Přejít na výpis diskuzí
Na brány Total War: Rome II zaklepe v novém DLC Hannibal
13.3.2014 | Ladislav Loukota
25 příspěvků
-
Hm chciet historicku presnost od total war? Ved cela ta seria je historicky nepresna. No a na druhej strane keby to spravili realne tak je to zase dost nuda na to pozerat. Ale aj tak Total War treba brat ako Hollywoodsky historicky film.
-
Hmmm na jednu stranu mám serie TW rád na druhou stranu to zjednodušování mě leze na nervy...když vezmu v potaz komplexnost TWMED 2 a Rome 2 je to propastný rozdíl co mě mrzí. Neříkám že Rome 2 je špatná hra dohrál jsme ji pětkrát a bavila, ale tyhle mini campaně které jsou nemastné a neslané mě přijdou o ničem. Dokázal bych si představit že by šlo hodně ještě zapracovat na hlavní hře..nové národy (Behemové třeba v hlavní Campani :) ), jednotky, stavby v městech, atd....
Abych řekl po pravdě docela se děsím až vyjde Med II protože dle autorů Total War je hlavně o Válkách což si nemyslím....TW je o všem..o ekonomice, politice, stavbách, náboženství a válkách a pokud tohle budou zkracovat a nechávat jen válku tak ta hra hodně upadne. -
Tyto DLC mi vadí na RTW 2 nejvíc, protože jsou to věci, které byly svým způsobem přítomné už v prvním díle. Ano, některé historické bitvy se tam dostaly třeba Dartmomodem, ale i tak. Když už jsme u Darthmodu, ten nabízí obří mapu a spousty vylepšení - a ostatní velké módy taky. Nejsem si jistý zda drobnosti v takových DLC jsou to pravé. Lepší by bylo vyšperkovat (ale nepřekombinovat) původní hru, která by se hrála jedna báseň, a zbytek nechat na komunitě. Zkoušel jsem hodně módů na RTW 1 a fungovaly bezvadně. RTW 1 je tak dobrý, že asi už nikdy víc dvojku nezkusím. Několik zásadních věcí tam prostě už bude napořád, a patche to nijak nemůžou změnit. Např. interface v bitvě.
-
Aha, jestli takhle podle CA vypadala staroveka diplomacie tak ze, clen rimskeho senatu a Hannibal prochazeji kolem nejakeho podivneho kruhu vojaku a navzajem si nadavaji, tak se nedivim ze R2 vypada tak jak vypada...
Navic rozhodnuti o valce nelezelo na Hannibalovi, ale na Rade starsich v Kartagu (a ne pred hradbami Sagunta...) -
ach, ty videa dycky vypadaj tak pekne, az to cloveka na tesi. Ja si pak ale vzpomenu jak ta hra v realu vypada a jak je zmrvena... CiG jsem si koupil a hral asi hodinu? nuda.. jak dlouho muze bavit tohle?