-
ježiši to je zase plodná diskuse *1* *16* redakce, to jste měli dát jenom do novinek, tohle byla vyloženě živná půda pro naši skupinku flamovacích überhovad *1*
-
-
to je teda pravda, historické debaty s HairyAssem byly alespon velice zábavné. Trocha filosofie sem, tam ...
-
-
jenom by me zajímalo proč teda když se zeptám kohokoliv jestli by si chtel zapařit a popřípadne koupit ps3 tak proč mi k sakru všichni říkaj že chtej z vás mám dost asi nejvíc co mužu mít jak jste stupidní všichni vytlemený na xbox slintaj si po tyči a jsou z toho udelaný
-
-
Názorná ukázka konzolisty *11*
-
"Diky" takovym lidem bohuzel panuje nazor, ze konzolisti jsou blbci, kteri zvladnou akorat strcit disk se hrou do konzole ...
-
-
No jo, ale ted jim to jeste zjednoduzsi tim, ze budou hry primo streamovat z netu :)) a u kazdy hry skakat a mavat rukama pred televizy jak opice :)) Al jo kdyz je to bavi, at si deti hrajou ....
-
-
Ty mě bavíš :D
-
-
ne já bavím sám sebe
-
-
jo, bavíš sám sebe tím, jak jsi k smíchu :D tak přeji příjemnou zábavu
-
-
-
-
vlastne to je dobrá otázečka proč se tu hádáme jenom kvuli kvalitám a to je vše nekomu záleží na zeleným oku a nekomu na kvalitních hrách uncharted celá serie god of war 1 2 3 trilogie killzone 2.3 proste kvalitky který nikdy neuvidíte na xbox protože to neutáhne tak kdo tu říká že ps3 nic neutáhne?
-
-
Už nějakou dobu sem laboroval s tím, pořídit si BD přehrávač-a jelikož to PS3 umí, tak sem spojil příjemné s užitečným a pořídil si PS3, dostal k tomu mimochodem God of War 3 a tahle věc poletí neskutečně rychle z domu, protože, no takovou píčovinu sem neviděl jak je 20 let co hraju hry dlouhých, to je tak blbý, zoufalý a tragický, že sem tomu ani nemohl věřit, naštěstí se toho můžu v Game zbavit a snad tam za to seženu něco slušnýho... Jo a FPS to fakt nebude, už nikdy FPS, Resistance na Gamepadu hrůza a Resistance na Move...no možná o něco lepší, ale žádnej zázrak.
-
-
Mozna je to tim ze jsem zvykli na xbox ovladac tak mi PS3 ovladac sedl taky rychle, ale Resistance 3 zrovna hraji a priznam se ze jsem dlouho nehral takhle dobrou hru, proste to prostredi mi postapokalypticke ameriky je fajn. Me spis vadilo ovladani s Move, jelikoz nevim jak jinde ale u me to dela slusny spozdeni kdyz pohnu rukou tak na Tv je to s takovym neprijemnym spozdenim.
-
-
šak je to pravda, je to v dnešní době prostě slabota i dnešní lowendový pc to strčí hravě do kapsy
-
-
ano tys mě pobavil, ukaž mi jak na low endovym pc spustis forzu 4 apod.. killzone :) ukaz mi jak na pc v hodnote xboxu spustis takovy hry :) takovy frajery mam nejradsi co vijou h.vno.. *3* *5*
-
-
Já vím, že pro konzolistu je tězký pochopit že ty hry sou na konzoli dělaný tzn. je jasný že ti tam půjdou. Občas můžeš porovnat ceny her na PC a konzole třeba ti dojde proč tvůj Xbox stoji tak "málo". O překladu nemluvě. Nevim kolik máte na konzolích her v češtině.
Koupíte si dotovaný PC v krabičce od Sony nebo Microsoftu který je "zamknutý" aby vám na to mohli prodávat "Exkluzivni" předražené hry a služby (například zablokovaní konzole na dálku z důvodu piráctví ) a ještě z toho máte radost.
On dá třeba o 5000,- vic ale má za ty prachy absolutní svobodu jak s HW naloží (o jeho majetku se nerozhoduje v centrále sony). Nehledě nato že jde v případě PC jen o první investici. Pokud ovšem člověk není magor a nekupuje si již hotové PC sestavy. Mám přez 4 roky starý PC který sem v ty době upgradoval za 10 000.- Doteď hraju vše v HD to je rozlišení 1900*1200 něco očem se vám může jen zdát, ikdyž to na ty vaše krabičky píšou realita je úplně jinde. -
-
no zrovna PS3 ma 1080p tituly takze taky full HD.
A ty jsi spis vubec v tom svem kratkem zivote nepobral o cem je konzole. To je o tom sednou s kamosi k Tv a zahrat si neco spolu a nebo proste kdyz prijdes unavenej z prace/skoly , spadnout do gauce a v klidu si zahrat hned co chces.
To sem u Pc nikdy nemel. A navic spousta skvelych titulu na Pc chybi, o ktere bych nechtel prijit. proto mam Wii, xbox i PS3 a dohromady me staly mene i s hrama nez nejake kvalitnejsi PC (kvalitni PC 25k ) - ceny her jsou radove o 200 drazsi. a na aukru kupuju hry i kolem 100,- takze v tom problem fakt nemam -
-
guruvlk: pravda je trochu jinde http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241 tady to mas i s teorii ohledne upscalovani
-
*1*
toto je krásna ukážka toho aký malý prehľad majú konzolisti o svojej krabičke a svojich hrách. V tom zozname je FHD 1080p iba naprosté minimum, väčšina beží v upscaled 1080p a to má od 1920x1080 ďaleko :)
- a pokial niektoré z lepších hier spustíš v natívnych 1080p tak sa môžeš pozerať akurát tak na slideshow. -
tady mas list co je v 1080p http://wikibin.org/articles/list-of-full-hd-1080p-ps3-games.html
na zybtek reagovat nebudu , to je ztrata casu, kdyz je nekdo ignorant -
- a môžeš tie 1080p tituly vymenovať ? ktoré v skutočnosti aj v 1080p idú a aspoň pri 25 fps ? alebo myslíš tých pár hopsačiek ?
"proste kdyz prijdes unavenej z prace/skoly , spadnout do gauce a v klidu si zahrat hned co chces. To sem u Pc nikdy nemel."
*1* tak to je mi ťa ľúto, ja si sadnem do ergonomického koženého kresla kde nie som skrútený ako d*ment na gauči a od spustenia pc po spustenie hry ubehnú tak 2 minúty a v absolutnej pohode hrám. Naozaj je mi ľúto že si to nikdy nemal ... ale chyba je niekde inde ako v PC *3*
-
-
-
dnes to už nie je problém.
-
no po pravde killzone na pc v hodnote ps3 bys asi pustil kdyby to naportovali, dneska integrovana grafika uz pusti i crysis na medium takze to tak nerealny neni, nezapomen ze na kozoli se hraje na rozliseni 1280x720 a nizsi u nekterych her dokonce 960x544 a k tomu jen 30 fps.... jasne kdybys to chtel pustit na urovni "PC hrani" (1920x1200+ a 45+ fps k tomu vetsinou vyzsi nastaveni grafiky a novy efekty) tak to neda ani omylem to je jasny.
-
Jestli spustíš Killzone na Xboxu, koupím ti Ferrari.
-
-
ty vemeno jedno! nemyslel sem jen xbox! od každyho sem řekl typickyho zástupce.. bože *8* *15*
-
-
tak nespustíš samozřejmě, protože jsou to exkluzivity pro konzole, ale kdyby byla ta možnost a vývojáři by byli co k čemu a dali si záležet na dobré optimalizaci, tak by nebyl problém.
-
-
-
-
Základní otázka: PROČ?
-
-
Proc ne? Ja mam starou 60GB PS3 a dokud mi pojede, tak nemam duvod kupovat novou verzi. Ale kdybych zadnou PS3 nemel nebo by mi stara PS3 zdechla, tak si radej koupim novejsi model, kterej lip vypada, zere min elektriny, bude v nejakym zajimavym bundlu atd ...
-
-
Takže ušetřím několik tisíc ročně? *1* ......
Že na ty reklamy ještě dáte, akorát vymývání mozku nic jiného.
Pochopil bych, kdyby byla PS4 a někdo si ji koupil, ale tohle ?????? -
-
Uspora elektriky je asi az ten posledni duvod, ale i kdyby nova verze usetrila jen par stovek tak proc ne?
-
-
Takže Vy byste si koupil verzi slim jen proto, že je o něco lehčí a tenčí? ( viz článek )
Jestli jo, tak tedy klobouk dolu. *1* -
-
Vidis, ja mam pc i konzole, mohu vse co ty a spoustu veci navic, jsem na tom lepe nez ty.
-
Já bych si to nekoupil, jelikož vlastním výkonné PC, tak pardon......
-
Neumis cist? Novou slim verzi ps3 bych koupil jen pokud by se mi rozbila ps3, kterou mam momentalne doma. Precti si muj prvni prispevek v tomhle vlakne - jsou tam i napsany duvody proc.
-
-
Protože je to staré železo? Zastaralé? To je jako prodej z "bazaru", kde ti vymění jenom zdroj, disk a vnějšek. To ostatní nechají.
-
-
-
Amylee.Anderson@tiscali.cz:
Tak ti zdeeneek napsal strucne co bylo ve zpravicce ale priste si to radej precti. -
-
Četla jsem to. Ano, bude to lepší, než nějaký starý model. Ale jde o to, PROČ to dělaj, když tyhle konzole jsou už zastaralý? Měli by se spíš soutředit na next-gen.
-
-
Tak pokud snizi naklady na vyrobu a konzole se porad prodava tak proc ne. Myslim ze i kdyby se ta (asi) posledni ps3 neprodavala jako predchudci tak to ma sony spocitane aby nesli do ztraty.
-
Zastaraly jsou jak pro koho. Mozna pro lidi, kterym ve hre zalezi jen na grafice. Pro me maji uplne dostacujici vykon.
-
-
S takovýmhle názorem, by stále mohlo být PS1. Nejde o to, že ta grafika třeba už vypadá "hnusně" (je to v uvozovkách, protože si na to taky tolik nepotrpim), ale že stagnuje, že se nevyvíjí.
-
-
-
-
-
-
Plejko 3 neutahne ani staricky Doom 3, ktery rozjel i prvni Xbox.
http://www.gurujoe.sk/2012/06/ps3-super-slim.html -
-
blbečku
debilní ps3 není stavena na tyhle kotiny co máš na mysli Doom3 je zhovadilost a proč utáhne uncharted 1.2.3 blbe daleko náročnejší hra než nejakej pojebanej doom3 spíš tvuj komp neutáhne Doom3 a pres emulator xbox hru takže ted jsi se vysmál ty sám sobě proč nenadáváte na xbox že je to taky konzole a že kvuli konzolím nevychází žádný pecky já bych spíš řekl že jen kvuli xbox se neplánuje nic novýho a tím se pišní mrdkosoft jak směšný -
-
Panáčku,
uklidni se, nebo Tě trefí šlak *15* -
ps3 je shyt, nechápu, jak na té staré kraxně může něgdo hrát :D:D:D
-
-
tvoje máma je kraxna a na xboxu se dá hrát? myslím že je konstruktivne jeste horší než ps3
zajímalo by me jenom jestli tohle budete říkat až příjde ps4 a xbox bude slabší budete obhajovat xbox? spíš xšrot -
-
bežte do pičes všichni xboxkáři
-
klidni hormon :D xbox powaaa :D:D:D
-
-
PS3 je náhodou fajn! ...jako přehrávač BR filmů.
-
-
Ano, to je tak jediné, k čemu je to zařízení dobré
-
-
tak samozrejme, nie je to klávesnica a myš, ale ked sa niekedy pozerám na ludi, co hraju konzoly, tak mi je podlacu ako su strastne nemotorny s gamepadom. To ja som mal prvu hracsku skusenost s PS1, to boly casi *14* , a od vtedy som si oblubil a zvykol na ovladanie gamepadom az dodnes, takze mi to nejake nevadi a z hranim resistance a podobne som nemal nikdy problem
-
no já tě ubezpečuju, že páčkama se to(třeba Resistance) hraje těžce nahovno, to je prostej fakt, kterej je schopnej velmi rychle pochopit každej, kdo si zahrál FPS na konzoli a na PC, pokud to teda není vylízanej bozmozek...
-
no porovnavat to z cod je obrovsky nezmysel, uz len z vyzualneho hladiska. V mp mam odohranych viac hodin (ocividne) mas ty IQ... kto nezahra, nepochopi, tiez som patril medzi ludi ktori nadavali na PS3, na ovladanie s packami, na grafiku, ale jedneho dna sa mi naskytla prilezitost kupit si tuto konzolu od znameho za velmi dobru cenu, tak som sa rozhodol do toho ist a nelutujem. Hatery hatuju, ostatny sa raduju *2*
-
Jasně a budu zabíjet s páčkama ne? A Killzone je CoD pro PS3. Asi jsi moc MP nehrál:)
-
keby si si zaharal taky killzone 3, teda hlavne MP, by ty sliny nestihaly tiect, ver mi :)
-
-
-
-
-
-
Pokud to přinese nižší spotřebu, bude menší.. tím pádem spadne cena ps3 slim... Tak proč ne.. třeba mě to pak konečně donutí si tu konzoly koupit a zahrát si Uncharted a Last of us *14*
-
Proč se registrovat:
nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
systém si pamatuje vše co jste četli
máte možnost přispěvky později upravovat
Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
možnost sledovat své příspěvky
nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
jako přihlášený lze psát také anonymně
přihlásit se - registrovat se -
-
Ne ! S registrovaným partnerstvím jděte do hájíčka bukového .
-
-
Nocni mura prichazi
-
To schéma to je bomba! Obdivuju, jak si návrháři vyhráli s každým drobným detailem těch dvou obdelníků, jak pečlivě je vyrovnáno pět čtyřbokých šroubečků po obvodu a s jakou očividnou láskou je usazený štítek, nenápadně akcentující pravidlo zlatého řezu. Šuhaj je umělec!
-
-
Ty si ale dobrej šašek zkus to v cirkuse *1*
-
-
Proč je šašek ?Protože má pravdu ? Jsem zvědavek, kterej hlupák si ten novej PS.....pardon jiný design PS3 koupí.......
-
-
No já bych za 3500 zauvažoval pokud opustí ten půlkulatý design a vrátí se k placce ...
-
Hm...... tak za 1)řekni mi v čem má pro tebe tak závratnou pravdu???
2)to že se tobě něco nelíbí neznamená že se to nemusí líbit ostatním
3)jedinej hlupák si tady ty když se takhle vyjadřuješ -
-
1) Slim verze je naprosto zbytečná, když už je zde basic verze PS3, to je jen podfuk na jednodušší lidi, aby se z nic vytahali peníze.
2)Ať si vyhazují své peníze, proti tomu nic nemám.
3)Neukazuje se, to tě maminka neučila?
Už vidím jak si majitel konzole PS3 (té nynější) půjde koupit slim verzi pouze proto, že je
o něco lehčí, tenčí a méně žeroucí elektřinu atd. *1* -
-
Ultraslim????????? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
A co přijde pak?Hypermegasuperslim???????? *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Žij si ve svém snu konzolisto....... -
Původní verze PS3 se už dávno neprodává, od roku 2009 tu je verze slim, a to co má přijít se zatím nazívá "ultraslim"
-
-
Ty si zase sežral bibli
-
-
-
-
-
ze sa este zapodievaju s tou PS3. zase to stare slabe zelezo, len v mensom a zase bude o 100€ drahsie...
-
-
přesně tak, akorát to brzdí vývoj ... pryč s tím. Sony už neví jakým jiným způsobem by z lidí ty prachy dostali, tak zas vymýšlí takové hovadiny
-
-
já ti to řeknu asi takhle proč nadáváš na sony ps3 proč nenadáváš na xbox microsoft ? já to nechápu proč jen sony sony sony až do zblbnutí mám pc a to me moc na hrách neuchvacuje lepší zážitek na interaktivních hrách na ps3 viz Heavy rain asi je to tím že takový kvality nikdy neuvidíte na xbox tím to je že to je závist tak sony je špatná to jako chápu ale proč jako lidi nechopíte vládu do svých rukou a nenakopete microsoftu zadek to co jsi napsal tak je to stejný s OS windows nejdřív 95 pak 98 pak zase pro změnu xp pak vista a zase windows 7 a ted zase windows 8 taky mužu napsat že už neví jak z lidi tahat penize u microsoftu ale držím hubu protožer mi to je zkrátka jedno
-
-
chlapče (či slečno), co to plácáte? Vy byste zasloužila nakrmit mou oblíbenou pochoutkou *1*
-
-
vasim rucne naslehanym domacim yogurtem? *14*
-
-
napovie tvoj nick, a btw som vlastnikom PS3, su tam spica hry (Killzone 3 *14* , Uncharted, MGS *14* *14* resistance a pod.) ale podla mna je to uz fakt zbytocne vymyslat ultra mini PS3, ked buduci rok tu maju byt nove konzoli
-
můj alias snad napoví *5*
-
-
-
jestli sis nevšim tak tahle diskuze je věnována ps3 a tím pádem také sony, tak nvm proč se furt oháníš xboxem, pc atd...
-
-
tak tys asi nepochopil to že se pořád nekdo vozí po ps3 a ne po xbox když je taky chybovej v nečem
-
-
-
-