Přejít na výpis diskuzí
Muž, který bastlil v Československu herní automaty
16.9.2012 | Martin Bach
71 příspěvků
-
takove clanky posouvaji Games o par lvlu vys
-
Nerozumím tomu, ani sem nikdy sem na automatech nehrál, ale dočetl sem až do konce. Respekt.
-
Tak ta páčka od sprchy... to ve mě fakt hrklo... žádný joystick u nás nevydržel déle jak měsíc. Tak se nakonec tatík, elektrikář, nasral. Vzal přesně tu páčku ze sprchy. Vyřezal tři díry do plastové krabičky od mýdla ( dvě pro tlačítka a 1 pro páčku ), zavřel se s pájkou na hoďku do pokoje a od té doby jsme žádný joystick kupovat nemuseli... dodnes je funkční.
-
-
:) No s kamarádem jsme na Rambo hrách po zlomení páky mačkali jen ty plechy a později jsme na jeden dlouhý šroub omotaný molitanem dvěma podložkami natvrdo přidělali knoflík od stolu ... a hrálo se vesele dál :D ....
Po tom co mi později kamarád odmítl vysoustružit celou střední část z kovu , jsem pak koupil pad z vietnesovských videoher a už víc jsem se k joysticku nevrátil ;) .
-
-
Paráda. Byl by to super host do fight clubu. Zajímalo by mě toho mnohem víc, třebas kolik si tehdy vydělal bokem za ty opravy musel to bejt balík
-
Zas po dlouhé době pěkné čtení, klidně článek mohl být 2x delší a nikdo by se nezlobil.
-
Smutný, Smejkal. Menovci alebo rodina? btw Super citanie!
-
-
Jmenovec. A nejúchylnější je, že nejvíc mám v příbuzenstvu právě Vladimírů *1*
-
Padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina!
-
-
Najlepší článok na games čo som čítal.
-
Chválím redakci za tyhle články. Ať už Arcade Ole nebo tento a už se těším na adventurní speciálek. Tohle jsou prostě články, které na tom webu, který je přece součástí největší evropské sítě neuvidím. *5*
-
Když si, tak projíždím, ten Fukův flicker už mám jasnou odpověď na to jak vypadal český nerd v 80. letech...
http://www.flickr.com/photos/fuxoft/3322645631/lightbox/ -
Skvělý článek, výborné čtivo a zážitky, ačkoliv jsem na automatech nikdy víc nehrál a nedokážu pochopit, jak může někdo opravit něco, co v podstatě nikdy neviděl :) Ale zní to celé hezky (s odstupem :) Nechce to někdo zfilmovat? Mohl by z toho být koukatelný český film a možná by i v tom Německu někdo na něj kouknul :)