Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyto války ''konzolisti vs pc hráči'' jsou pro mě opravdu nepochopitelné. Každá platforma má své plusy a své mínusy.Je jasné, že se PS3 nemůže srovnávat s novými počítači (vždyť PS3 bylo vyrobeno už v roce 2006), ale nutno dodat, že jsou hry, které i na dnešní pc poměry vypadají úžasně (Uncharted 3, Killzone 3 atd.). S ovládáním je to pouze o zvyku (já mám PC i PS3 a musím uznat, že na pc se hrají FPS střílečky mnohem lépe, než na PS3, ale i na PS3 se to dá celkem zvládat. Závodní hry bych naopak řekl, že se na gamepadu hrají prostě lépe, než na klávesnici). Je pravda, že 100% kovaný PC hráč bude mít vždy na konzole averzi, ale na světě je stále kupa hráčů, kteří konzole upřednostňují (už jenom kvůli tomu, že do konzole vložíte hru a do pár minut/sekund hrajete bez otravné DRM ochrany, která se u pc her objevuje stále častěji) .Navíc s nástupem nové verze 4000 půjde cena hodně dolů a tak prodejnost konzole určitě stoupne.
    • DangerousDave
      "Závodní hry bych naopak řekl, že se na gamepadu hrají prostě lépe, než na klávesnici)"

      :) gamepad je štandartná výbava každého hráča popri klávesnici a myši. Už si konečne uvedomte, že k PC môžete pripojiť prakticky čokolvek.
      • Jak tak koukám, tak ty jsi právě ten 100% kovanej PC hráč, který vidí ve všech konzolích hrůzu a zbytečnost.Pravda je ale ta, že kdyby konzole byly tak hrozné, tak by neměly tak vysoké prodeje. Ano PC je dobré (můžeš si stahovat hry zdarma do aleluja, ale co z toho mají chudáci vývojáři?.A pak si lidi stěžují na kvalitu dnešních her.). Jde tam dokoupit téměř vše, ale osobně jsem se setkal s různýmy problémy s kompaktibilitou daného hardwaru (Toto se jen tak u konzolí nestane). Já nechci dělat z konzolí dokonalé stroje, ale přijde mi nespravedlivé je hned odsuzovat. Pro mě je konzole stejně tak důležitá jako PC (už jsi snad někdy na párty pozval kamarády k počítači, kde se všichni tlačili k celkem malému monitoru a prali se kdo bude hrát dříve? Právě od toho mám konzoli u které hrajeme na velké led TV až v 7 lidech a každý máme svůj gamepad, takže si myslím že je to lepší, než ta tlačenice u PC).
        • tohle je standartni pohled konzolisty na PC hrani (sedet v koute u malyho monitoru) .... vis ony graficky karty v PC maji taky HDMI takze pripojit to k telce je asi stejnej problem jako tam pripojit konzolu, navic PC ma taky plnou p*del vstupu a vystupu takze pripojit 7 gamepadu taky neni problem. Stejne tak si muzes PS3 pripojit k monitoru a budes se v koute u nej tlacit taky. Proste jaky si to udelas, takovy to mas. Proste FPSka a MMOcka hraju u monitoru s mysi a klaveskou a hry urcene pro gamepad hraju na televizi, jak jednoduche a proste.
          A k clanku, sem zvedavej na cenu, ps3 jeste nemam zatim hraju na ps2(pcsx2) a s ps3 cekam az to bude za pakatel, na grafice me nezalezi takze nemam problem hrat ps3 exkluzivni hry s par rocnim spozdenim :)
          • A ktera pc hra podporuje 7 gamepadu? Technicky to mozna mozne je, ale prakticky to je k nicemu. Vzdyt spousta pc her neumi ani splitscreen, prestoze konzolova varianta to podporuje.
  • tak proč jednoduše teda kurwa nejdou vývojářis pc dál a na ps a xbox se to hold bude portovat aspon obrácenej postup než aby se pořád nekdo dohadoval ohowne
    proč to zkrátka tak neudelaj kdo je drží me to je stejne jedno jestli je grafika horší než na pc me na tom nezáleží jenom že si to stáhnu a zapařím tot vše ale at mi nekdo vysvetlí proč teda vývojáři pc jsou tak závislí na konzolých aha to je otázka na pcčkářský mozky co?
    a pcčkář nedokáže odpovedet
    • DangerousDave
      "at mi nekdo vysvetlí proč teda vývojáři pc jsou tak závislí na konzolých"

      pre toto :

      "me to je stejne jedno jestli je grafika horší než na pc me na tom nezáleží jenom že si to stáhnu a zapařím tot vše"

      - čiže, klientelu konzolových hier tvoria ľudia ako TY : nenáročný konzument, ktorý sa chce vyvaliť do kresla a hrať desiate pokračovanie svojej oblubenej casual hry. Pre takýchto ľudí je veľmi ľahké produkovať veľké množstvo hier, v rýchlich intervaloch a s vysokými výnosmi. Preto už z princípu PC nemôže byť nikdy tak úspešné ako herné konzole.
      • Omyl, hlavni rozdil mezi pc a konzolovymi hraci je ten, ze vetsina konzolistu za hry plati a vetsina pc hracu za hry neplati. V dusledku toho herni prumysl vydelava vic na konzolovych hrach a tomu i odpovidaji investice do vyvoje her.
        • ja bych si tipnul ze konzolistu je vic, u nas ne ale smerem na zapad jo
          • a bude aj tu....
  • Snad to nebude takovej poruchovej kepl jako Slim, kde vymenili kvalitni dily za smejd z trznice.
    • tady je to pravda no že ps slim bylo docela náraz do zdi ps3 fat nejlepší verze co mohla vyjít odvetrávání je v pohode je tam dostatek prostoru ale ps4 bude jeste menší a tím pádem se budou přehřívat jeste víc ale at se nesmejou xboxáři tak pro ne taky nemám nic dobrého tam to je totižž to stejné :D kvalita microsoftu co? aspon je videt co je microsoft zač
      • Ty kvalito, jdi si hrát na tom tvym walkmanu na hry a neotravuj. *5*
  • Je samo jasne, ze novy design (vnitrku a vnejsku) je tu predevsim pro samotnou Sony, aby si snizila naklady na vyrobu. Pochopitelne s modernejsimi komponenty prichazi mensi velikost, nizsi spotreba atd., tj. plusy pro spotrebitele.
    Ja osobne jsem docela zvedavy...kdyby tak prisli s necim o velikosti ps2 slim, mozna bych zauvazoval o prikoupeni. Na svou ps3 z roku 2008, podle meho nejlepsi model, ktery kdy vysel (4 usb, ctecka karet, "chromovane" lemy) ovsem nedam urcite dopustit. Porad velmi pekny kousek hardwaru a umi vse co potrebuji :)
  • no pořídil sem PS3 nedávno, tak mě možná trošku naštvou, když vydají novou verzi, ale nevěřím, že bude výrazně levnější vzhledem ke komponentám, nevěřím ani, že by ještě nějak výrazněji srazili spotřebu oproti Slim verzi a že přinese nějaký nový zásadní funkce, toho bych se taky neobával, viděl jsem úvahy o tom, že se tam mohla vrátit, tentokrát softwarově, možnost přehrávat hry z PS2, no to mě moc nevytrhne, když žádnou PS2 hru nemám *1* a když už bych chtěl něco z PS2 hrát, je jednodušší si to stáhnout a hrát v emulátoru na PC
    • Hrát v emulátoru na PC ??? Are you mad bro :D
      • Hraju své PS2 originálky skrz emulátor PCSX2 myší a klávensicí, takže mám lepší ovládání, lepší obraz víc FPS, na svoji PS2 už jsem víc jak rok ani nesáhl. Je to komfortní a stále se rozšiřuje kompatibilita s dalšími tituly, už teď je hotových víc jak 70% PS2 knihovny. Doufám, že přijde i PCSX3 *3*. Je to lepší a levnější než čekat na "HD remaky" toho pár promile PS2 her, lepší než hrát cokoliv na PS2.
        • miker17
          Má pravdu ten chlapec.
  • Slim na druhou nebo čtyřka poprvé ?! .....
    Jinak designově dvojka slim bije trojku ;)
  • PS3 to je ale masina.
  • Je fajn ze si SOny ted maka na snizeni spotreby a lepsim designu sve jiz dosti prosle konzole. Pristi rok tu bude snad Samsung Galaxy 4 kterej bude vykonnejsi .... :))
    • Naprostej souhlas. Tady z toho maj jestě radost... nechápu jak si někdo v roce 2012 může koupit PS3 takovej člověk by měl jít odevzdat občanku.
      • Fakt to nechapes? Tak to bys tu obcanku mel odevzdat spis ty. Je to levne a je na to spousta opravdu skvelych a zabavnych her. Spouste lidem to za tu zabavu stoji.
        • Dobře, já Vám to neberu ( také jsem před svým prvním PC vlastnil PS1 ).Ale uvědomujete si, že ty všechny funkce (úplně všechny) mohli udělat i na PC? Všechno je to totiž o penězích, proč vše dělat na jednu platformu (PC), když se těch platforem může udělat třeba 10 ( PS3 , Xbox , Wii , Gamecube atd. )a na každou samozřejmě i příslušné hry. Je to zbytečné, ale taková je realita.
          • A proc by to delali na pc, kdyz trh evidentne preferuje spis konzole?
            • Samozřejmě že dnes "trh" preferuje konzole.Proč? Protože je jich Xdesítek a každá má svoji "speciální" vychytávku, která by se ale dala zhotovit i na PC.Proč ne?Protože by vývojáři konzolí přišli o peníze a následně i o práci.Takhle ale "trh" funguje : Proč vše dělat na jednu platformu, když těch platforem může být několik a tím i více peněz z tržeb.Navíc tu ze začátku "konzole" ani nebyly, to pak někdo dostal dobrý nápad jak vydělat peníze.Takže konzole opravdu nejsou lepší než PC (co se technické stránky týče).PC si mohu připojit přes TV, k PC si mohu připojit gamepad.Konzole mají pouze své "speciální" funkce jako : Splitscreen pro 8 hráčů,Kinect atd.A názory typu, že jsou konzole na hraní a PC na práci jsou irelevantní a nepravdivé.Takže ve finále jsme podvedení úplně všichni ( jak konzolisté tak pcčkáři i majitelé obou platforem ).Je to holt dnes jen o penězích a ne o logice.
      • Dneska se da koupit i PS2 a je to dobra koupe. Proc? Protoze na ni existuje stovky a tisice skvelych casem proverenych her, ktere se daji sehnat za par korun. Stejne to je a bude s PS3. Za prve PS4 jeste neni na trhu, a minimalne rok jeste nebude. Za druhe kupovat novou konzoli hned po uvedeni je zbytecne, protoze je prilis draha, prvni verze nemusi byt tak vychytana, a ze zacatku je na to malo her, ktere stoji moc penez. PS4 bude rozumne koupit treba az za dva tri roky, tak proc by nemelo byt v poradku koupit nyni PS3? PS3 je soucasne skvela volba. Levna konzole, stale dostacujici vykon, spousta her, co se da dnes sehnat uz za par...
        • Chlapče....říká ti něco PS2-emulator ? Neříká, proto píšeš, že PS2 je dobrá koupě *1*
          • Emulator je nahrazka, neni to ono. Konzole pripojena k televizi je o necem jinem.
            • Já mám svoje PC připojené přes TV (107cm úhlopříčka) už nějaké 2 roky a opravdu se to nedá s monitorem co jsem předtím měl (22 palců) srovnávat. *5*
          • Navic jestli se nepletu, mit na PC emulator neceho jak PS2 bez vlastnictvi konzole a her je v podstate nelegalni a to samy jako warez.
            • to Robotron-degen : Idi8t si říkej tatínkovi nebo mamince, když tě nenaučili správnýmu vychování, jsi se předvedl. Opět nic jinýho neumíš než nadávat jako v jiných diskuzích, že? Mě je emulator k ničemu, jelikož nepotřebuju hrát ty slátaniny kterejm Ty říkáš hry, chlapče.... *5*
            • A k cemu ti asi je legalni emulator, kdyz k nemu nemas legalne bios? Sorry ale jak uz jsem videl v predeslych diskusich, ty ses hroznej idiot, a od ted na tebe nebudu reagovat, tak by bylo dobry, abys nereagoval i ty na me. Blbosti je lepsi se vyhnout...
            • A kdo říká ,že ten emulator mám? *1* Ty si dneska sežral Šalamounovo lejno ne? Navíc, nelegální je poze BIOS v emulatoru, zbytek programu je legální, chlapče. *1*
          • Emulator nikdy nenahradi pocit z originalu...
            • Tak si měj ten pocit :-)
  • PS3Hrac
    Flame......Druh zábavy který vždy pobaví *1*
    • God-of-War
      Tady je to spíš..LAME *15*
      • PS3Hrac
        *1* *1* *1*
  • To porad ctu hadky o to, kde je vice retardovanejch decek, zda na konzolich nebo pc.Ovsem v teto diskuzi se to proste neda rozhodnout, 50 na 50 jednoznacne. :-)
    • Veskoslav
      A ty se přidáš kam? Nebo budeš nad nimi?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit