Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
sorry hosi. letos jasne vitezstvu Battlefieldu. COD je letos opravdu hodne...HODNE pozadu. nemam rad tenhle BF vs COD souboj, ale je to tak...
-
Wow viděli jste tu destrukci skla ?! *1* . Nebo jak vybouchlo to auto ?! *1* ,a ten jezdící turret což je prostě paráda !!! Chyběl mi tam ten ovládací pes s C4 kolem hlavy , snad v dalším díle ( asi 5 světové ? ) ... jen 60 euro , tak to se vážně vyplatí a co teprve ta limitovaná edice , brýle které vám dvojnásobně dají záhul na vaše oči no to je pro mě a mé 5 leté kamarády opravdu potřebné ! *1* . Ale ty známky no to byla bomba , jako v gta když zabijete týpka s pistolí tak nad ním začne ta pistole rotovat , NO BOMBA ! Už se těším až si to zahraju a najdu si tam nové kamarády z jiných školek .
-
-
Už jenom kvůli tomu odpálení psa bych si to koupil*1* *1* *1* *1* Modern warfare 100x jinak...
-
-
Jen bych to opravil , ovládací pes s Tactical Nuke a můžete si ho také posprejovat a když ho zabijete tak z něho vytryskne kopa dolarů a nad ním se objeví jeho obojek s jeho známkami *1* ( vím přeháním , ale aspoň méně než lidi kteří recyklují cod )
-
-
-
Tak tomu rikam poradna srac*a. Vsem oligofrennim jedincum doporucuji za tuto kravinu utratit 60euro.
-
Tak kde jsou ty ostrý fanoušci/zastánci CoD MW/odpůrci battlefield3... před měsícem.. to bylo keců. Teď už se není o čem bavit. MW3 v něm aby člověk novinek pohledal - to není žádná konkurence, to se pouze snaží plnit svůj každoroční plán vydat hru s nálepkou CoD. Mám rád CoD, ale battlefield3 jásná volba.(už asi 3měsíce od předobjednání). CoDu zůstává hratelnost a jediný co mě zajimá je Karlův most v singlu...x)
-
ako toto moze niekto porovnavat s BF? graficky to pripomina half-life 1, inak je vsetko presne take iste ako v ostatnych CODoch.
mohli by sa sustredit len na konzole a telefony... na obal od MW3 velke logo RECYCLE a PG 13 -
Já si nemůžu pomoct, mě to prostě příde celý nakreslený. Kreslený cihly, kreslený kapky deště, kreslenej kouř, kreslená krev, je to celý jako z umělý hmoty. Nakreslený umělý hmoty. Tohle je prostě jeden obrovskej komiks. Třeba ten tetelící se vzduch při výstřelu. Kdo někdy vystřelil musí vědět, že nic takového vidět není. Doufám (ne kvůli mě, já si tohle ani nestáhnu, natož abych si to koupil), že to DVD na kterém se hra bude vydávat, nebude taky jen nakreslený...
-
-
Jasny radsi si zahraj BF3 kde grafika bude zabirat tolik ze tam toho(zbrane,eq,...) budes mit tak 2x min nez v MW3.Nemam nic proti tomu,kdyz se ti libi BF,ale tak se nam nes*rte do COD porad.Budte si na svym pisecku z mega grafikou,z realistickym kourem a krvy,ale nam staci kdyz kazdej rok pribidou novy zbrane,perky,eq apod.
-
-
Já si řikal, že ten wall-i s kulometem už po mě v ňáký hře střílel.x)
-
ach můj bože MW2 s novými kulisami.. dokonce i ty zvuky a pohyby jsou totožné, ba dokonce ten malý podpůrný robůtek je převzatý z Homefrontu!
SHAME KO(KO)TICK, SHAME YOU! *11* -
-
Ale vsadim se, že obdrží nový rekord v prodejnosti XD
-
-
xDDD.. a to je tedy vše.!xD krásná ukázka multi. CoD - Všichni jedou jen na svoje triko,, když chcete sundat rozjetýho hráče, musíte kempit.x) a hlavně si hustoňsky pomalujte ksicht - opravdový drsňáci maj masku.x)) Tohle už jsem hrál, ale myslim, že se to jmenovalo MW2... tahle serie už nutně potřebuje vystřídat - Bettlefield 3!! viz. srovnání mult. videí obou her
-
-
Nene, pravý drsňák si vezme brýle Gunnar za 100$. *15*
-
-
xDjj... byli by schopný tam dát i klaunskej kostým.x) ty by byla multiplayr konkurence battlefieldu
-
-
moje slova, kdyz sem videl tohle video tak sem trosku nechapal na co chcou lakat. CoD musi oblect jiny kabat toto je pro me ohrane:) BF3 RULEZZ *1*
-
-
V každé scénce zastřelí Američan buď Arabáka nebo Rusa... rád bych nějakou hru kdě za hodný Rusy zachraňuji svět před zlíma Američanama co chcou ovládnout svět . Vlastně oprava chci hrát za jednoho Rusa co sám zachrání svět před Američanama :D
-
-
To by asi chtělo hodně lidí mimo USA jenže to by u nich děcka nekupovali takže by vydavatel přišel o polovinu trhu. Škoda no byla by to fajn změna.
-