Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdu si procist diskuzi, to zas bude jak je MW3 zastaralej a pro deti a ze mu BF3 nakope pr.el *3*
    • Pro deti je jak mw3 tak bf3 *3* .
      • Jazz
        Běž si hrát prosim tě ty svoje rádoby maximálně realistický hry, jo ?
        Díky.
        • Delas,jako by ti nekdo ukradl tvou oblibenou hracku.
      • No vidis, ty si to rozsekl *2* Kazdopadne uz koukam, ze mi zacinaji litat minusy, jo odpurci COD zacinaji radit *3*
        • Jako vždy, banda tlustých dětí zase má do čeho píchnout, článek o CoD....honem rychle flamovat co to jde. Já si to pořídím, budu se dobře bavit jako u předešlých dílů a těmto lidem se tiše směji, jak tady vyvádějí. Se mnou si to koupí dalších 20-30 milionů lidí (Jiste tlusté a hloupé americké děti samozrejme....) a budeme se všichni dobře bavit.
          • Co rici, hral jsem MW oba dily a treba at me nekdo ukamenuje, ale bavilo me to a zahraji si i treti, stejne tak se vrhnu i BF3... A kazdy at si hraje, co uzna za vhodne, kazdopadne clanky o MW a BF me fakt bavi, hlavne, jak kazdy druhy odsuzuje MW *3* Hra to je, byla a bude uspesna, takze proc by nevydali dalsi dil? A pokud to bude sragora, tak si to nikdo nekoupi, ne? Pokud je skutecne tolik odpurcu z MW2, tedy jestli to nejsou jen warezaci a tem je to i zadarmo spatne *3*
            • Clovek,ktery na nejakou hru nadava a rika,ze by si ji nikdy nekoupil a pak si ji vzapeti stahne je pokrytec.
              A myslim si,ze na cod hodne lidi nadava mimo jine,proto,ze tu znacku zdimaji az to hezke neni,nulova invence,nulovy posun po technicke strance,po hratelnostni strance ,minimum noveho obsahu,kraticka sp kampan a premrstena cena.
              A ono ani to by az tolik nevadilo,koneckoncu je to kazdeho vec jestli si necha takto s*at na hlavu s prominutim.
              Problem je ten,ze cod ma astronomomicke prodeje a tim ovlivnuje cely herni prumysl,protoze ostatni vydavatele chteji mit taky sve cod a tomu taky ty hry prizpusobuji.Navic vidi,co vsechno si hraci nechaji libit,pokud jde o zavedenou znacku.
              Me osobne je cod jako takove ukradene,jen mi vadi,ze diky jeho prodejum tu mame desitky cod klonu a predrazenych dlc.
              O znasilneni noveho moh nebo bf3 k obrazu cod ani nemluve.
        • Danieledl
          Na BF3 je lepší jen grafika podle mě a je dobře že MW3 je dělaný na způsob MW2 protože další díl BF zase nakope p*del a ti co zůstali u CoD budou jedině rádi.
  • studna261
    psí známky kopčej od BF3, ale BF3 bude lepší a kvalitnější, ale asi se ho prodá míň, než CODMW3
    • I když je hra sebevíc dobrá CoD bude vždy úspěšnější *1* třeba češi už ho docela odmítaj ale zas americký děcka to pořád kupují *1* .
      • Danieledl
        Mě příde, že MW3 i BF3 se opakují, v BF3 je lepší grafika a v MW3 je zas parádní příběh a spec ops. V BF3 je kampaň na 5 hodin a příběh tam je nulovej,tam fakt co je dobrý je MP.
        • :D tvl ''pribeh'' v BF3 a MW3 je jako porovnávat ho*no a sr*ku.
          V každim pripade oboje vyšlo z prd*le a myslet si, že je to parádní může jen kkt. *1* .
        • A to si vycetl v kavove sedline?! *5*
          • Danieledl
            To jsem nemusel číst, já vim že CoD bude vždycky nejlepší fps a BF bude vždy na 2. místě.
            • ty příběhy jsou luxusní v obouch hrách. perfektní příběh: pozor!! Rusko napadlo Ameriku *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • Damarus
              že se toho prodá víc neznamená že je to lepší bobe ;)
        • Paradni pribeh? *1* *1*
          To myslis toto: "Here's your objective: Blah blah blah secret base, blah blah blah plan, blah blah blah nuclear missile bomb, blah blah blah counting on you, utmost importance, win, good luck." ?
          Sp je u obou her tragicky kratkej a tragicky preskriptovanej,a pribeh jako by tam nebyl.
          Jak nekdo muze povazovat pribeh v cod za paradni,to vazne nepochopim.
          • Danieledl
            Co si myslíš že je v BF3? xD tys neviděl ten gameplay? modrý okýnko vlevo na obrazovce a tam vypsaný objektivy *15* v CoD je Sp mnohem lepší a všichni to vědí.
            • Danieledl
              Možná jo,ale povíme si za pár let. CoD vždycky porazilo BF na plný čáře a taky porazí, já si myslim že si z BF dělaj akorát p*del.
            • Ty ses dobrej typek.Ty uz ted vis,jaky bude BF4 a MW4 pricemz jeste ani bf3 ani mw3 nevysli.
              Cod fanatik,co si nevidi ani na spicku nosu.
            • Danieledl
              V MW3 bude SP tak na 8-9 hodin a v BF 3 tak na 5 hodin ani ne Až vyjde další titul CoD nebo MW4 tak si povíme co je lepší jestli BF4 nebo MW4,protože BF4 bude úplně stejný jako BF3 proto teď je MW3 stejný jako MW2 protože CoD je o krok napřed a další tituli CoD rozmr*aj BF.
            • Damarus
              kááámo já ti nevím, ale každej BF je celkem o něčem jiným.... podle dementa jen jiná grafika, ale budiž.....
            • No vsak sp v BF3 je stejne tragicky jako je tomu u cod.Jde tam krasne videt,jak se snazi zaujmout cod komunitu,proto ten sp vypada jako z cod,jen v hezcim audiovizualu.
              Dokonce v tom bf3 bude zhruba stejne kratkej jako tomu je u cod.
      • Já kupuji všechny CoD, vžd yjsem se dobře bavil. NEvím proč ta nesnášenlivost, je to nejlepší arkádová fps, multá knemá chybu a novinek v WM3 bude více než dost, v Black Ops mmá nahráno už přes 500 hodin, pár ještě přidám a pak hurá na MW3.
        • 500 h = 20 d = no life?
          • Tak nejak...
          • Proč no life? Nekupuji každou ptákovinu co vyjde a u CoD se skvěle bavím, času je naopak méně. MW1 - 900 hodin, CoD 5 - 1100 hodin, MW2 - 800 hodin. Každopádně si MW3 nenechám ujít, vypadá to jako krok vpřed, novinek je dost a na grafiku vám kašlu, v cod je naprosto dostačující.
            • Danieledl
              Přesně tak,jsem na tom stejně jak ty *3*
              Proč bychs i kupoval BF když mám CoD? *1* *3*
            • Ses dobrej blazen *1* .1100 hodin?to je strasne moc.
    • Danieledl
      Asi tak,přece jen CoD je tu i delší dobu a vydalo více titulů.
  • kam se na to hrabe CoD :-D ... one man army
    • Ted koukám, že to neni MW3 ale skutečně CoD ... no on ten rozdíl není poznat
  • Trailer se mi moc libil jak byl sestrihany, ale tyhle multiplayery me vubec neberou, hral jsem na Steamu Black ops jak byl free weekend a hra vypadala asi tak, ze jsem vybehl ze zbrani, po 10 sekundach me nekdo sundal a cekal jsem az jedna strana zvitezi asi tak dalsi minutu a pak to same znova, no jednou jsem udelal asi 4 killy a vykosil jsem skoro cely nepratelsky tym a vyhrali jsme a poprve jsem prezil, ale to bylo tak vse. Co se tyka multiplayeru, tak me bavi jen momentalne hrat SC2 na bnetu a 3D fps jen jako single. Takze MW3 si zahraju single a na multi kaslu.
    • Ja zkousel MW2 pres freeweekend a tolik headshotu jsem snad v zadne jine hre neudelal az jsem si rikal,jestli nemam zaplej nejakej autoaim.
      • genki.sudo
        Ale no no...
  • uz len budgetofka .
  • Tak musim poprve trailer pochvalit, protoze presne vystihl a ukazal muj nazor na tuto serii. Presne jako ve videu totiz v MP clovek beha po ulici jako blazen a strili od boku, az ho nakonec sunda zakempenej sniper.:D
  • tak to je dost špatý trailer. Ani jsem to nedokoukal. Dřív cod něco znamenal dnes se to začíná podobat hrám od City Interactice - tedy hrám na jedno brdo na stále stejném enginu a odehravájících se v neinterativním světě.
    • co ja bych dal za dalsi hru typu space interceptor :(
  • Danieledl
    Epic, jinak ten trailer vyjádřit nedokážu.
    Ale možná ... No trailer byl parádní a já jako CoD pařmen se na Modern Warfare 3 těším moc,moc.
    Byly tu myslim komentáře, že se to opakuje.No zkuste porovnat to jak se opakuje Battlefield a jak CoD. Podle mého názoru i přes to že Battlefield 3 bude mít parádní destrukci, tak se mi MW3 líbí mnohem víc.
    • Mohu se zeptat kolik je ti let? Neřekl bych víc jak 12. *7*
      Odpověď na další otázku:Proč se CoD tak dobře prodává? Páč ho z 90% koupí děti, a z toho je jich značná část z Ameriky *4* .A proč? Protože jim připadá "kůl" běhat po mapě jak rambo a kosit všechno co vidí, a taky se jim moc líbí exploze a podobné hovadinky. *1*
    • jde videt ze si tady z toho delas legraci podle tvych navazujich threadu pripadas mi jako frantisek potrebny tusim z ihnedu a takove existence pisici ironicky a sarkasticke komentare ktere se maji tvarit jako ze s danym tematem souhlasi. Jen houst at je legrace:} pokud si doopravy tak mimo pak mi je te lito
    • epic.. fail?
      • Danieledl
        Hlavně v rozhovoru říkali že by to mělo být mnohem epičtější než ostatní díly a teda překvapily mě protože jsem myslel že přejdu k BF ale teď na BF zvysoka se*u.
        • trolo
          gooood goooood. len sa vykakaj na BF3 a chod si hrat CoD.... netreba viac takych hracov ako si ty
        • Epictejsi,to jeste de?Vzdyt v poslednich dilech cod je tolik naskriptovanych radoby cool a epic scen ve spomalovacce,ze to uz snad vic ani nejde.
          Leda ze z tech 4 hodin budeou 3 hodiny tech cool spomalovacek a 1 hodina hrani,jinak uz opravdu nevim jak vic to chteji udelat epicky.
      • Danieledl
        Možná pro ty co hlasují pro BF.
        • a prej že je to vec názoru jo ? tak si proklepni bednu, protože ted tu nadavas na BF chlapečku zamysli se. *12*
        • ja nikdy nemel rad BF, ale tohle je proste epic fail.. grafika a hratelnost na urovni CoD4.. (CoD4 imho nejlepsi z serie)
          stalo se to samy co se deje u sportovnich her jako NHL.. proste jen aktualizujou soupisku a vydaj to znova
          at tomu radsi rikaj datadisk, dlc, nebo budgetovka.. plnohodnotna hra to uz proste neni
          red orchestra 2 rulez *5*
          • Danieledl
            Udělali to na způsob MW2, protože to byla pecka, ale kdyby tu nebyl BF3 tak zas všichni říkaj jaká je to supr hra. Já zůstanu u CoD, protože chci vidět jak bude vypadat MW4 nebo další díly série CoD.
            • Chapes,ze jsou lidi,ktere BF3 nechava chladnym a presto povazuji cod za brak?
              Cod je tragicke bez ohledu na to,jestli tu je nebo neni nejaky BF3.
            • zatim sem nevidel CoD ve vietnamu, nebo scifi ve stylu 2142, bad company je zase blizka budoucnost..
              BF se narozdil od CoD snazi o nejaky pokrok, vcetne grafickyho pokroku
            • Danieledl
              A BF3 je taky úplně stejný jako předchozí tituly BF co je lepší v BF3 je grafika. Prostě CoD rulez.
            • hned ti odpovim, MW4 (CoD 10?) bude vypadat stejne jako CoD 4,5,6,7,8,9..
    • Danieledl
      Klidně dávejte, že vámj to nelíbí, ale je to věco názoru a jen blbec dá "Nelíbí"
      • Haha,pises ze je to vec nazoru a hned vzapeti napises,ze kdo da NELIBI je blbec? *1*
        • Danieledl
          Abych věděl kolik tu je blbců *3*
  • tohle je uz fakt trapny.. od cod6 to uz nestoji ani za stahnuti..
    dokonce to vypada ze kopiruji kradeni dogtagu z BF3
    no nic, RO2 je uz predobednana *14*
  • Ta recyklace zvuků z Cod 4 mně dostává a ten trailer je dost podobny na trailer z cod 4 jen tehdy byl cool....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit