Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerová střílečka Verdun přinese plnou verzi první světové války koncem dubna
8.4.2015 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Tady se musím přidat a souhlasit, akorát mě to od prohlížení galerie odradilo, což je trošku smutné.
-
To je novinářská práce:"Více si přečtete na..." nechcte dávat jen obrázky a článk ve stylu:"Více najdete zzde, Více na tomto odkazu" Za tohle chcete peníze? AdBlock Turn On. ;) Dost často tady vychází dobré recenze, problém je, že většina článků je na pricipu subjektivního vjemu a pocitů pisatele, když mě hra baví a zajímá, je článek dobrý a do hloubky, když mě hra nebaví, tak se s tím moc nepářu...
-
Velká škoda, že byli líní udělat nějaký obsah, a tak dodají jen formu, kterou si hráči budou muset naplnit v multiplayeru. Kdyby to byla fanouškovský mod do nějakého free enginu, zatleskám.
Takhle je to prostě promrhaná šance na (po dloooouhé době) hru zasazenou do tisíckrát nevyždímaného konfliktu. -
Jednoduché zapni si AdBlock. ;)
-
Mám hodně rád mount and blade napoleonic wars a tohle mi připadalo, jako podobně ražená hra. Co se mi hodně líbí na napoleonic wars je právě důraz na týmovou hru (rozdělení rolí na pěšáký, ženisty a dělostřelectvo). Jenže to začíná fungovat až tak od 100 lidí na mapě. Předtim je to jen řežba beze smyslu. Zajímalo by mě, jestli ve Verdunu jsou taky nějak rozdělené role a případně jestli se plánuje zvýšení limitu, protože hrát na mapě s 32 lidmi je podle mě nesmysl pro tenhle typ hry.
Taktické bitvy se dají řídit třeba striktní moderací. Admin vykopne všechny, kdo neposlouchají a prostě řídí bitvu (samozřejmě tak nemůžou fungovat všechny servery). Navíc od většího počtu hráčů se i u pomalé a nepřesné střelby zvyšuje pravděpodobnost natolik, že nemá cenu útočit samostatně a je potřeba koordinace skupiny. -
Jo na základní frontě, to je ještě lepší :D
-
*1* základní/západní nějak se mi to čeče plete. *4* *7*
-
Muzu se zeptat redakce, je nutne mit v galerii obrazku video reklamu? ja chapu ze Vam z toho jdou prachy, ale je to takova vec, v ramci slusnosti a dobrych mezilidskych vztahu se ctenari, nehazet jim klacky pod nohy. Je to brutalne neprijemne a ano, z marketingove hlediska je to jedno, lidi to stejne neodradi aby do tech galerii lezli, ani me ne, stejna na to priste zase v nadeji a dobre vire kliknu, ale proste je to fakt hrozna a nedustojna vec. Myslim ze by se tolik nestalo, ikdyby Vam z toho klesl prijem, (ikdyz do toho nevidim) kdyz to odstranite, lidi sem budou chodit radsi a o to prece jde ne:) . Jen uz me to hrozne unavuje, jak se v dnesni dobe vsude snazi se vsema vyje*avat a otravovat s kravinama. Dekuju
-
Pokud v tom nepujde realizovat bitky aspon na urovni praporu, tak to nema vubec smysl. Fakt by me zajimalo v cem je problem. Bezna FPS o 30ti hracich generuje 30-50kbit datovyho toku (a to jeste z vetsi casti smerem k hraci). Takze 300 by jich generovalo maximalne 1/2Mbit. Spis min, protoze by hrac asi nikdy nevidel vsechny. No jasne, postava by nemohla mit 10M polygonu ... to by byla tragedie.
-
Heroes and generals je největší píčovina co jsem kdy hrál.
-
Jinak diky moc ze jsi sem o tomhle hodil clanek, uz sem se bal ze se tomu Games.cz uplne vyhnou coz si myslim, ze by byla kazdopadne skoda.
-
Na zakladni fronte klid ty ses fakt nejvetsi velitel Jacku... *1* *4* *1* *2*
-
V soucasnosti se to bere prave naopak, kdyz si u svyho dustojnika tak mas myslim zvysenou damage a accracy. Dustojnik muze jeste zapiskat na pistalku a naboostuje te jeste vic. Kdyz si u nej tak mas i bonus k expum co ziskavas. Ty vlastnosti se ruzne menej a vylepsujou s tim jak vysokou hodnost mas a i jak vysoko hodnocenej je tvuj squad (spociva to na expech clenu, kteri se ve squadu zrovna nachazeji).
Holt se to snazej hnat pozitivni motivaci nez negativni, ale na kindergarten a agentydementy to stejne nema vliv. Diky bohu tyhle skupiny to vetsinou moc dlouho nevydrzi bavit. -
Doufam, ze ne protoze by to nasledne odeslali uplne do exkrementu.
-
A že to ty lidi kupují...*7* Snažil jsem se hledat informace a opravdu je jich k dispozici dost málo, jakoby se autoři styděli za to, na čem dělali skoro 10 let. No nedivím se, dělat na něčem takovém tak dlouho není zrovna obdivuhodné.
Proboha nekupujte tohle a nepodporujte takový přístup. Když autoři pořádně neinformují a řádně neprezentují svou hru, neměl by to nikdo kupovat. Já koupil řadu early access her, ale všechny byly na tom mnohem lépe, pokud jde o informace.
Já bych takovou hu ani neprezentoval. Je řada her, které prakticky zcela přehlížíte, tak proč nepřehlížet i tuto, že? Kor když je přístup autorů tak neseriozní. -
Muzeme zkusit vydupat pridavek s vychodni frontou jestli se dostatecne casem rozroste komunita;-)
-
Dík, takže vůbec nic pro mě. Jaká škoda...
32 hráčů je strašně málo na to, aby to mělo ukazovat boje z první světový. Kola jsou strašně krátká, takže není čas na skutečnou taktiku - nejspíše to bude jen jedna vlna naběhnutí, všichni vychcípou a jede se nové kolo. -
Tady jedinej kemping, kterej je fakt naprd je ten kdyz ubranis svuj zakop a zacina utok na nepritelovu lini. V tuhle chvili kdyz vetsina lidi z tvyho tymu(nejenom sqadu) sedi v zakopu na mrdeli misto toho aby se zacli presouvat terenem, krejt za troskama a v jamach. Pak je samozrejme ze kdyz uz se dostanes k nepriteli do zakopu tak se snazis jedno kridlo udrzet treba jenom polni lopatkou nez dorazej dalsi kolegove nebo treba tvuj dustojnik na kerym pak mas respawn.
-
Pockej na slevu a zkus to, nezatrat to po prvnich hodinach kdy budes mit k:d ratio 0:40 protoze nejdriv to musis dostat do ruky a pak najit nejakej lepsi team, kterej se prave takhle snazi hrat. Drzim palce a az zapiska pistalka, nepobezis sam "Sidi brahim!!!!"B-)
-
Suhlas