Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak, tak...
  • A mně se to zdá jako dobrý nápad pro prodloužení hratelnosti...sice nepřímo ale přesto držící se příběhu, kdyby tam namontovali klasickej team match tak by to bylo o něčem jiném...
  • No já se těšim...takovej motivační proslov od Sheparda když za něj nebudu hrát bude paráda...nejdokonalejší by bylo, kdyby jeho "charakter" byl daný tim, jak jste si ho vyprofilovali v singlu...tady josu žvásty něco o tom, že je to klasickej multiplayer...ano je, ale to je dneska všechno...půlka lidí tu sedne na p-*-de-l z BF3...ale ruku na srdce, co ten přináší nového kromě enginu? Téměř samovolné opravování tanku...docela uchylárna ne? Nevim co je víc Sfi-Fi...jestli ME nebo BF .)))))
  • To si nemyslím, ty body onu střelbu jen vylepšovali. Na druhou stranu co by jsi chtěl , bylo to RPG a do RPG prostě statistiky patří a jako takové i musí mít nějaký svůj vliv. Mě se osobně na onom směru kterým se ME momentálně ubírá líbí hlavně to že v ME3 bude moci každá třída používat všechny zbraně. To je podle mého dobrý krok.
  • Me treba diky tem statistikam bavil ME1 mnohem vic nez ME2.. ale tak 100 lidi, 100 chuti *4*
  • konečně někdo, kdo to vidí stejně
  • Hairy_Ass
    Já netvrdím, že ten MP tam bude na úkor něčeho jiného, jen říkám, že tam takhle pracně udělali něco, co si většina ME hráčů možná ani nezahraje, nebo jen párkrát, protože je na té hře zajímají zcela jiné věci. A s tím zacílením na větší skupinu hráčů na mě nechoďte, bych chtěl vidět, jaký nový zákazník si koupí poslední díl trilogie!, jen kvůli tomu, že tam je arénový MP.
  • Mayuri12
    Rozhodně bylo úmorné srovnávat 20 skoro stejných různě barevných pistolí. V ME 1 nešlo o to jak umíte střílet ale o to jak jste si rozdělili bodíky a to se do stylu Mass effectu nehodilo.
  • No tým, co dělal multiplayer, by nejspíš stejně na singlu nedělal.
    Já nechápu lidi, co si stěžujou, když se do hry něco přidá. Obyčejnej zákazník dostane něco navíc a EA třeba zacílí na větší skupinu hráčů, ale kecy typu, že kvůli tomu něco odbydou si nechte. Už udělali dvě hry ze série, tak snad vědí, jak udělat tu třetí.
    Pokud to dopadne blbě, pak teprv nadávejte, já věřím, že Mass Effect 3 bude super, ať už tam cokoliv přidaj nebo odeberou...
  • Jo a mimochdem proč dáváte minuska?Vždyt vy ten multiplayer hrát nemusíte.
  • Přesně pořád se vám něco nelíbí a neustále remcáte jak malí děcka vyvojáři dělají to co chtějí hráči tedy akční přiběhové rpg chtějí vyvážit akci s RPG a myslim že se jim daří skvěle pokud se vám to nezdá nehrajte to!je to tak jednoduchý.
  • Hairy_Ass
    Ta tuna "nudných statistik a tabulek" nebyla ani v ME1, tak co to plácáš?
  • Nezapomen, ze te nikdo nenuti tu MP cast hry vubec hrat a nijak negativne se ti to na vyslednem skore nepodepise.
    Musime pockat do vydani ME3 a pak uvidime, jestli nejak odflaknuli SP cast hry a pokud ano,tak az potom bysme meli remcat na adresu MP. Takhle to beru jako prijemny bonus.
  • Mayuri12
    Nevím co všichni kecáte vypadá to dost dobře. Nevím jak by jste si představovali coop v Akčním RPG já si to rozhodně zahraju už se těším na hru s kámošama.
    PS nijak tu netrolluju prostě jsem rád za směr kterým se ME serie ubírá představa že by se člověk brodil tunou nudných statistik a tabulek mě děsí.
  • MrSanta
    Mají tam být nějaké bonusy do singlu, takže tam vlastně nějaký ten loot je.
  • Hairy_Ass
    Uměle natahovat SP hru multiplayerem se mi zdá poněkud nešťastné...
  • Multiplayer prodluzuje cas, ktery clovek u hry muze stravit, takze proc ne.
    Navic nemyslim si,ze nejak odflaknou single player.
    Taky se mi zda, ze mozna vylepsili boje, ktere podle me byly nejslabsi casti ME serie.
  • Hairy_Ass
    K čemu tam ten MP dávaj, když o to ve skutečnosti nikdo nestojí? Vynaložený čas a peníze mohli narvat do vylepšení SP, to kvůli němu si všichni ME3 kupují.
  • A k tomu je to taky urceny, aby si to lidi jendou / dvakrat zahrali. Ce cekas, kaviar?
  • jojo už jako děti sme rikali, kdyz neco stalo za prd, že je to e-aný. No temhle hrobníkům já ted řikám taky tak: E-ani, Žádnž ííííejjj ale E-ani. E-ANI!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit