Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerová střílečka Insurgency chce navázat na úspěch populární HL2 modifikace
13.1.2014 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
Hrám už od vianoc a doporučujem.
Milujem tento typ hier, škoda že ich je tak málo :( Insurgency, America's Army, Red Orchestra,... Ešte niečo? Valcujú ich spray 'n pray strielačky pre masy... -
-
Pro mě má zatím nejlepší feeling z bitev a střelby Project Reality, i když z důvodu zachování hratelnosti tam musely být udělány ústupky realičnosti. Ve výsledku ale všechno funguje dobře.
-
-
Z vyroku zdejších autoru mam pocit ze zbran která vam na rameni neudela hematom velikosti pivního tacku není hodna pouziti. "Kazda" zbran "kope" ale to jak moc také zalezi na tom jak ji strelec ovlada atd. *6*
-
Doplnění: Video vypadá zajímavě protože jde o sehraný tým. Pokud jste někdy hrály v sehraném týmu Battlefield RUSH nebo jste viděli video, víte že styl hraní může vypad hodně podobně tomuto videu...
-
vypada to dobre, akorat video z clanu hraje nejaky hnup...kazdopadne jsem si to chtel koupit, ale 19 euro u nas a 20 dolaru v USA? nebudu dotovat spekacky komunistickyho burta Gabe a jeho politiku v cele s trapnym steam os
-
-
nehraju
-
protoze "komunistickej burt Gabe" je ten, co nastavuje ceny her...
-
Ja som to kúpil v akcií za 5€ *4*
-
-
Nechápu proč autor uvádí jako největší odlišnost od Battlefieldu právě absenci zaměřžovacího kříže? Zjevně nikdy ani nevyzkoušel Battlefield v hardcore módu. Netvrdím že to není pořád velká arkáda, ale člověk se musí hodně snažit, aby neumřel... a zaměřovací kříž ani mapa tam rozhodně nejsou...
-
hm neskoro :D
-
-
jn, 2 tydny po sleve
-
-
Viděl jsem nějaký youtube gameplay a měl jsem z toho pocit jako z R6, takže pro mě povinnost.
-
hral jsem mod docela dlouho. jedna/dve rany a je po tobe. od boku leda tak nahoda a to i celkem z blizka... doufam ze standalone je stejnej... zkusim demo nebo free weekend a pak uvidim. 20€ je na me moc.
-
A tak to má být - podpora dedikovaných serverů a možnost tvorby vlastního obsahu skrze SDK. Kéž by se tím řídili i jiné tituly (CoD, Bf, MoH). Jinak mi ten gameplay přijde nezáživný a celkem nudný. Na té hře nevidím něco inovativního a kromě možnosti vyklánění (snad není automatická) a míření skrze železná mířidla mi to přijde jako Counter-Strike Global Offensive. Hodnotím skrze video, nehrál jsem a ani jsem o této hře neslyšel tak by mě zajímal názor někoho kdo to hrál a hlavně proč to hrát.
-
-
Zde je můj subjektivní dojem na hru:
Hraji nějakou dobu betu, je to vlastně hybrid mezi Red Orchestrou a CS:GO ( myslím jako kompliment, z obouch her si to bere tu dobrou atmosféru a hratelnost). Ovládání je vlastně smícháním ovládání CSka a Red Orchestry ( y- lehnutí , držením Ctrl jste skrčeni, to zatmívání a rychlejší dýchání když kolem vás střílí ,vykukování je stejný jako v RO a penetrace jakbysmet). Atmosférou vám to bude hodně připomínat ( nebo aspoň mě) CS:GO s větší reálností. Mapy co jsme zatím hrál byly rozlohou podobný spíše CSku ( s přístupnými baráky co byly na mapě). Hra je to jak psal autor hodně týmová a je to hodně vidět. Když hrajete v týmu kde si každý dělá co chce proti sehranému týmu tak je to vždycky prohra ( jsou i výjimky, ale těch je hodně málo) . Co se týče zbraní tak snima jsem nadmíru spokojený, sekundárka tam je fakt jen jako záchranný pas a vůbec se nedá používat jak primární ( viz CoD a B3,4). Hru bych doporučil zejména hráčům co mají rádi CS:GO ( nebo source) a Red Orchestru, protože je to fakt taková kombinace těch dvou her a to že si bere z každý hry spíše klady je fakt pro ní velký + .
Ale abych hru jenom nechválil, tak mě docela štve dlouhé přihlašování na server nebo na novou mapu, nejedná se o moc dlouho dobu, ale pokud to není problém výhradně u mě ( nepřijde mi to jako zásadní problém tak 1-2 minuty čekat na připojení k serveru) tak si myslím že to brzy opraví.
PS: Snad jsem to nějak srozumitelně popsal a omluvám se za případně chyby nebo překlepy.
-
-
COD na source enginu... nejsem cilovka, zkousel sem ten mod a kluci fakt udelali hromadu skvely prace jen to tema me absolutne nebere, Uz sem nejak unavenej z policie planety vs nepratele planety v turbanech...