Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On myslim nema potrebu se vyjadrovat pod jinym jmenem. Reakce na imbecilni soudive prispevky je vysada nas, obycejnych uzivatelu fora, kteri si jsou schopni potrebne informace vylozit spravne i pres ruzne styly psanych clanku. To ze sam umis ho*no a tohle tve nejvetsi literarni dilo je na papire kterym si vytiras prd*l je problem tvuj a nikoho jineho. Pokud te tyhle banalni veci tak irituji, tak radeji skoc pod vlak, nez ti z toho hrabne a odnesou to nevinni lide.
  • Polacku, alespon se prihlas pod svym jmenem a ne Cocra, kdyz se tady tak vehementne obhajujes.
    Apropo jestli mas alespon par mozkovych bunek v palici o cem silne pochybuji, tak s prispivatelem( ktereho tady peskujes) tak s vykladem jeho prispevku musis souhlasit v opacnem pripade lze u tebe definovat tezkou mentalni retardaci.

    Uroven clanku, potazmo vyjadrovani redaktoru na tiscali je nekdy opravdu na povazenou.
  • Rozhodně bych mu nedoporučoval bràt si příklad z někoho, kdo si skoro přivodí zástavu srdce ze čtení článku, který obsahuje pár hovorových výrazů. A vůbec, vrať se zpátky na novinky.cz . Styl tvého příspěvku by totiž odpovídal uživateli jejich diskuzí.
  • Tak mne sa vymaže komentár za slovo "ignoranti". A toto tu je vyvesené už pol dňa ????? To redakcia nemôže myslieť vážne. Really ?? Really ??

    Chcelo by to trochu sebareflexie !!!
  • Ja teda nevim, ale hral jsem D3, pak me omrzelo, nasel jsem PoE - Path of Exile a vtáhlo me to víc nez D3. Je to trochu retro, 24.1 bude konecne open beta.. Rozhodne diablistům doporučuju.
  • Zadarmo ani kura nehrabe, nieto ešte Blizzard. Hoci sa mi D3 v tomto stave dosť páči, za D2 v tomto grafickom kabátku by som dal aj trojnásobok ceny D3...
  • Ten titul najhorsia firma roku ma asi taku vypovednu hodnotu ako recenzie CoD, kde dostava 8 ci 9 z 10,, dokonca aj 10 z 10...Tak ci tak to bolo hlasovanie ludi, po tom hype, co si Ea na seba urobila nadavanim na CoD, tak to inak dopadnu v USA ani nemohlo...Blizzard zatial do D3 nic nepridal okrem trapneho prestige modu pre blbeckov, co budu hrat to iste dookola, celkovo Diablo seria je jeden velky fail, nedostatok obsahu, deja a pribehu sa maskuje neustalym hranim tej istej blbosti dookola na tazsich obtiaznostiach, lebo vraj az tam zacina prave diablo, no co mam z toho, ze bude nerdit za hrou a miesto moba s 1000 hp zabijem toho isteho s 1000 0000 hp a s legenadary itemom? Radsej chodte vonku sa prejst, toto normalny clovek viac ako raz nezapne, to uz radsej COD!
  • Jo, ti co chcou aby D3 pokracovalo v uspesnych mechanikach D2 jsou debilove, udelame to cely znova a blbe. *7* No a ty poplatky z aukci, to je uplne zadarmo. *15*
  • Shania
    To se ti to láme, když víš, že máš zálohu na Battlenetu, co:)
  • Ano děti zase budou řvát... Diablo byla, je a vždycky bude hlavně PVE hra... PVP tam Blizz dává jenom kvůli malým dětem co pořád brečí, že se nemůžou navzájem mlátit... Já například D3 hraju dodnes, pořád mě baví, neustále ho vylepšují a je to čím dál tím lepší. A debilové co to pořád srovnávají s D2, která byla za své doby taky dost kritizovaná by už mohli konečně ztichnout. Takže nechte D3 už být. Navíc všechny ty contenty dává Blizzard zadarmo. U EA nebo UBI by jsme platili 10 dolarů.
  • Pane Polacku, je mi jasne, ze jiz nejsem cilovou skupinou ctenaru, ale presto se mi nezda vhodne, vkladat do clanku vyrazy jako: ""chcípnete", "nasoukají", "krchov", "balancu", " fiasko z Team Deathmatchem...", zde patri "s" atd..

    Navic Vam nefunguje link ve spodni casti clanku na jejich web. Odkazujete na "http://games.tiscali.cz/preview/www.blizzard.com", coz jiste neni spravne, ze.

    To uz zde uroven klesla natolik, ze se povoli i tento amatersky a slohove naprosto otresny nevkus?

    Je mi jasne, ze tento prispevek smazete, ale aspon si jej prectete. Treba to k necemu bude...
  • Heya...POkud nekdo D3 hral v kvetnu a ted tady hazi rozumy, tak je "lehce" mimo misu (hodne). Ja Diablo asi tak 2 tydny po vydani odlozil, pac me to nejak nebavilo. Ale blizz se o svy hry hodne stara, coz plati i pro diablo. Zkuste si to zahrat ted, celkem to vylepsili ;) A bude líp! A pokud to nekdo hodnoti jako "mrtvou hru", tak at čekne soucasny prodejni cisla. Napr na jrc je to ted nejprodavanejsi pc hra. Pred vanocema na xzone to byla 3.neprodavanejsi. Asi tak. peace!
  • D3 je momentálně mnohem úspěšnější než jakékoliv jiné ARPG. Nemáš pravdu že je to fail. Zklamání možná.. ale pořád je to vynikajicí hra kterou hrají miliony hráčů na celém světě :)

    Není nic co by se aspoň vzdáleně mohlo přiblížit D3 v daném žánru.

    Úspěch je vždy hejtován, a dokud budou na diablo lidi nadávat tak ta hra bude prostě žít a mít se k světu :
  • Tak svoji představu odhal, která jiná hra je lepší než D3? :)
  • Už se nemůžu dočkat! Další krůček k pokoření D2 učiněn :)
  • Mas hnedej nos
  • No jiste to by jsi mel jit makat do Blizzardu jiste by te tam uvitali a byl by jsi pro Blizzard urcite velikym prinosem a ukazat jim jak se to dela poradne
  • Shania
    určitě lehce najdeš jine hry, kde maji lepsi aukci:)
  • Od tebe to bolí dvojnásob *5*
  • Jestli ARPG je auction rpg, pak je D3 kral.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit