Přejít na výpis diskuzí
Na disku Mass Effectu 3 byl (prý) objeven obsah Omega DLC
25.9.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Když pominu, ty jejich špinavé praktiky (na Capcom už lidi pomalu najímali vrahy, ale tady to asi tak nevadí), tak DLC do ME3 mě fakt vůbec nezajímají. A to proto, že svou cestu v ME univerzu už považuju za uzavřenou. Konce se mi líbily furt a přišlo mi, že dobře uzavírají celý můj zážitek (hlavně tedy extended cut). To, že bych se k tomu měl vracet u mě nepřipadá v úvahu. Možná bych o tom uvažoval, až si budu za pár let připomínat celou trilogii, ale takhle fakt ne.
-
Ta hra jeste nekoho zajima? Ty hloupe konce to stejne nezmeni tak co. *16*
-
-
ani by sa nemalo zmeniť je dobrá tak ako je (ano su ludia čo nehate-ujú hru len kvôli tomu aky mal koniec :D)
-
-
Kecy, to mam rad tyto radoby filozofy, kteri rikaji, ze i cesta je cil. ME3 je jako sex bez orgasmu, proste to zmrvi cely zazitek, samozrejme pokud nejsi zenska, ktera to jenom predstira.
-
len keby neboli tie dlc-čká ... radšej jeden vačší dlc ako 10 takých čo dohrám za 1-2 hod...
-
-
Cahir už loví peněženku, aby si mohl unlocknout dalších 5 % ze hry na svém disku. *5*
-
-
true dat. *5*
No jo hoši, kdo nejde s námi, je proti nám, viďte.*3* Prostě malí fakani... -
Tohle padne přesně jak hrnec na p*del. Výborné.
-
a pleskoslav už to downloaduje
-
Krásně jsi to vystihl. *1*
-
-
-
S každým novým DLC by mohl přijít další způsob ukončení hry, včetně třeba kombinací pro vicero DLC.
-
-
No ono s množství jejich DLC (a že jich ještě má být) je celé jejich zakončení divnější a divnější. Přesněji ta část kde si zvolíte bojovat. Ok, tak bez DLC nemáme dost síly je porazit.
Ale co potom co se k nám přidá rasa co Reapery vytvořila? No tam už bych o prohře začínal přinejmenším pochybovat. A pokud budou další DLC, která mi dovolí posílit mou armádu, nedojde nakonec k tomu, že s posledním DLC přijde možnost vyhrát? Já bych sice byl za tuto možnost rád, ale na druhou stranu, to je snad moc i na EA, ne? -
-
Těžko říct ale uvaha je to přinejmenším zajimavá to je jisté.
-
-
tvl, tohle je soucast EA, zadnej pohadkovej dedecek s kouzelnou hulkou
kdo by se namahal s (novyma) koncema, kdyz konzolema odkojeny ovecky koupi kazdy "dlc" -
-
jo a fanatický blbeček ako ty si zachvílku nebude mat čo kupit na to svoje úžasné PC...
-
-
-
Já původně očekával, že "retake omega" mise bude už přímo v ME3 a byl jsem pak dost zklamán, že tomu tak nebylo. Vůbec mě nepřekvapí, pokud se doopravdy v ME3 nachází některá data vztahující se k tomuto DLC, protože to bylo v plánu (respektive: už se na něm nejspíše pracovalo) dlouho před vydáním ME3.
Tuto misi ale nejspíše nestihli dodělat před vydáním samotné hry a dělali na ni ještě nějakou dobu poté, takže mě to zase neštve tolik jako třeba v případě "From Ashes" jehož velká část byla obsažena už na instalačním disku hry a bylo k dostání hned v den vydání. Mě samotného to nijak zvlášť nezasáhlo, protože jsem měl v CE From Ashes obsaženo, ale už z principu je to strašná sviňárna.
Zpět k Omeze:
Mluvilo se i o tom, že se v této misi nebude hrát za Sheparda, ale přímo za Ariu, což může být zajímavé zpestření single-playerové kampaně. -
-
Nestihli dodělat - výmluva. Dělali na tom rok (+ další cca další rok souběžně s DLC k ME2). Měli vývoj minimálně o půl roku protáhnout, na délku vývoje každého normálního pokračování (což jsou cca 2 roky zapojení většiny týmu (pokud nemá několik set lidí jak Ubi s AC sérií). ME3 mohlo být ještě mnohem MNOHEM lepší než nakonec je.
Tohle je zrovna příklad toho jak se DLC dělat nemají. Protože tohle je zcela očividně vystřižené ze hry. To že se na Omegu dříve nebo později dostaneme bylo jasné od doby co vyšel komikspopisující její převzetí Cerberem . A spolu s From Ashes je jen dalším důvodem proč nadále nepodporovat EA politiku vydávání (a především prodávání) DLC. -
-
Zcela očividně vystřižené ze hry? Sauce pls.
-
-
Nejde o "hmotný" důkaz. Jde o logiku věci. Byl tady komiks ve kterém došlo na obsazení Omegy. A jeho obsah byl vývojářům zajisté znám po valnou část vývoje - přeci jen je to celkem zásadní příběhová věc. A komiks sám vyzníval jako, že pokračování můžeme očekávat ve hře. Ale ve hře o ní padne asi jedna věta. Na Omegu se zvysoka kašle, najednou. Aria v komiksu fakt nevypadala jako, že je jí Omega najednou ukradená - na rozdíl od hry. Kdyby Aria byla spokojená na Citadele (což není), chtěla by Omegu zpět - to sice chce, ale jak jsem řekl, zmíní tak snad v jediné větě. Tady je rozpor mezi hrou a komiksem, způsobený vystřižením Omegy ze hry.
Omega a stejně tak i Leviathan, vzhledem k obsahu měli být již v původní hře. From Ashes bylo obsahem celkem chudé. Jo, Prothean si utahuje ze zbytku posádky a současného stavu galaktické společnosti, fajn, co víc? Pár animaček a normostrana textu o protheánech? To mohli dát do kodexu. -
-
Tvoje "logika" hapruje, viz moje diskuze s Kronossem (Kronem??)
-
-
-
-
-
dyt je to jasný že všechno maj připravený, ne li už udělaný dopředu. Udělaj nějakou hru, něco z ní vyříznou a hle DLC PYTCHO!!!
-
-
Je to veľmi nepravdepodobné. V textoch ME2 sa nachádzajú "pôvodné" rekrutovacie misie pre Kasumi a Zaeeda - namiesto toho nemali žiadne (alebo skoro žiadne). Je možné, že tieto misie boli len navrhnuté, ale nikdy neboli implementované.
Tu v ME3 zase len tá misia má len vágny popis. Čo sa pamätám tak jediné skutočné dáta, ktoré sa týkajú misie boli zvukové nahrávky Arie. Taktiež tam je obrázok Terminus flotily, ktorý bol označený ako Omega (alebo DLC_Omega, bolo by to treba dohľadať).
-
-
jak se zdá tak se DLCčka od bioware daj převídat na deset let dopředu
-
-
Yep, Omega je ve hře snad od vydání trojky...
-