Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fraizer_cz
    Je to fakt super. Mnohem lepší než BF1.

Je to ale hardcore, žádný easy střílení ala COD.
  • Ten Hamburger Hill si aspon pro jednou mohli odpustit...
    • víš kolik hráčů má zásadní nedostatky v dějepise? Hamburger Hill si s Vietnamským konfliktem spojí doufám i ňouma. Někomu se ještě možná vybaví Maddox v Tonkinském zálivu, masakr v Mi-Lai, snad i ofensiva Tet, Rolling Thunder a Linebackery........víc od drtivé většiny hráčů nečekej.

A ano - taky mě to pěkně štve. Už to po 15 letech nudí .......čumět neustále pořád do kola na dvacátou reinkarnaci bojové zóny, kde se jen lehce mění level design a grafické efekty. Trocha inovace by neškodila - i ten Dežo Demeter, kterej není schopnej dát dohromady chronologicky ani české panovníky, bude rád, že má možnost hrát v orginálním herním prostředí se svěžím scénářem
      • Zásadní nedostatky v dějepise? Co se týče neznalosti vietnamské války, určitě bych ji nespojoval se zásadními nedostatky v dějepise a už vůbec ne na českém webu. Můj názor, protože dějepis je podle mě jedna velká...
        Jinak stejný problém má nové CoD, kde hlavním lákadlem je vylodění v Normandii.
        Hru bych si možná i rád zahrál, ale Red Orchestra mě nikdy pořádně nechytla.
        • Paulcz
          Mě přijde RO jako nejlepší poměr mezi "simulací" typu ARMA a přístupností. Ale jen RO1. Dvojka některé věci vylepšuje, jako např. pohyb v prostředí (teda až na to, že nejde vystoupit z vozidla :)) na druhou stranu to ale zabíjí herními mody, stále tam snad není kooperace pěchota/vozidla/tanky na jedné mapě. A mapy jsou daleko daleko horší, než to co je k vidění např. v Darkest Hour kde to je jeden masterpiece za druhým :)
          • On tankista neměl moc důvod vystupovat v boji, a když už ho měl, tak většinou prchal do týlu pro nový tank, pokud ho rovnou nenesli.
            • RO2 hraju a blbě navržené mi nepřijde. Spíš Arma je nelogická v tom, že jsi pilot, tankista nebo voják, podle toho co za prostředek je zrovna kolem, asi jako BF. Ale že jako pěšák bez výcviku bys ani nevzlétl je jim jedno. Stačí mi ty kaskadérské kousky co postují na FB tady. Kdy vyskočíš ze stíhačky, sundáš sniperkou proti letícího pilota a ještě stihneš za letu nasednou do jeho stroje, který začíná padat tvým směrem nebo jiné šílenosti alá holywood. Ale během války prostě pěšák nelezl do tanku (max. ke kulometu na věži) a tankista nebojoval jako pěšák. Natož do toho ještě míchat piloty.
            • Paulcz
              Zkus si to zahrát :) Možná pak pochopíš rozdíl mezi dobře a blbě navrženou hrou .
  • KrPa
    hmm, takže jungle ala vietcong 1 se nekoná, škoda
  • Red orchestra je supr hra a ani ten vietnam není špatnej, ale šest map? to mi přijde hodně slabý
    • To je sice fakt docela málo, ale red orchestra 2 nezačínala s o moc větším počtem. Navíc se některé kusy dostali do hry až pozděj a pár map se pro jistotu nehraje vůbec, zdravím tankisty na Gumrak.
    • KrPa
      pri delce hrani jedne mapy to vubec nevadi a pokud jsou i dostatecne velike
      • Za mě velká spokojenost...v bete 10 h včera sem hned dal dvě...pro mě velká cesta sebereflexe a možnost zlepšení...ratio 0.50 a su rád že vůbec strašný stres. Mapy budou nové a i módy...a když nesedí 64 dejte 16.
    • 7 map, do začátku, mají jistě přichystaný další 2 - 3, neboj..
      • Nezapomeňte na moddery, do RO2 taky přidali pár map

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit