Přejít na výpis diskuzí
Můžete si stáhnout první DLC k Assassin's Creed III - UPDATE
5.12.2012 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
vlastne, to by me zajimalo taky..
-
Jestli chceš simulátor plachetnic tak si sežeň Age of Pirates je to fakt nářez.
-
Taky hraju, není to špatný.
-
Tebe měl fotřík radši vycákat do záchoda:-) AC3 pařim od rána do večer a má hodně chyb co mě štvou, ale i tak je to jedna z nej her tohodle roku. Jiná hra mě takhle nevtáhla a o tom ty hry snad jsou a ne jen o zářezu mam dohráno další....
-
A kde sa to sakra stahuje? Na UBI strankach nic nemam ako download alebo take nieco.
-
Mně to popravdě zklamalo, čekal jsem od toho fakt příliš.
Ale jinak naprostý souhlas. *3* -
Hele, vis co, zahod komp a uz nic nehraj. To je jedina smysluplna reakce na tvuj vykrik
-
Amen bratře
-
Chlape pobavils mě na večer. Nelze než souhlasit. Nechápu ty mínus, nejspíš proto, že dneska už nejsou děti natolik inteligentní, aby rozpoznali nadsázku, recesy, ironii...
-
Nevím proč všichni AC3 tak moc kritizují, pro mě je to hned po druhém díle nejlepší ze série. Ve hře je i po dohrání příběhu pořád co dělat. Mám odehraných bezmála 50 hodin a hru mám splněnou na nějakých 87%. Dishonored jsem sice nehrál ale vypadá to na dost dobrou hru. A Mass Effect 3 je také moc dobrá hra. Kromě toho konce, teda.
-
Bože..za co???
-
pravdu díš
-
Dobře ty, souhlas :) Dishonored a Alan Wake je to nejlepší co jsem tento rok hrál.
-
proc zrovna odmocnina z MW3, kdyz je to to samy :D?
-
zrovna stahuju pirates of burning sea. škoda že ty lodě nejsou tak zpracovaný jako tohle
-
dishonored je nejlepsi
-
Jsem pro, aby se hry začaly pojmenovávat podle toho, kolik nabízí původní hra a kolik nabídnou DLC.
Může se to jmenovat třeba AC:6/10, pak přijdou DLC 3/10 + patche 1/10
Nebo Elder Scrolls 0.4, 0.1 DLC, 0.5 mody komunity
Call of Duty MW4 = (sqrt(MW3))+0.1 + 0.01 DLC
Ať lidi ví, co kupují... :p -
Ony nakonec všechny exkluzivní DLC co kdy pro všechny hry vyšly nakonec stejně pustili na všechny platfromy ne ? Je nějaké DLC, které nakonec na všech platformách neskončilo ?
Mám za to, že ta exkluzivita DLC je jen u vydání.Pak už to dostanou všichni (za peníze samozřejmě :) ) -
PS: nie je to cervenokabatnik, ale cervenokabatnica :)