Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RedEagle
    To by si chcel asi moc :))
  • Jen pro pořádek - první světová válka se píše s malým p, stejně jako drtivá většina válek. :) A teď mě nechte bejt, musím připravit zákopy...
  • Magister_Peditum
    Osobně si myslím, že na WW1 se víc hodí strategie než střílečka. Ale za situace, kdy je her z této doby jako šafránu (nebo ještě méně), tak jsem rád za každý kus. Přitom by člověk čekal, že při výročí 100 let od vypuknutí války se vývojáři budou snažit z toho něco vymáčknout. Zatím se toho chytil jen Ubisoft se svým Valiant Hearts.
  • Inquisitor
    Tak to potom jo, to je jiná. Už nějakou dobu se na to chystám, protože tenhle typ her jako red orchestra je mi mnohem bližší než nový battlefield a cod.
  • RedEagle
    Hra Heroes and generals asi zostane zatial neprekonana.
  • Bude to free to play hra ?
  • Jak se takový kempení posuzuje v těhle tematicky válečných hrách se zabíráním bodů a s mapou plnou různých pozic? Dokážu si to spojovat s Counter strikem, ale tady to je jak? Je nejlepší, když se těch 32 hráčů zvedne proti sobě a pobíhá (jak uvedl vtipně kolega nahoře - reálně) po vybombardovaným poli jak zmagořený slípky dokud se tam nějak na metru nezjebou? Jak tak o tom čtu, to aby se každej bál skočit třeba jen do trychtýře a trochu se kryl, nebo nedej, aby se někde s částí týmu držela pozice, protože to by bylo z hratelnostní etiky strašně nemorální a kempující. A co třeba taková týmová rezerva pro útok?

Chápu, maximálně v 32 (nepochybně taky dost individuálních) hráčích vymýšlet nějaký velký kooperační operace asi nebude ořechový a že vzhledem k cílům hry zůstává dynamika pro gameplay a dosažení výhry týmů důležitá. Ale tohle mi připadá, že se to tady staví na přání, že když Velká válka obecně synonymem pro zteče, tak to tady budeme aplikovat za každou cenu a kdo ne, tak je chuj. Podle mého i to zvrtnutí se ve vzájemný ostřelování z pozic má v gameplayi svoje místo a jak se s tím, která strana popere je pak už na ní. Dokazuje to i jistou variabilitu každé hry a navíc vzhledem k tématu vyhlazovací bitva jak vyhlazovací bitva, no ne?
  • To já bych zase bral vojáka R-U armády... *3*
  • Jack1947
    Myslel jsem tyhlety imganiární hodnosti kdy je nějaká squad má vlastního velitele a ten velitel bude třeba d-bil. A tak... takže to je zbytečné, on na to stejně každý kašle to je jak v bf nějaká jednotka alpha/bravo a přitom je to jen ta ta rataratatata *16* *12*
  • Sr_Lobo
    Myslis hodnost jako triduve squadu od ktery se odjivi vybaveni hrace ? Nejak nechapu co je na tom spatnyho ?
  • Jack1947
    Ty hodnosti atp to je snad špráým je jasné že by to každý hned zneužíval. Úmyslně kazil třeba hru protože je to sranda.
  • Ono by to šlo vyřešit třeba nějakou zónou kolem důstojníka(popřípadě rozkazu důstojníka), která by penalizovala nepřítomné.
  • Jack1947
    Potom ten Freeforall mode no comment lol *1* (o tom fakt válka nebyla)

Je to o hráčích a vše z toho plynoucí, ono to ale asi nemělo být rálné si myslím spíše taková arkáda z reálií 1světové války.

Aspon že se tam dá hrát za tehdější němce... to je taky jedno plus. Ty jejich helmy, hehe.
  • Sr_Lobo
    Ja myslim, ze to zas tak zly neni, holt se clovek musi trochu porozhlidnout po serverech. Je pravda ze kemepeni tady muze bejt velkej problem, ale predstava kdy dustojnik dostane pravomoc to tam strilet za zbabelost a bude hrat za nej nejakej takovejhle blb tak to bude mozna jeste horsi. Mel bych strach, by to tim mohli pak nejaky pseudotrollove (čti:"vyjebanikokoti") uplne poslat do kytek :(
  • no jasně ale takhle by se to hrát nedalo.je jasné že jde o ty útoky a získávání pozic
  • ked si odmyslim zasadenie do prvej svetovej, tak to zas tak moc neponuka. zial takýchto hier je az prilis. clovek uz proste nestiha.
  • Jack1947
    První válka byla třeba několik dní čekání a pak až konání, nečetl si na západní frontě klid ( ve hře by to bylo o ničem) ani ta realita tam nebyla cítit, jediné plus je že to je zdarma a hratelné i v prohlížeci.

Ale jo tak je to jediná 1sv hra ale prostě je to jen obyčejná střílečka bohužel srovnatelná s cod jen pomalejší. Potenciál vyhořel...
  • uz vidim ako zacinas kopat, po 30 minutach mas vykopaných 2 metre, k nepriatelskej linii je to 200 metrov ale uz skoncilo kolo. a to mozes byt rad ze ste vyhrali a ze ta nejaky nacek nestrelil zozadu zatial co si kopal
  • Já bych si přál nějakou pěknou hru kde by se mi do ruky dostal nějaký československý legionář.. To by bylo něco...
  • co je na hurá proti kulometu taktického?(to je zkrátka první válka)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit