-
K cemu MP kdyz si ho pak nezahrajete??? Minuly tyden jsme si ja a muj kamos poridili BF3 nejenom ze jsem si museli nainstalovat ten po***nej Origin on se i nasral jeho plugin fo Firfoxu pac se ta hra zpousit z WEBOVEHO prohlizece (Proc proboha???) taky se nam do kompu nainstaloval slidic PíčBaster, ale uplne nejlepsi je to ze ani jednomu z nas nejede MP a to ani kooperace proste vzdy kdyz se pripojime vyhodi nasto ze serverua stejny problem dle for maji hraci po celem svete EA podpora na dotazy nereaguje a kdyz jsem zkousel volat tel. podporu tak mi to reklo ze toto cislo je zrusene at volam jine a to tak rychle ze jsem tam musel volat 3x abych si to stih zapsat (skoda ze SW firma neni schopna zmenit tel. cislo na svych strankach.. asi to neumi nymandi*11*) no a vrchol vseho byl kdyz jsem se na to nove tel. cislo dovolal tam se mi ozvalo ze podporaEA je od do ve vsedni dny, ovsem prestoze meli pracovni dobu automat suse oznamil ze veskere linky jsou momentalne zamknute!!! *8* *10* jooo Origin rules a MP od EA zvlast
-
dvojka byla oproti jedničce tak hnusně zjednodušená až to nebylo hezký. Jestli to bude platit i pro trojku, Tak bych to viděl na Mass of Effect (CoD)
-
Asi už dávno, jinak by to nechtěli hráčům vykompenzovat multiplayerem *1*.
-
ježišmarjá to vypadá neskutečně trapně .... Snad se mi to o jen zdá ,ale nechtěj z toho udělat akční paskvil jako z DA2?
-
Hmm, uz jim doslo, ze vnucenim Originu dosahnou opacneho vysledku, nebo porad ne?
-
No a hned bych mel napad :) A to jsem trubka lajk.. Tak proc by ho nemeli vyvojari :) Me by treba moc bavilo, jit to s kamosem a v kazde misi, ma kazdy nejake skore, nebo by se nasel urcite i jiny ukazatel, podle ktereho by se dalo rozhodnout kdo ma zrovna veleni, a ten by odpovedel :) Nerikam, ze je to dokonaly reseni, ale myslim ze by se nad tim dalo zamyslet a rozvest to .. A me by urcite nevadila vymyslena postava pro MP, na urvoni Sheparda.. Diky za info.. aspon mam ted lepsi predstavu .)
-
V TORu hraješ se skupinou jenom určité mise. V těchto misích se při rozhovorech losuje, která ze zvolených odpovědí se použije v rozhovoru. Když je volba mezi dark a light side odpovědí, tak si to zapamatuje kterou volbu hráč učinil a podle toho dostane light nebo dark side body. Tyto mise ale nejsou součástí hlavního příběhu, ten si každý jede sám. Jsou to vlastně takové arény s vlastním mini-příběhem a úkolama. Na vývoj příběhu tvého hrdiny nemají vliv. Kromě těch dark/light side bodů.
Mass Effect je založenej na příběhu Sheparda a dost dobře si neumím představit, že by to hrálo několik Shepardů najednou. A když to bude hrát jeden ze Sheparda a ostatní za libovolného člena posádky, tak ti ostatní budou jenom diváci. -
Ale uplne presne!! :)
-
Neřikám, že ne...jen jsem asi jako veterán BF2 z konečného výsledku trochu rozčarován...BC3 podle mne...ale tim nikomu neberu jeho názor...jen nějaký dvanáctkový hodnocení z 10 co tu občas čtu trochu nechápu...
-
Vsak ja jsem spokojenej s tim jak to vypada. Jen myslim, ze casem opravdu cekam neco jako system borderlands, pravda trochu ozivenej, prave aby, jak jsi napsal, to casem nebylo tak stereotypni.. A to vodkecavani, nevim jestli to tak nakonec funguje, ale videl jsem nejaky videa ze SW old republic, a tam to myslim meli nejak poreseny, ale rad se necham opravit, nehral jsem to..
-
Borderlands jsem hrál a sorry coop byl perfektní po čase to ale bylo přece jen dost stereotypní. Navíc zde to bude poze coop v arenách a předpokládám žes neočekával coop napříč celou kampaní jako v borderlands. I když byla by sranda když by jeden člověk hral za Sheparda všechno vokecal a ostatní by jen tak postávali.
-
Pro tebe zklamání pro mě skvělá zpráva ale to je každýho názor co já vím tak lidi v mím okolí co ME hrají a hrály tyto změny vítají. Jak ti asi došlo já jsem také víc spokojen s ME 2. Zatímco hry jako DA nebo witcher jsou perfektní a jinak než v RPG podobě si je představit nedovedu k Mass Effectu se to prostě tolik nehodí. Já hraju ME hlavně kvůli skvělím postavám, rozhovorům, epickým momentům a rozhodnutím s také kvůli příběhu a tomu kouzlu oběvování cizích planet. Ať se na to dívám z jakéhokoli úhlu RPG prvky které by hratelnost zdržovali tam patří pouze v omezené míře.
-
Me se taky zda, ze to vypada dobre... Ale nevis jak by sis predstavil coop v akcim RPG ? Tak si nekdy zkus zahrat treba Borderlands. Tak nejak si ho totiz predstavuju ja :)
-
tak určitě nic moc nového to není krom toho enginu jak řikáš.. ale mně jakožto člověku, který nehral v životě moc mp střílečky, toho přinaší zase celkem dost.. a zabávy kopec :)
-
To bylo prave na ME to skvele. Stejne jako je to skvele v Alpha Protocol. Mass Effect 2 uz pro me neni RPG, ale pribehova akcni hra. Vyrazne orezani RPG systemu ve druhem dilu bylo pro me nejvetsi zklamani roku.
-
Tak s prominutím Gears je tuponká, skvělá akční řežba, ale srovnávat to s Mass? To bych nikdy neudělal;) Určitě se najde hra podobného ražení jako Gears, která by se dala srovnat, ale Mass to není. A pokud srovnáváš jenom "stejný" způsob boje, tak to potěš úplně;)
-
Bych do toho moc nadějí nevkládal,akčí složka v obou mass effectech byla zpracována víceméně průměrně a kvalitou se napodobovanému gears of war ani nepřiblížila,uspěch mass effectu stojí především na příběhu,postavách a světě ve kterém se odehrává a ne na akci a s tím souvisejícím multiplayerem...
-
Aha...ve dvojce jsem za klasického vojága nehrál...Sentinel nebo Vanguard...to je moje...nicméně víc, že v jedničce šlo používat i ostatní zvbraně, protože jsem za zmiňovanou třídu/třídy (nevim, za koho jsem to hrál prvně) marně hledal zoom ke sniperce, než jsem zjistil, že to "neumí" používat...
-
Ve dvojce voják např. neměl samopal
-
Pokud nejsem v omylu, tak i v předešlích dílech šlo používat všechny zbraně...minimálně v jedničce...jen byl zaměřovač velkej jak vrata od stodoly