Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerová střílečka Insurgency chce navázat na úspěch populární HL2 modifikace
13.1.2014 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
Co jsem tak před časem koukal na záběry z bety, tak oproti modu došlo ke značnýmu posunu k rychlý CoDlike hratelnosti, což je imho docela chyba:(. Ale on i sám mod šel později dost do hajzlu díky nepovedenejm updatům, různejm průserům v managementu vývoje a nějakejm šílenejm dramatům a vzájemnýmu obviňování mezi vývojářema.
Tenhle novej tým myslím založil člověk, kterej vyvíjel úplně původní verzi Insurgency modu a od pozdějších podob se distancoval. -
Zdar, měl bych lamácký dotaz: tvůrci se hodně kasali realističností a taktičností. Teď hraju hlavně Red orchestru 2 a opravdu mě baví. Má smysl jít do Insurgency? Je to rychlejší, pomalejší, taktičtější, akčnější, členitější nebo plošší?
-
-
Podle mě je to s tou rychlestí tak nastejno, jen tady si musíš za zabití a hlavně výhry týmu updatovat gear ( vestu, modifikace na zbraně a výběr různých granátů ( můžeš mít "jen" jeden druh granátu)). Hru jsem hrál pár hodin , takže doporučil bych spíše lidem co hrají CSko i Red Orchestru, ty to bude podle mě bavit, ale nejsem si tím moc jistej, navíc každý má jiný vkus, spíše ať ti poradí někdo kdo má odehráno cca 20+ hodin.
-
-
MOD jsem celkem i hral, libilo se mi to. Neni to totiz jen bezmyslenkovita rezba, chce tam taky trochu premyslet 1rana = 1mrtvy vetsinou. Hezka grafika, takze vidim v tom plus ze i tohle se dostane do faze STANDALONE hry.