Přejít na výpis diskuzí
Muž, který bastlil v Československu herní automaty
16.9.2012 | Martin Bach
71 příspěvků
-
Skvělý článek, díky a víc takových :)
-
Jmenovec. A nejúchylnější je, že nejvíc mám v příbuzenstvu právě Vladimírů *1*
-
Paráda. Byl by to super host do fight clubu. Zajímalo by mě toho mnohem víc, třebas kolik si tehdy vydělal bokem za ty opravy musel to bejt balík
-
pekny clanek diky
-
Moc hezky se mi to cetlo diky.Tu dobu jsem nezazil a tak me zajima jestli tenkrat bylo mozne nalezt v maringotkach i pinbally a jestli i dnes se da na nasem uzemi nejaky nalezt.
-
Velmi zajímavý článek! Ovanul mě maringotkový sentiment *4*
-
zajímavé čtení, díky
-
Pěknej článek o zajímavé době a člověku. Za poslední měsíce děláte fajn kroky vpřed i v té klasické novinařině včetně dobrých hostů, které se i do podcastů zajímavě mění ;)
-
... jedním dechem *4*
-
Padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina!
-
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/181467/cesi-28-a-33-obvineni-v-recku-ze-spionaze-hrozi-jim-20-let-za-mrizemi.html
(postoval to zde uživatel Čelo) -
taky pamatuju na dvoukoruny. bylo to v létě 88/89 u trenčína, jedna maringotka a nějaký jezero mi bylo šumák :D
-
Parádní článek...
-
Za pětikorunu? Co si pamatuju, tak bylo všechno na dvoukoruny. Za pětikorunu si vybavuju možná v Praze v nějakém obchoďáku, ale nejsem si jistý.
-
Vynikající článek, bravo. S podobným technickým géniem jsem pracoval a byla to paráda i peklo zároveň. Hodně mě naučil, ale stejně jsem si vedle něho pořád připadal jako blbec... *1*
-
takove clanky posouvaji Games o par lvlu vys
-
Tak ta páčka od sprchy... to ve mě fakt hrklo... žádný joystick u nás nevydržel déle jak měsíc. Tak se nakonec tatík, elektrikář, nasral. Vzal přesně tu páčku ze sprchy. Vyřezal tři díry do plastové krabičky od mýdla ( dvě pro tlačítka a 1 pro páčku ), zavřel se s pájkou na hoďku do pokoje a od té doby jsme žádný joystick kupovat nemuseli... dodnes je funkční.
-
Díky za prima článek na nedělní večer. Dýchla na mě nostalgie Didaktika M, kazet, "štelování" magnetofonové hlavy a otravné hlášky "Loading Tape Error".....
-
Najlepší článok na games čo som čítal.
-
Skvělý článek :)