Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak doufám, že toto píšeš i na všechny ostatní weby s hodnocením od 4-6/10 nebo okolo 2,5-3/5, kterých je většina kromě českého Eurogameru. Ale ne, to by nešlo, ty raději svou oblíbenou indie rétoriku a bla, bla kecy okolo. Co na tom, že okolní svět je na tom s hodnocením té hry +- stejně jako tady. To by se ti nehodilo do krámu. Já nevím, že sem pořád ještě lozíš, když ti tak vadí, jak je zde hodnoceno. Mě spíše přijde, že ty za každou cenu potřebuješ nutnou pozornost skrze nenávist vůči indie (lterá je zde hodnocena někdy obzvlášť divně), ale ty jsi to dotáhl do maximální pozornosti a vymezení vůči všemu, co Tobě přijde divné, hnusné a zvláštní. Ale co, u Tebe si člověk zvyknul, že slovo Indie, pixel a strašné hodnocení nacpeš i do pohádky o Karkulce. A kvůli lidem jako ty bych zrušil číselné hodnocení, protože to je evidentně to jediné, co je pro Tebe směrodatné. Většinou přečteš uvodní odstavec, číslo hodnocení a jdeš to natřít redakci do diskuze. Ale to, že recenze popíše důvody hodnocení, to už je ti jedno. Zanadával sis, tak jsi spokojený.
  • Na hodnocení 4 hra totálně zlá být nemusí. Stále tu jsou hodnocení 3, 2 a 1. Pokud je 5 průměr, tak 6 je mírný nadprůměr a 4 mírný podprůměr. A tato hra mírně pod průměrem prostě je.
  • Ani nie, tu aspon nieco robis pri tych druhych hras len prides a kukas film.
  • Hehe, "thumbs up" :D
  • Miserius
    Me Heavy Rain znicil i Beyond protoze jsem cekal dalsi podobnou pecku a na tohle jsem se taky tesil, pro dobro mojich nervů to raději nebudu zkoušet
  • kennyB
    Pravda, Beyond bylo o mnoho lepší.
  • kdo doparil beyond a heavy rain tak tomuhle da max 4 body !!!
  • Hram to asi hodinu a musim povedat ze je to celkom pohode. Az na ovladanie menu co je fakt drbnuto spravene. Ak to mam porovnat s hodnoteniami ostatnych hier tak to ma tych 7/10.
  • To cigáro je ze stejné matérie jako duch. Otázka je, kam se občas ztrácí:)
  • Jj a spolu s pissalky uz se nemuzu dockat pokracovani, Le*sb Homo.
  • MickeyMutant
    Hle, Boží důkaz, že stahování není krádež!

A můžete se taky sami sebe zeptat "co by udělal Ježíš?" (What would Jesus do?) a odpovědět "ani by to nestahoval."
  • MickeyMutant
    Když jsi to nehrál, tak nesuď a nepiš "výborné příběhové hry". A věřit hodnocení hráčů na Metacritic je stejně naivní jako slepě věřit průměru hodnocení tamních profi recenzentů.
  • Myslím, že trochu po tom ukřižování zahořkl...
  • Ale tak budeme věřit hodnocení hráčů - 7.6.

A díval jsi se vůbec na komentáře od hodnotitelů s 10? Vypadá to, jak kdyby je psal jeden a ten samý človek s vícero účty.

Kdy už si konečně vytáhneš hlavu z pr...?
  • wenceslaus
    Jasně, protože přesně to on tvrdí - že všech 8 bodů je jen za to... *7*
  • Do verdiktu bych nacpal zmíňku o té super-absurdní cigaretě v puse ducha.
  • MickeyMutant
    Téměř*4*:
    EDGE - 4/10
    IGN - 5,5/10
    Destructoid - 4,5/10
    The Escapist - 2,5/5
  • Lotr
    Já to fakt nechápu. Průměrné hry obdrží 7/10
    Dobré hry 8/10
    A výborné příběhové hry 4/10

Dobře budu soudný. Tu hru jsem nehrál. Hraje jí přítelkyně. Viděl jsem dejme tomu hodinu dvě tak nějak.
    skvělý dabing - skvělé dialogy a podle všeho i dobrá zápletka. Grafika mi přišla také dobrá. To že nemůže postava procházet vším je prý také vysvětleno.
    Dobře uznávám že pokud jsem jí nehrál nemohu soudit. OK
    Ale tak budeme věřit hodnocení hráčů - 7.6

Hmm to opravdu není zlé.
  • za ukrytá zvířátka 8/10... Díky zasmál jsem se po ránu.
  • Hlavně tahle hra je alespoň v něčem unikátní. Ano, je lineární, ano, můžete dělat jen a pouze to, co vám autoři v danou chvíli dovolí, ale nemusí být každá hra sandbox. hrát za ducha, vyšetřovat smri ostatních lidí ztracených mezi světem živých a mrtvých - obrovský odkaz Shadowmana, který až doteď vůbec nikdo znovu nezpracoval.

Navíc výtky, že duch nemůže procházet vším - s takovou by duch měl správně umět procházet i podlahami a to by zase Peťan řval, jakej je to guláš.

Trochu soudnosti, fakt.. Tentokrát se urvu a někam napíšu recenzi i sám, kde logicky vše rozeberu už mě tohle neba..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit