Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taktiez rozculeni majitelia Digital Deluxe Edicie na PC....medzi nimi aj ja....kupil som si aj Season Pass....a hla, prve DLC mi da to, co som uz mal, ked som kupil tu Deluxe ediciu....ubisoft uz nikdy viac....
    co sa tyka hry, mal som problemy, kym nevysiel beta driver na moju graficku kartu....odvtedy slape vsetko ako hodinky, ani pokles FPS ani nic podobne...
    a dej :) dej je dost zvratovy a castokrat ma prekvapil....a to som asi mozno v polke hry....za mna inak palec hore...
  • rhaegar
    Popravdě nic horšího z AAA her letos nevyšlo než AC 3 dokonce Dishonored bylo lepší, ikdyž možná ME 3..sakra já se nemůžu rozhodnou letos vyšlo tolik herních odpadů..ještě mě napadlo nové COD... opravdu letos je na výběr. PS. Těším se na reakce zdejších Vešek
  • Spiker01
    Není to pro Xbox, ale ps3! Ubi spolupracuje se sony
    BTW : Majitelé Freedom edice tohle dlc dávno mají...
  • trochu me mrzi ze bude k dostani vsem i ostrostrelec, ja mam freedom edition, a byl se rad ze tam je neco co nema kazdej, jinak krome Dangerous Secret mam vse, chtelo by to spis dodat naky DLC vic do pribehu, zivota Connora, nevim jak planujou dalsi dil, ale neco by se hodilo :).
  • Lawliet
    Přání se vam splnilo mužete mít svojeho Assassina "úplného" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit