Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celou dobu jsem si myslel, že to je vesmírnej parazit.
  • ale vzdyt to "recenzoval" polaček *4* to se tak nebere. zasmali jsme se a jdeme čeknout nejakou seriozni recenzi na jiny web *3*
  • Jasně až na to, že PS4 je identická jako PC a PC je čistej port z PS4 jako 99% her, co letos vyšlo.. Takže se prober ty mentále...
  • to neni troling ale realita tak uz se prober
  • Veskoslavovi se ale líbil... Hned po příspěvku DogKillerovi zničehonic přilétly čtyři plusy...
  • Jack1947
    Nejhorší je že člověk naivně (podobně jako u WD) si nalhává - Vždyt ono to není tak špatné nemůže , bum je to ještě horší. Zase si řeknu hrál jsem určitě i horší hry a tohle není tak hrozné. *15*
  • XXDarthVaderXX
    K*RVA DRÁT! a já se na to celkem těšil, to je den *13*
  • Vadí mi ovšem malý počet modelů herních postav. Uvidíte hodně stejných NPC, no v podstatě celkem hra obsahuje snad 5 typů (po prvních dvou a půl hodinách hraní). To mne mrzí zatím nejvíce, zbytek je docela fajn, baví mne i dělat postranní mise, což je bod plus u podobných her:)
  • Jack1947
    Proč? Vždyt je to správně drsný... když už jsme u toho proč to muselo bejt z dnešní doby 40-50léta (30) by se tomu šikly víc i ten klobouk a ohoz do těch dob víc sedí.
  • Mart9
    Mě štve to cígo v hubě.
  • Miserius
    Trapnej trolling
  • Zatim to vypada jako velke zklamani, nicmene zdejsi recenze jsou v posledni dobe natolik mimo, ze se radeji napred poohlednu jeste ke "konkurenci".
  • Jack1947
    Nech ho, dit je to jen Hejtr, sám konzoli nemá ale hejtovat jediné co umí.
  • MickeyMutant
    Jak jsem četl recenzi, tak se mi nezdá, že by to bylo špatným obrazem a špatným zvukem*4*
  • MickeyMutant
    Recenzi ber jak chceš, ale pravděpodobně tím chtěl říct, že je to v obou případech špatně. Nejde prostě o to, že by to v prvním případě bylo příliš lehké a ve druhém příliš těžké, ale o to, že je to neinvenční, nudné a hloupé.
  • fallanga
    V Batman Arkham to bylo zábavné, ale v Origins to bylo až moc lehké.
  • Dogkiller
    Žádný strach, tady se hodnotí PS4 verze a ono to na PC může být zase o něčem jiném. User Score PC verze je rovných 8/10. Na těch konzolích je vždy atmosféra poloviční, špatný obraz, špatný zvuk. Na počítači to bude jiná písnička.
  • Ahoj Veskoslave, nebreč pořád....
  • z +2, aktualizuji stránku (cca 3 sekundy) a +10. Jak to děláš? Já cu taky *1*
  • Veskoslav
    Já to špíše vidím tak, že označené předměty najdeš okamžitě, ale ty neoznačené jsou tak blbě hledatelné, že to mělo být naopak. Označené neoznačit a ty druhé označit. Co jsem viděl z videa, tak hledal prupisku v obrovském pokoji s tisícovkou věcí. A nejde o to, že to musíš najít, jde o tu zábavnost, což v takovém hledání to poněkud postrádám. Podle mě ideální hledání stop bylo třeba v sérii o Batmanovi. Prosté, ale efektivní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit