Přejít na výpis diskuzí
Multiplayerový trailer z Modern Warfare 3
2.9.2011 | Aleš Smutný
217 příspěvků
-
Těším se moc, CoD hraji od prvního dílu v multáku, u každého jsem propařil stovky hodin a jak to tak vidím MW3 nebude vyjímkou. Už aby to tu bylo.
-
-
Prvni dil byl paradni a posledni slusny dil byl MW,od te doby to jde z kopce.
-
-
Jak pro koho, já se bavím u všech. Black Ops je super a MW3 zatím vypadá hodně dobře. Toto si pořídím jako fajn odreagovačku a arkádu a BF3 jako teamovku. Budu se bavit u obou a jen se směji těm, kteří musí pořád plivat bud na CoD nebo na BF....
-
-
Black ops byl natolik super že na něj každej všude nadává :) takže napíšu to to stručně.... po tom co sem si BO koupil tak sem se taaak nasral :D že sem si pak musel koupit MW 2 :D
-
-
aždej nadává? Já bych řekl jenom uplakánci na forech, jinak by asi neměl prodaných 25 milionů kopií a 18 milionů DLC že........jo a na Xbox Live nejhranější Mp hra od minulého listopadu, stejně tak na PSN. To mluví za vše, kdyby to bylo tak zlé, tak by to denně ty miliony lidí nehrály že? Nebo ty snad hraješ rok v kuse špatnou a hroznou hru?
-
-
-
-
-
Hmmm....Něco mi to připomíná..
-
-
ghost recon?
-
-
Njn :D Velké DLC na Modern Warfare 2 což:
-Nová singlplayerová kampaň
-Nové zbraně a mapy do multyplayeru
A z něčo z traileru jsem byl zklamán a zhnusen :-( připomíná mi to Black Ops. *9* -
vypadá to jako vodovky
-
Trailer mi ze vseho nejvic pripomnel film Lola bezi o zivot. A presne pro tento zpusob hrani me MP CoD nikdy dvakrat nebral. Ovsem proti gustu......... Uprimne doufam ze kdyz nic jineho tak BF3 primeje tvurce CoD zacit neco delat s enginem potazmo grafickou strankou hry protoze nelze nevidet ten propastny rozdil. Kazdopadne cca. tak za 599,- si s chuti zaparim kampan a zprijemnim dlouhe vecery coopem. *5*
-
-
599kč je na 4 hodinovou kampan moc to si radsi stahni
-
-
jak dlouhá, že bude kampaň battlefield 3?
-
-
dufam ze tych cca 6 hodin nech mozem ist rychlo na MP
-
a este sa nezabudni spytat co ponukne mp cod a co mp battlefield 3 ...
-
zhruba stejne tak tragicky jako u cod *1*
-
-
-
-
kdo to pořád může kupovat? dokola to samý...
-
Jako bych to už několikrát někde viděl *1*
-
-
Tohle se nedělá. Když poukážeš na recyklování starých dílů, tak budeš hned za hatera ....haters gonna hate! *1*
-
Neboj, pokud to bude zas jedna z nejprodávanějších her, (což nechápu) tak ještě uvidíš ;), CoD už může zastavit jen 2012 :D.
-