Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masa-san
    Zatím idea za ukončením trilogie vypadá z mého pohledu takto>
    BioWare -how to end ME3 - meeting->
    "tak jak to kluci uděláme?" John se přihlásí a praví "Co něco takového?>
    už jsme jim slíbili, že konec bude záležet od toho, jaké volby hráči v průběhu trilogie zvolili. Ale nikomu jsme neslíbili audio-visualní zpracování. A proto pojďme to udělat následovně.
    Pokud hráč zachránil Rachni, tak si muže domyslet, co se s touto rasou stalo.
    Pokud hráč usmířil Quariany a Geth , muže si domyslet, jak to s nimi dopadlo.
    Pokud hráč zachránil celý team na konci ME2, můžete si domyslet, jestli přežili, nebo umřeli na konci ME3
    A tímto stylem pokryjeme nesčetné množství konců jednou a tou samou animací a můžeme celý měsíc chodit po obědě domu a k tomu budeme dostávat pořád stejnou výplatu" "a co když si někdo bude stěžovat?" " pravda nesmíme být příliš líní, uděláme tedy 3 barevné varianty té samé animačky" "kdo je proti at zvedne ruku .........(ticho)............tak ujednáno!"
  • Grifus
    Tak jestli si ten "pridavek" dovysvetlujici konec nechaji zaplatit, dokazou nemozne - prekonat nenazranost Activisionu a jejich pristupu k DLC do CoD.
    • Pak prorokuju jednoduchou věc, fanoušci ho hromadně stáhnou a bohužel to povede k naštvání od Bioware a příště se pak na fanoušky vykašle. Měli by udělat dobrý skutek a dát ho zdarma. Pak zavřou ústa lidem jako jsem já :D.
      • Cahir
        Lidé jako jsi ty nezavřou ústa, dokud nedosáhnou svého. Současná hráčská generace je neuvěřitelně rozmazlená a egoistická. Všichni jste středem vesmíru a všechno se dělá kvůli vám.
        • Chlape je mě 23, her jsem hrál hodně. Vím že tě to naštve ale holt to je svoboda slova. Mám právy vyjádřit svůj názor a taky mám právo, vzhledem k tomu že hra je produkt, si stěžovat když produkt nesplní slíbené věci. Tomu se pak říká klamavá reklama. -_o
          • Promin, ale na krabici bylo "happy end included" ze hra neco slibovala ?
            • http://alizrak.wordpress.com/2012/03/18/the-broken-promises-of-mass-effect-3-spoilers/ I know you feel this...
        • Taky jsem si vsiml, a nepozoruju to jenom na sobe :) To bude asi tim, ze hry obecne jsou zalozeny na tom, ze sam stojis proti pocetni prevaze, cely hry, kterou musis prekonat. Takze kdyz to prekonavas, jsou hry vlastne velka masirka vlastniho ega. Proto mozna takhle vypadaj i herni diskuse :)
  • Veskoslav
    Já chci konec s malinkými Asarijami. Nebrouzdám Liaru už 4 roky jenom pro srandu králíkům!:-D
    • Zní to krásně, ale nezapadá to do konceptu hry :-) Konec by to nebyl špatný, ale současný, temnější je lepší.
  • SPOILER Osobně? Hra by měla zkončit se smrtí Andersona, ten okamžik kdy i Shepardovi klesne hlava nastopí stmívačka. Následně Crucible zakotví u Citadeli. Několik prostiřihů na boje na Zemi ve kterých se promítnou War Assets. Crucible se odpálí a Reapers tím ztratí kontolu a následně Victory Fleet přejde do protiútoku a obrazovka zčerná. Nyní by se promítlo vše co hráš udělal za celou hru: Nízké War Assets a špatné volby - Reapři zníčí veškerý odpor a dojde k vytvoření nového Reapra- The Shepard. Pojemenovaný jako ultimátní potupa hráče. Zbylé konce by se pak odehrávali po 6 měsících formou TV zpráv, které shrnují volby hráče. Ve všech je ale Shepard mrtvý ale jeho odkaz žije dál. No a pak samozřejmě pokud by měl hráč maximální War Assets a Galaxy readiness na 100% a kdo ví co ještě tak by měl získat ultimate Paragon konec, kde přežije, sice zlomeny a třeba chodící o holi ale přežil a v závěru je se svým Love Interest.
    Takové nebo podobné konce jsou dle mého názoru mnohem víc podobné Mass Effect universe než dítě bůh a jeho neprůstřelná logika Vytvořím Syntetiky, kteří vás zabijí aby jste nevytvořili syntetiky kteří by vás zabili. Takže asi tak.
  • miker17
    jsem fanoušek Bioware ale tahle celá aféra smrdí EA( a to tím že konec ME byl udělán záměrně, aby přilákal pozornost ke hře)
    • Cahir
      Úúúú a já si říkal, že už se nějak dlouho nepřišlo s pořádnou konspirační teorií.
    • Zamerne nevim, ale na me to zacina fungovat. Zvedavost je mrcha :)
  • Kdyby Bioware psali Pana prstenu, tak to dopadne takto:

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/270/606/13a.jpg

Jinak opravdu stale nemuzu uverit tomu, co jsem na konci videl. Presna kopie idiotskeho konce z Deus Ex 3, ktera absolutne popira to, co pred vydanim slibovali. Reci typu nechceme konec, kde si vyberete jen a, b nebo c. Bum, mame na vyber red, green ci blue. A ze se projevi vsechna nase rozhodnuti? Fakt? Mir mezi quariany a gethy a co slysime? Syntetici vzdy vyvrazdi organiky! WTH?
    Nejsmutnejsi ale na vsem je to, ze toto je opravdu to, jak to planovali. A ted se divej a nechapou reakce hracu. Bohuzel jsou uz tak strasne mimo realitu. Jenze ted si zacinaji uvedomovat, jak moc si to po*rali, protoze kdo by ted kupoval jakekoliv DLC, kdyz vi, ze ve vysledku dostane opet red, green nebo blue. A do budoucna si spousta lidi rozmysli predobjednavku, nebo primo koupi z obavy, ze s nimi Bioware na konci zase vyjebe.
    P.S. A co furt vsichni mate proti happy endu? To je nejaky novy trend nebo co? Ja osobne happy end chci. Nehraju hry, abych z toho mel depresi. Na to mne staci jit do prace. A kdyz chci jeste vetsi depresi, tak si pustim zpravy.
    • Nejde jinak než s tebou souhlasit
  • Dejv
    fuck it, myslim že po tom peklu co si všichni prošli v ME serii si zaslouží aspoň tohle
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/557324_234048773359034_100002617403137_427814_539353021_n.jpg
  • takže z článku vyplynulo..vlastně vůbec nic ..já teda po přečtení nemám pocit přicházející změny
  • we will hold the line
  • Hlavne at jim nekdo rekne, ze Mass Effect jako serie byl o postavach.. a ukoncit serii o Shepardovi a jeho crew bez jakyhokoli epilogu jak jednotlivy postavy dopadly.. vsak to nestoji zadny penize dat fotku Tali na te jeji planete + wall of text. Bylo to tak u Baldur's Gate i Dragon Age: Origins ( u 2 fakt ne) meli na konci wall of text pro postavy. Neni treba animacka.. vsak sem to hral 80 hodin dohromady vsechny dily a prokecal tak 40, vim vsechno o postavach a text vysvetlujici kam se nakonec dostali, je to, co chci.. Ani nevim, jestli me muj gay milenec Cortez oplakava?! A co treba ze sem podvadel predchozi romanci v dalsim dile s nekym jinym, opijel se v baru a koncil na dlazbe? Dopad na konec? Zadnej.
    • Cahir
      Přesně, nic to nestojí. Tak proč to udělali? Asi proto, že chtěli. Říká se tomu tvůrčí svoboda.

Já se jim divím, že se na křiklouny nevyse*ou. Měli právo udělat si to tak, jak chtěli oni sami. Místo toho se podvolují vydírání ze strany komunity.
      • Mike Gamble (Associate Producer)
        “And, to be honest, you [the fans] are crafting your Mass Effect story as
        much as we are anyway.”
        Prostě to tu nechám
      • Hairy_Ass
        Náš zákazník, náš pán, no. *3*
        • Cahir
          To určitě, ale všeho s mírou. V tomto případě si to zákazník nakráčel až k nám domů, sedl si vedle scénáristy a začal mu diktovat, jak by to mělo správně vypadat.
          • Kazdy zakonecni i to co je po credits je Cliffhanger. Toto neni konec, to je pozvanka na koupi dalsi ME hry nebo dalsich DLC. Tohle byl posledni Mass Effect z cele trilogie, dalsi uz nebudou ve stejnym razeni a takovy zakonceni je proste problem a ano, vycet toho co se stalo, je to nejlepsi a nejemotivnejsi po tom co si dohral posledni dil serii, co existuje. Radsi slepe tleskat konci nebo celkovym ideam, ktery vykradaj kazdy sci-fi co sem videl.
          • Masa-san
            surfni na netu a hledej angry fans, Bioware, mass effect ending,
            a uvidíš, že těch pár osob tady games.cz, kteří jsou naštvaní, nejsou v menšině.
            Někteří lidé dokonce na protest ukončili KOR účet dokud BioWare nenapraví ME3 ending *1*
          • Hairy_Ass
            Třeba u knížek se to už stalo taky, vis zmrtvýchvstání Sherlocka Holmese. *3*
          • Když má 90 % lidí pocit, že je něco špatně, tak je asi fakt něco špatně.
            • Hairy_Ass
              CainPullo: A jéje. Sám kážeš vodu a přitom piješ víno. *7*
            • trolo
              1 - http://social.bioware.com/633606/polls/28989

k druhemu komentu - riadne od veci
            • Cahir
              Fakt?
              1) Ukaž mi onu statistiku, kde se píše, že je to 90%. Nevycucal sis jí náhodou z prstu, že ne?
              2) Od kdy je kvantita názoru více než kvalita?
    • Přesně, plus osobně bych uvítal kdyby předělali i tu fotku Tali, protože použít foto z databáze fotek zdarma a jenom ho trochu upravit ve photoshopu je facka lidem co měli Tali rádi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit