Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Jsem na tom dost podobně, až na to, že jsem vynechal už ty TW z moderní doby (Napoleon a Empire). Jinak v každém mám odehráno spoustu hodin a nikdy jsem se nenudil, zatímco tady jsem nedohrál ani jednu kampaň.
  • Podstate s tebou súhlasím až na interface.... Ten je podľa mňa veľmi dobre stvárnený, má to svoje osobitné čaro ako malo to svoje v Shogune *3*
  • SUPER ! *3* Myslím si že to bude lepšie ako predošlé Caesar in Gaul... Už len očakávam Sparta vs Perzia alebo niečo také...žeby Alexander ? Veľmi by ma potešilo s Grékmi ťahať na východ *3*
  • Naptosto vystizne. Mam uplne stejne pocity. V ostatnich TW mam nahrano stovky hodin, u Rome 2 pouze par desitek...
  • ten někdo, kdo to takle suprově sestříhal byl Angry Joe :)
  • Magister_Peditum
    Hmm, takže další DLC, kde jen změnili kampaňovou mapu a přidali 2-3 nové jednotky... K čemu, když v podstatě to samé je už součástí původní hry?
  • Děkuji CA za další zcela jistě nadupaný DLC, ale já si ještě nepořídil ani ten první, jelikož v marné snaze čekám, kdy se konečně chytnete za rypáky a celou hru předěláte tak, aby byla hratelná a nedělala neustále sérii TW ostudu, myšleno kompletní předělání systému a strategie bojů jak na mapě, tak v bitvách samotných, překopání nesmyslné UI a také by mohli něco udělat s tím katastrofálním interfacem, jelikož to je naprostá hrůza ...
  • Inquisitor
    Teď je zrovna první díl v bundle, tak není co řešit.
  • Llour
    Jediná dobrá zpráva okolo Rome 2 za poslední týdny je tam, že proběhl Modding Summit 2014. Tak snad pánové z CA nespali a zapsali si všechno, co jim tam bylo řečeno. *5*
  • fallanga
    Tuhle hru už žádné DLC ani patch nespraví. Nikdy to nebude mít kvality prvního dílu.
  • Tu arkadu este niekto hra ? ved je to pi.covina ktora z predoslymi total warmy nema nic spolocne.
  • Ano, takovy pocit mam i ja. A to jen jedna z desitek veci co mi na R2 silne vadi. Hehe, ted si jsem si vybavil rozhovor s hlavnim programatorem AI, jak se pysne chlubil, jaka to bude pecka, ze delal AI uplne novou a bude chytre reagovat na ruzny podnety apod kecy). Rozhovor po vydani hry nekdo pekne sestrihal a vlozil tam par zaberu z opravdove hry, jak AI na vsechny mozny zpusoby kolabovala :D Ale s tim uz nic neudelame. snad vyjde nejaky komplexni mod ktery zlepsi situaci jako darthmode u empire. Jen je mi lito moderu. kazdej tejden vyjde nejaka aktualizace a kazdej tejden musej svuj mod upravit :d a takle to jde o vydani hry. CA meli rozhodne hru vydat min. o pul roku pozdeji, ne-li vice. Mozna na ne tlacila sega. Kdo vi.
  • Bohužel stále nevidím žádné DLC, které by udělalo z této hry STRATEGII.(
  • zacal som s teraz s fall of samurai a najviac do oci bije krasna grafika spolu s vybornou opt. , neviem sa zbavit pocitu ze shogun vyzera lepsie ako Rome2
  • myslis az vyjde medieval III? Co vim rome 2 je na delsi dobu jejich posledni dil z TW. ted budou zkouset jiny zanry (v minulosti min. udelali dve jiny hry a co vim, nebyly nic moc). A pokud budou opravdu delat M3, tak doufam ze bitvy nebudou trvat cca 8 min, jako v r2 :d a taky napr. ze nebudou davat na pole nekam vlajku, kterou kdo driv obsadi (driv k dojde a pocka minutu) vyhraje :d

doporucuju vsem, kdo r2 haji https://www.youtube.com/watch?v=DXkWfEIALxM a https://www.youtube.com/watch?v=L6eaBtzqqFA . mozna jim to trochu otevre oci a uvedomi si, ze rom mohl a mel vypadat mnohem lepe. No a mozna, kdyz takovych hracu bude vic, bude se CA snazit snami priste nevyjebat
  • peaNutz
    Tohle sem taky nepochopil. Upřímně moc dalších antických přístavů neznám ale kartáginskej kruhovej přístav byl podle mě svou architekturou, kapacitou, funkčností atd atd. nejlepším přístavem té doby. CA ale musím nechat že ve hře ho mají docela hezky a oproti jiným věcem dost historicky věrně zpracovanej.
  • Pilgrim66
    U Regula je dost velka pravdepodobnost ze to byla klasicka propaganda.

Jinak nejvic me stve tam to s tou rybarskou vesnici. Pristav admirality v Kartagu byl povazovan za jeden z divu sveta v zasade, nemluve o tom, ze Kartago bylo jedno z ci dokonce nejbohatsi mesto stredozemniho more.
  • peaNutz
    No vlastně až na to že to bylo právě před Velkou radou tak docela podobně přednášel Marcus Regulus odpověď Říma na žádost o mír během První punské války ( že ho mu po tom projevu odřízli víčka a nechali na slunci je věc další). Ale po Caesarovi dědkovi v Galii už si od CA historickou přesnost pro ROME II taky neslibuji.
  • peaNutz
    Punské války sou moje oblíbený téma takže doufám že to nezmrší. A upřímě nebýt mojí lásky pro tohle téma tak to za tu cenu nekoupím. Za cenu posledních dvou DLC by mohli vydat plnohodnotnej datadisk a ne DLC. Ikdyž je jasný že za touhle politikou stoji SEGA tak je to smutnej pokles.
  • Pilgrim66
    Treba Shogun 2 mi pripadal maximalne presnej (na PC hru a ne edukativni film).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit