Přejít na výpis diskuzí
Muž, který bastlil v Československu herní automaty
16.9.2012 | Martin Bach
71 příspěvků
-
Skvělý článek *5*
-
Díky za prima článek na nedělní večer. Dýchla na mě nostalgie Didaktika M, kazet, "štelování" magnetofonové hlavy a otravné hlášky "Loading Tape Error".....
-
-
R Tape loading error, 0:1
-
-
jeden z nejlepsich clanku na GT..... *5*
-
Pěknej článek o zajímavé době a člověku. Za poslední měsíce děláte fajn kroky vpřed i v té klasické novinařině včetně dobrých hostů, které se i do podcastů zajímavě mění ;)
-
Skvělý článek, díky a víc takových :)
-
Jó, tomu řikám nostalgie. Za pětikorunu jedna hra. Pak mi k mému štestí rodiče koupili 8 bit. :)
-
-
No tak to já si taky pamatuju , za novou pětikorunu jste dostali starou dvoukorunu ... několik let po revoluci (91-93) . To už začalo být dost nefér k mému kapesnému a v době 16 a prvních 32bitů jsme my chudší začali přemýšlet o koupi prvého osmibitu ..... a to byl konec pouličních a pouťových maringotek .
-
Za pětikorunu? Co si pamatuju, tak bylo všechno na dvoukoruny. Za pětikorunu si vybavuju možná v Praze v nějakém obchoďáku, ale nejsem si jistý.
-
-
taky pamatuju na dvoukoruny. bylo to v létě 88/89 u trenčína, jedna maringotka a nějaký jezero mi bylo šumák :D
-
-
-
Skvělý článek :)
-
„Dřív byli ti kluci mnohem kreativnější, vymýšleli nové věci. Dneska jen konzumují ty nové a dělají ty všemožné retro akce. Přitom by se měli hrabat třeba v iPhonech!“
No tak to by musel byt Iphone pristupnejsi ne? Vzdyz se neda ani poradne rozlozit. Prdel! je, ze to ted resi Rybka. Uplne si stezuje na to same.
Úvaha: Hloupneme. Přicházíme o kutily a samostatnost
http://pctuning.tyden.cz/hardware/multimedia-zvuk-tv/24976-uvaha-hloupneme-prichazime-o-kutily-a-samostatnost -
Díky...čtení jsem si užil a zase ta nostalgie...až slza ukápla...krásnej čas, ty 80 léta...miluju je ! Frajer chlap ten Tomáš...
-
Pohodicka, som po nocnej, popijam domaci destilat , super ctenicko *3*