Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Me to prislo ze sleduju spis CoD4 (MW), nez CoD6 (MW2). Takze pokud bude brzo vydany moodtools, kupuju. Aneb pam mod, vlastni dedic, 5vs5 SaD - uz se vidim jako za dob CoD1...
-
-
*mod
-
-
No pokud na MW3 výjde Modtool tak kupuju 100% ale doufám, že to nedopadne jako s BO tam mod tool vyšel, ale mapy se v něm dělat nedaly *10*
-
-
-
Ježiši děte už někam s těma vašema kecama tohle si nekupujte to je na jedno brdo, jak si tohle může někdo koupit atd... Každej ať si koupí co si zamane a vy se starejte sami o sebe...
-
-
Já si to nekoupim já si to stáhnu tak jako minulé díly.
-
nebrec
-
-
Nemel.
-
-
Nebud drzej.
-
-
-
-
Map pack za 1199,- *1*
BTW: Není už trochu ohrané, každých pár vteřiny zpomalení na to, jak samotný voják (kupodivu americký voják *2* ) probíhá skrz mapu, kulky mu lítají okolo hlavy (kupodivu žádný zásah nedostane, kromě toho "zlého" snipera) a vždycky všechno pozabíjí?
Ve zkratce jeden hodný voják proti všem a zase zachrání celý svět *1*.
Vlastně ona stačí zkratka CoD *1* -
Lidi nekupte ani Battlefield (i když ten mi tak nevadí -vozítka *1* -) a ani CoD. Vývojáře to donutí dělat lepší hry!!!
-
-
Jestli bude dobrej jako BF2, tak si to rád koupím. Jestli to bude crap jako BC, tak ani za budget.
-
ja som hral BF od jeho zaciatkov a pokial to bude hodne mena BF (teda nie dalsi BC crap) tak si to kupim a nevidim problem
-
Já jdu do obou.. :) I kdyz Black Ops byl sh1t... Jo a do diabla trojky taky...
-
o rly?
-
-
Mám dotaz. Kdo to pořád kupuje?
-
-
To je pro mě osobně ta největší záhada. Dnešní zpráva, že se COD:BO prodalo přes 20 milionů, mně prostě absolutně nejde do hlavy *8*
-
-
Tak ja jsem si BO koupil a jsem sním zpokojený SP jsem dohrál dvakrát a v MP jsem na druhém prestige na 37. úrovni. A momentálně jsem odhodlaný (a natěšený *14* ) že si koupím BF3 a jak jsem psal předtím, pokud na MW3 výjde Mod tool tak kupuju taky. Je mi prostě jedno jak se ta hra menuje nebo jestli tady furt někdo nadáva na to, že je to pořád stejná hra, jestli bude zábavná tak kupuju a všichni mi můžou vlézt na záda.
-
-
Já to plně respektuju - ty píšeš docela racionálně, tak mi třeba odpovíš - proč? Proč nezůstaneš u BO, když je to prakticky totožná hra? Co tě tlačí do toho, utratit za tohle DLC 60€?
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo&feature=feedu tu mate priklad ako ma vyzerat trailer...
-
-
Hmm,stejny rambo trailer jako prave na nove cod.Rozdil v tom moc nevidim teda.
-
Jasne, BF3 bude mit vzdy lepsi trailer, ze? Mam takovy dojem, ze jediny rozdil v techto hrach je lepsi grafika, jinak to bude to same, ale proste COD je dle vetsiny odpad a BF3 bude bomba... Ze vas to porad bavi... *7*
-
-
pokial sa bude BF 3 drzat starych BF korenov a nebude to dalsie BC tak to bude urcite bomba
-
-
Coz ovsem nejspis nebude.
-
-
-
Pěkný, to jsem neviděl, díky.
-
-
Jeee MW2 s novou mapou a skinama :D.
-
Bojim se aby takhle nejak nedopadlo napriklad Valve. Si treba pak nekdo od nich rekne, heled jak jsou ti hraci blbi. Dej jim 5 hodin singlace z toho tak 2 hodiny animaci udelej par traileru jak bude multiplayer totalni pecka a mas z toho kasovni trhak. Nepotrebujes k tomu ani zadne napady,nemusis prijit s nicim novym,lidi si to koupi a to je hlavni.
-
-
Valve k tomu nemaj duvod.Steam jim zajistuje dostatek financi aby hry delat ani nemuseli.Navic u valve her clovek vidi,ze jim na tom co tvori zalezi.
-
-
A hlavne vzdy se snazi prijit s necim novym.
-
-
-
Až vyjde BF4 tak bude COD MW10 . vole *3*
-
vyzera to trapne, smiesne a uboho zaroven :D
Nech bude BF3 hra aka chce, ale aspon vedia robit trailery...