Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No , už som tu zažil omnoho väčšie hovadiny a nikdy nedostali menej ako 6. Na hodnotenie 4 musi byť hra totálne zlá. A to táto nie je. Pokiaľ sa recezent riadi pri hodnotení averziou a nie objektivitou, tak by nemal robiť recezenta. Veľmi často tu dostávajú vysoké hodnotenia hry, ktoré boli totálne dodrbané. Taktiež začínam mať dojem, že dosť často sa tu s objektivitou pri hodnotení nemaju radi.
  • janchor
    Z Petrova textu mi celkem zřetelně vyplývá, že ne.
  • kennyB
    Na českém Eurogameru to dostalo 8/10.
  • A není tím specifickým, zcela odlišným zážitkem u Murdered to, že si někdo myslí, že se snaží být detektivkou a není? Třeba je to záměr, udělat detektivku vázanou na "prohlížení leporela". Možná je to spíš tím, že když nemá hra "současnou" kvalitu grafiky, tak se recenzenti snaží o ní přemýšlet hlouběji a u těch ostatních, které dělají něco nestandardně (stejně "nudně" jako u těch indie), to prostě přejdou povrchně a naprosto je nezajímá o co jde.
  • janchor
    Ukrývá zvířata, který nepotkáš na první, ani desátý zahrání, plus hodně mechanismů je natolik nejasnejch, že nemáš jistotu, jestli jsi je plně pochopil. A to svébytný zpracování je pochopitelně klíčovej faktor. To je jako kdybys říkal, že namalovat třeba nějakej kubista něco "klasicky", tak by to nikoho nezaujalo - ale on to právě klasicky nenamaloval.

Na každej pád jsem jen uváděl do kontextu, proč jedna hra může být leporelo a v jiné to vadí.
  • Ježíši ... Nepokradeš !!!!!
  • Krescz
    ne! to neprijmu....tesim se na to tak dlouho...at to udelaji znova a poradne *16* *16* *16*
  • Zdar,

pamatuju si jak na Beyond two souls se nadavalo, ale to byla next gen hra na ps3 s pribehem na 999% ale ikdyz nejsem extra paran jsem poznal ze Murdered fakt neni zdaleka, tak dobrej jako ta rijnova parbicka. O to vic si vazim dneska beyondu.
  • No temer vsude jinde to ma 6-8.
  • kubi-wan
    Julka rulez *5*
  • Ovce jsou fajn.
  • Mart9
    Drsný? :) Spíš mě zaráží, že je někdo feťák i po smrti.
  • Proteus neukrývá žadné tajemství. A jediný princip, kterým se ostrov řídí je posunutí ročního období při vstupu do kruhu. Nicméně ano, závěr je poměrně působivý. Jenže to nestačí. Kdyby měl Proteus klasickou 3D grafiku, nedostal by ani 5/10.
  • Proč nemohli udělat klasickou noir detektivku...,nebo alespoň detektivku ?
  • janchor
    Samozřejmě, že nevadí - nabízí zcela odlišný, specifický zážitek, vázaný právě na to "prohlížení leporela", spojené s objevováním principů, kterými se ostrov řídí, a tajemství, které ukrývá. Oproti tomu Murdered se snaží být detektivkou - a není.

Co nelze brát vážně, je trhání věcí z jejich kontextu.
  • smajdal
    V hodně bujné fantazii si dokážu představit počítání pixelů zábavné i ve formě, kterou předvedl Proteus, ale bohužel jeho provedení dokáže unudit k smrti už do 5 minut. Jeho zdejší hodnocení je fakt trapnej úlet.
  • Tak ono to po svete konciva kolem petky (z deseti, nebo ekvivalent), a to vcetne serioznich medii... ale uprimne, ta hra me nebrala ani predtim, takze se ctenim detailu pro srovnani mezi recenzemi jsem neztracel cas a tu cest prenecham nekomu jinymu.
  • Pravda, on ani Wolf Among Us není hra, že ano? Tak proč ty vysoké známky?
  • N7N7
    "Pokud se detektivka hraje, jako když si prohlížíte dětské leporelo, není to detektivka. Vlastně ani hra."

A co Proteus, který zde dostal 8/10? (http://games.tiscali.cz/recenze/proteus-recenze-62508)
    Tam už nevadí, že to není hra? Tam nevadí, že jen držíte klávesu W, chodíte od ničeho k ničemu a počítáte pixely? Games, vy vážně neměříte všechny hry stejným metrem. Co u AAA vadí, to u indie krásně projde. Je mi líto, ale za těchto okolností se Vaše recenze opravdu nedají brát vážně.
  • Jack1947
    Na kerým , jestli nevadí že se ptám? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit