Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já chci navíc dva konce: Jelikož brouzdám po Liaře už od jedničky, chci s ní přežít i tento masakr a to i včetně svých přátel. (každé sci-fi je i taková malá pohádka, že?:-D stačí se podívat na takové jako SW či ST, jenom obejít obloukem Galacticu:-D), a totální zničení všeho a všech, co jsem znal. Totální vyhlazení druhů a je jedno, jestli je budou honit jako Protheany nějakých 300 let (Liara odhaduje totální vyhlazení vyspělých ras na nějakých 100 let), chci prostě aby Země byla zničena, stejně tak světy Assarijek, Salarianů, Kroganů atd. Ale nechci barevnou duhu
  • Unfair a destruktivní nátlak? Unfair a destruktivní mi přijde pět let slibovat konce které budou přístupné na základě rozhodnutí z minulý(ch her, provázanost rozhodnutí atd. a nakonec se dočkám "destruktivních" celých TŘI konců (změnu animačky kde místo turianský fregaty to koupí reaper za rozdílný konec fakt nepovažuju) u kterých vůbec ale vůbec nezáleží na rozhodnutí z minulích her...
    • Zayl
      Dyť ten konec je 1. Akorát si vybereš barvu explozí.

Ačkoliv z hlediska herního enginu je jich 16.
      • Jo to je fakt...ani ty drobný změny v pointě se asi nedaj považovat moc za jinej konec...jeden konec se třeba variantama...spíš
        • třema
  • DLC s obsahem který dá věci dopořádku bude zdarma, jiné DLC (obsahy, textury, equip, postavy) budou za peníze.
    Kdyby to takhle nebylo, tak si BioWare kopou hrob a stejnak by nic z toho neměli, neboť šikovnej koderskej kluk zprovozní tejty DLC jako warez (jsem proti tomu, ale tohle bych pochopil, neboť by to mělo být v ceně s hrou)
    Takže očekávám něco ve stylu:
    Všichni co jste si zakoupili od nás hru a máte již aktivovaný účet (Steam - Origin), tak dostanete online-key k aktivaci tohoto "nápravného" DLC
    • ty hodně lítáš v oblacích
    • Jakypak napravdny DLC zdarma, vzdyt je to dalsi herni obsah, ktery nic nebude napravovat, ale vysvetli, proc to ma byt, tak jak zamysleli. A za novy obsah se plati. Jsem skeptickej (pak uz muzu bejt jen prijemne prekvapenej, a nebudu zklamanej :)
  • teorie značně vysvětlující příběh ME3 POZOR NA SPOILERY http://www.youtube.com/watch?v=ythY_GkEBck
    • Proti té teorii mluví zase nová vyjádření tvůrců. Ze kterých už je jasné, že se nejedná o žádný master plan. Ale že do konce roku 2011 neměli vymyšlené jak to skončí a tak je vše uspěchané. Čímž se dá pak vysvětlit i dost dalších věcí. Třeba v mnoha teoriích se spokuluje, že to děcko vůbec neexistuje, protože si ho nikdo nevyšímá. Nejjednodušší vysvětlení je, že ho přidávali s koncem na poslední chvíli. Takže ho jen hodili do existujících cutscén. A nepředělávali animace ostatních postav. Nic víc bych v tom nehledal. Spousta těch nedostatků jde bohužel svést na podobné důvodu. Které v posledních dnech zní pravděpodobněji, než že předvedených závěr byl plánován od dob prvního dílu.
    • Spousy argumentui,by tomu nasvedcovalo,nicmene nektere z argumentu by se daly vysvetlit i tak,aby zapadly do obu variant.
      A v nekterych pripadech mi to prijde,ze hledaji dukazy tam,kde se jedna spise o zamer tvurcu/prizpusobeni se hernim mechanizmum/tvurci zamer atd.
      SPOILER
      Jedna z veci,ktera teto teorii do urcite miry oponuje ,je scena s Protheanskou VI na Thessii,kdy tvrdi,ze dany cyklus,ktery se neustale opakuje pravdepodobne neni dusledkem reaperu.
      Ale naopak,ze reaperi jsou v podstate natrojem toho cyklu/reseni a ze v podstate slouzi urcite vyssi moci.
      Coz by odpovidalo tomu co ta AI/catalyst na konci tvrdi.
  • Doporucuju vsem skouknout tohle. Hlavne tem co nechapou, proc tolik lidi neni s koncem mass effectu spokojeni.
    http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nenavidime-konce-mass-effectu-3
    • Masa-san
      Má pravdu ten chlapec *5*
  • se milibi jak je kolem toho konce takovy rozruch: tady dalsi vysvetleni http://www.youtube.com/watch?v=ZZOyeFvnhiI&feature

nicmene jeli to pravda a skutecny konec bude nasledovat v placenem dlc, tak to uz si u mne bioware tezko vyzehli.
    • Cypri
      Tahle teorie se mi MOC libi. a kdyby to tak bylo tak bych byl dokonce i rad. Krasny zamotání...
  • Ale jako netuším, jestli přesně tohle v EA chtěli, ale čím víc mi přijde, že je to záměr. Takových videí na youtube, která se celým tím koncem různě pitvají, ukazuje, že byl Shepy nejspíš indoktrinován a tenhle byl jen v jeho hlavě. Nebo aspoň to dává opravdu smysl.
    A teď je ME3 asi jedním z nejdiskutovanějších témat v poslední době a dost lidí si ME3 kvůli tomu zahraje, aby viděli, co je tam tak špatně...
    Jako mně se ta verze s indokrinací líbí a pokud je to tak, že konec bude úplně nový, tak to celý ME3 u mě jen podtrhuje, protože, kdyby byl Shep indoktrinován, a pak by jsme to buď nějak přemohli nebo ne, tak by jsme si nový "pravý" konec tolik nevychutnali a snad by toho i bylo v daný chvíli až moc... ale takhle mi to příde jako bomba. *2*
    No teď už jen doufám, že EA přemýšlí stejně jako já *1*
    • Teorie hezká, ale kdyby to tak bylo tak Protheasnké VI na Thessii by ho hned poznalo.
      • ale ono to poznalo hned jak začal proskenovávat oblast.
      • třeba si ho chtěli nechat jako zákusek
  • Prostě tu hru uspěchali a cena za to je nesmyslný konec, příběh místy vypadá jako by ho vymýšleli za chodu a ve výsledku se o hlavním příběhu nedozvíme ze hry nic nového a oni se bojí o uměleckou integritu.
  • Tento článek pěkně shrnuje vše, co je na konci špatně. http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/
  • Takze je to officialne, jeden z vnutornych zdrojov v ME teame sa zmienil ze z scenaristov ktory sa podielali na tvorbe celej serie sa ku koncu ani jeden nielenze nehlasil ale priam nesuhlasili kedze ich nenapisali. Tieto endingy napisal Casey Hudson a Mac Walters, pricom vsetky namietky ostatnych scenaristov boli zamietnute. Takmer cely ME bol tvoreny teamom scenaristov co sa fakt dokazalo odrazit napriklad na misiach pri ME3 ako na Tuchanke alebo Rannochu kde ste boli kvalitne strhuti do deja ale pri konci hry ten pocit uz nebol taky intenzivny, skorej znechutenie a beznadej nez skvely zazitok ktory prichadzal z predchadzajucich dvoch casti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit