Přejít na výpis diskuzí
Muž, který bastlil v Československu herní automaty
16.9.2012 | Martin Bach
71 příspěvků
-
Velmi zajímavý článek! Ovanul mě maringotkový sentiment *4*
-
zajímavé čtení, díky
-
Pěknej článek o zajímavé době a člověku. Za poslední měsíce děláte fajn kroky vpřed i v té klasické novinařině včetně dobrých hostů, které se i do podcastů zajímavě mění ;)
-
... jedním dechem *4*
-
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/181467/cesi-28-a-33-obvineni-v-recku-ze-spionaze-hrozi-jim-20-let-za-mrizemi.html
(postoval to zde uživatel Čelo) -
Parádní článek...
-
Vynikající článek, bravo. S podobným technickým géniem jsem pracoval a byla to paráda i peklo zároveň. Hodně mě naučil, ale stejně jsem si vedle něho pořád připadal jako blbec... *1*
-
takove clanky posouvaji Games o par lvlu vys
-
Tak ta páčka od sprchy... to ve mě fakt hrklo... žádný joystick u nás nevydržel déle jak měsíc. Tak se nakonec tatík, elektrikář, nasral. Vzal přesně tu páčku ze sprchy. Vyřezal tři díry do plastové krabičky od mýdla ( dvě pro tlačítka a 1 pro páčku ), zavřel se s pájkou na hoďku do pokoje a od té doby jsme žádný joystick kupovat nemuseli... dodnes je funkční.
-
-
:) No s kamarádem jsme na Rambo hrách po zlomení páky mačkali jen ty plechy a později jsme na jeden dlouhý šroub omotaný molitanem dvěma podložkami natvrdo přidělali knoflík od stolu ... a hrálo se vesele dál :D ....
Po tom co mi později kamarád odmítl vysoustružit celou střední část z kovu , jsem pak koupil pad z vietnesovských videoher a už víc jsem se k joysticku nevrátil ;) .
-
-
Díky za prima článek na nedělní večer. Dýchla na mě nostalgie Didaktika M, kazet, "štelování" magnetofonové hlavy a otravné hlášky "Loading Tape Error".....
-
-
R Tape loading error, 0:1
-