Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerová střílečka Verdun přinese plnou verzi první světové války koncem dubna
8.4.2015 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
To máš těžké. Jak sám píšeš, na oficiálních stránkách jsi nedostal odpověď a my prakticky nic jiného k dispozici nemáme. Informačně jsou podprůměrné, Steam na tom není o mnoho líp, presskit to samé. Informace, které bys chtěl slyšet by znamenaly hru koupit a několik hodin hrát, což je pro novinku informující o datu vydání logisticky nesmyslné. To je úkolem recenze a podobných formátů článku, ne článku informujícího o přechodu do plné verze a novém videu. Takže při psaní je člověk odkázán na oficiální zdroje, které občas pokulhávají tímto stylem a i zjištění jediné, základní informace – maximálního počtu hráčů – zabralo pár minut...
-
Máš naprostou pravdu, ale dle mých zkušeností s hrou když začínala tak to bylo super, ale po pár měsících se k tomu dostali CoDčkaři a šlo všechno do kelu. Kempení, kempení a 90% feelingu ze hry bylo pryč...a sám v té vlně nepoběžím! Tudíž jak už tady někdo řekl...dokud se nepřidají pravomoce pro velitele tak pro mně nemá cenu kupovat. *9*
-
Hrál jsem a stále mám betu instnutou, plno čechů - poláků a hra to neí špatná bohužel to bude nic jiného než řezničina bez špetky taktiky navíc mi nejela tehdy na 8800GT ani na max takže náročné a grafika nebyla přitom nic moc.
-
1 . Yep
2. za zabití, obsazení či obranu získáváte body a následně levlujete zkušenosti které získáte se pak ještě dají do levlování vaší jednotky. Většinou je ale vše až na konci daného kola.
4. Když není velitel id*ot tak je to pohoda, zadává rozkaz k útoku popřípadě míří palbu z děl atd.
5. Kempení je tam jen částečné většina lidí už pobrala to že ta hra má jinou prioritu než kemping.
6. Vítězství dosáhnete zabráním front a zahnáním nepřítele do kouta. Kolo mi většinou trvalo +- 15-20 minut -
Z článku jsem se o hře nedozvěděl vůbec nic, takže se ptám těch, co o hře něco ví:
1. Maximální počet hráčů dohromady je 32? *8*
2. Jak funguje levelení/vylepšování postavy?
3. Jak funguje vylepšování jednotky během kola?
4. Jak je nastavena spolupráce těch jednotek? Jaké mají taktické nástroje? Jak velitel zadává rozkazy? Funguje teamplay?
5. Jak vypadá klasický gameplay? Nekempí se příliš moc? Umím si představit, že na útočné vlny dost hráčů kašle, kempí a odstřelují ty nebožáky, co se snaží reálně hrát.
6. Jak se dosáhne vítězství ve hře a jak dlouho trvá v průměru jedno kolo?
Prosím někoho ve hře znalého, aby doplnil tyto informace a redakci prosím, aby zvážila články, které by obsahovaly více informací. Dokonce ani na ofic. stránkách jsem nedostal odpověď a odmítám se prohrabovat forem. -
Prave ze neni od toho je dustojnik - pri utoku, kdy te zablokuje kulomet privola jako podporu delostrelectvo, anebo muze zasahnout sniper ze squadu. No a kdyz se dostanete uz bliz tak kolega granatnik to tam pekne zasype hantgranatama, nasadis bodak a s pokrikem "Gott mitt uns!!" se vrhnes na nepritele! *5*
-
Globalne jo, ale jen do ty doby nez prisel z veliciho stabu ordonanc a pan lojtnant nezapiskal na pistalku a vsichni museli pekne na uzemi nikoho*3*
-
Jen tak dál . Konečně zase nějaká hra z starých časů . zbožňuju hry z WW2 A mysllim si ,že WW1 je taky vynikající nápad. Už mě osobně hry z modernich konfliktů unavují a navíc nemaj takový kouzlo a muziku . *14*
-
Tak zase to je celkem nuda, běžet ve vlně a hned se nechat odstřelit a na druhý straně vychechtaný týpek s kulometem. :)
-
Doufám že mají v kapse build na kterém tajně makali, protože EA byla katastroficky nehratelná :-/
-
Doufam, ze pujde kopat tunely a vyhazovat nemcoury do luftu zespodu :)
-
sak v prvni valce byly nejvetsi kempy
-
to chce dát velícím důstojníkům pravomoc popravovat kempery za zbabělost *4*
-
Velmi prijemna zmena po vsech CODckach a BFkach. Ve vetsim poctu lidi uz ma atmosfera slusne grady a dobove vojenske vybaveni clovek prinuti hrat uplne jinak. Mam nahrano asi 70-80 hodin a neprestava me to bavit. Cim vic lidi se prida tim lip bude. Akorat jen aby se vetsina naucila system valceni ve vlnach a oprostili se od kempeni pak to bude "šturm" jako *12* *14*
-
první válk není nikdy dost