Přejít na výpis diskuzí
Na disku Mass Effectu 3 byl (prý) objeven obsah Omega DLC
25.9.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
mě by se víc líbil nadpis "Nové DLC Omega vyjde DD.MM.2012" než "byl prý objeven obsah..", ale s Omegou se tak nějak počítalo, takže žádné velké překvapení, každop měla vyjít už ve hře, takhle ty mise s Arií vyšumí do prázdna.. získané podpůrné jednotky 3 žoldáckých skupin v konci nejsou vidět (pár sekund videa by snad neublížilo), jen debilní WA a ona tam celou dobu jen sedí a držkuje.. když ho ale udělají na DLC poměry řádně masivní, alespoň na 5 hod, odpustim jim absenci ve hře (nicméně k diskuzi níže: DLC je i tak ukrutné zlo, ale co už, ME mě za ty roky tak pohltilo, že jim za další část příběhu vysolim další dolárky, za balíček s 5 bouchačkama ale NA*RAT!)
-
On byl přednas*anej z předchozích Mass Effect diskuzí, tomu se pak těžko brání... *1*
-
Tohle nezvládnul, to je pravda. Není dobrý chodit na diskuse předna..anej. *4*
-
To víš, nejspíš Napoleonský komplex, s takovými lidmi je fakt nemožný normálně vycházet.
-
Cahir se historicky znemožnil (ne poprvé, ne naposled).
-
Chlapče Cahire, chce to koukat na více příspěvků než jen na jeden. Ale dávám ti za pravdu, v tomto příspěvku mi to uniklo, ale ani tam nic neříkám o tom, že bylo něco vystřiženo a i tam neříkám, že tam to DLC je na 100% kompletní, pouze jsem čerpal z článku. O tom DLC jsi zase něco vynechal ne? V té citaci máš - ,, alespoň část DLC" - část je část.
A docela mě už začínáš s*át. Snášel jsem tvoje urážky o lhaní, šmoulech, žumpách, komicích, snášel jsem tvůj sarkasmus, ale čeho je moc, toho je příliš. Říkáš, že diskuze tady jsou žumpa. Tvůj názor beru, ale v tom případě jsi také jeden ze této žumpy. Nebo si snad myslíš, že tvoje rádoby filosofické (v poslední době nas*ané) příspěvky jsou vrchol mozkového výronu lidstva? Já jsem tě respektoval jako jednoho z těch, který píše věcně a dobře, ale to, co předvádíš poslední dny je vrchol netolerance a hnusu. Kopeš na všechny strany, pliveš na každého, kdo ti sáhne na tvoje andělské vývojáře a ještě máš tu drzost nás tady školit. Hraješ si tady na odborníka přes vývoj her, hraješ si na zkušeného diskutéra, který je nad věci, hraješ si na filosofa, nad kterého není, ale ve skutečnosti nejsi ani jedno z toho. Ty jsi typický případ, kdy tě nehorázně sere, že jsi vlastně jediný, který tu věc vidí stejně jako ty. Z každého tvého dalšího příspěvku cítím nehoráznou frustraci nad tím, že jsi vlastně názorově (na toto téma) osamocen. Tvůj problém je, že tvoje argumenty a tvůj cahirovský svět nefungují a nic nevyvracejí. Hraješ si na životem omletého borce, který toho zažil víc než polní láhev z 42. Leda ho*no. Nejsi schopen uznat, že druzí mají jiný názor než ty (já sám s tím mám problém, ale snažím se) a na základě falešných argumentů a divného vidění světa nás pořád školíš jako malé fakany a i nás tak nazýváš. Několikrát to tady jako velký mistr ukončuješ .. co si vlastně myslíš, že jsi? Nevím proč to hrotíš do takových extrémů, ale tohle už někdo musel napsat, protože ty si už nevidíš do pusy.
Pro ostatní: Nemusíte se s textem výše ztotožňovat, ani vás o to nežádám. Ale tohle muselo být řečeno a dá se to říci i ostřeji. Doufám, že chápete. Já se celou dobu snažím být v rámci možností slušný, ale tohle je za hranicemi a já nejsem žádná 10 letá školačka, abych tohle musel snášet. -
btw: To že se našli texty o Omeze ještě neznamená, že tam kdy byla.
Proč ve WoWku máte lokace (nedokončetné), do kterých se nikdy v životě nedostanete a pak ejhle, Blizzard vydal datadisk a ty lokace už jsou přístupné...
To samé platí o DLC. Zkrátka si BW tam předpřipravilo nějaké texty, protože nestíhali. Tak tu přestaňte dělat to divadlo. Když nechcete DLC, tak je nekupujte. Když nemáte prachy na DLC, tak hold použijte warez. -
tím měl na mysli toto a ne Omegu
http://www.clevernoob.com/forums/index.php?/topic/1457-me3-dlc-timetable-leak/ -
Cahu, aspoň tě může uklidnit, že přestože to bylo několikrát avizováno, série Mass Effect rozhodně nekončí! *14* *14* *14*
-
Kronos: "Navíc jsou ta data ,nebo alespoň část těch data, na disku se hrou, takže si jen vlastně "odemknete" právo na hraní obsahu, který byl již zakoupen." - Ať hledám, jak hledám, tak slovíčko ÚDAJNĚ ne a ne najít... + DLC kompletní =/= DLC vcelku??!! o_O
Jestli jsi to tak nemyslel, pak se nauč řádně vyjadřovat. Ale podle mě jsi jen prolhanej vykrucovač, co si nedovede přiznat chybu. A ostatní ti to tu normálně žerou! Diskuze na Games.cz jsou vskutku nehorázná žumpa, jen co je pravda...
My brain just melted, i'm outta hear! -
Mr.Santa - Nikdy neříkej nikdy.
-
Dworkin: Tenhle člověk že je filosof?! No ty vole...
-
Kronoss1: Nesouhlasím, bude bžunda si číst v diskuzích názory lidí, kteří se domnívají, že hry jsou něco důležitého.
Navíc zbude spousta her od menších vývojářů, které budou prodávány celé.
A k tomu všemu se to nikdy nestane. -
MrSanta - Bžunda to nebude. Bude to na ho*no.
-
Ty vole, jdi se prosím léčit. Tohle se už fakt nedá. Já jsem nikdy, opakuji nikdy, neříkal, že tam je to DLC kompletní. Já jsem pouze říkal, že je nefér, aby tam byly části DLC nebo DLC vcelku. Naopak jsem vždycky řekl údajně. O čem se to zase proboha bavíme? Já ti fakt nerozumím.
-
Dworkin: hehe, teď si mě dostal. Ale na základní myšlence to nic nemění. Na DLC všeobecně mám názor, že mi jsou naprosto jedno. Samozřejmě, jestli to dojde do extrému jak udáváš příklad té detektivky, tak to bude bžunda *8*
-
Aha, já myslel, že nas..nej jsi byl jenom včera.
Tohle už je dětinské, sorry. Jednou seš filosof, měl bys vědět, co je to stoický klid. *4* -
No, přímo v tom citátu se píše, že DLC jsou _obecně_ zlo, čímž autor dává najevo právě to, že budou existovat výjimky. Podle mě jsi význam toho slova dostatečně nedocenil, protože argumentuješ výjimkami, kterých, i kdyby jich bylo dvacet, je pořád hodně málo ve srovnání s celkovým počtem DLC ke všem hrám. _Obecně_ si skutečně myslím, že DLC, tak jak se v posledních letech vyvinuly, jsou primárně motivované tím, aby dostaly z hráčů další peníze, a za tyto peníze není poskytovaná adekvátní protihodnota. Pokud uděláš ten pověstný krok stranou a nebudeš se na věc dívat skrze dobrá DLC, která jsi hrál a máš rád, tak ti to podle mě vyjde stejně nebo podobně. Jiná věc je ta, zda je DLC a priori zlo, tam asi nikdy k jednoznačnému závěru nedojdeme a platí tam to, co jsi napsal, tj. záleží na provedení. Níže v této diskusi píšu o tom, že se trochu bojím "salámování" her a doufám, že se model DLC nerozroste v něco zhoubného.
Jinak ještě jedna dobrá rada: Slovo "prostě" nevylepšuje argument. Nikdy. Taky mi to ještě občas ujede, ale je to fakt slovní vata. -
Děláš si ze mě PRD*L?! Jaký je rozdíl mezi vystřiženým HOTOVÝM dlc a uzamknutým HOTOVÝM dlc na disku?? Jakej ZÁSADNÍ rozdíl?! Principiálně žádnej. A ty pak prohlásíš, že jsi nic takového nikde neřekl?? *7* Projeď si svoje příspěvky, ty komiku! To je prostě moc...
-
Počkej, TY jsi říkal, že bylo zdarma. Je to o pár příspěvků výš. Fakticky bylo zaplaceno rozdílem v ceně, na tom se shodneme.
Otázka je, co ještě lze ze hry "ripnout" a prodávat zvlášť (ať už v rámci sběratelky nebo jako samostatný download) a co už je za hranicí slušného obchodování. Pro mě je z tohoto hlediska From Ashes skutečně na hraně. Nerad bych, aby se tento trend ještě prohluboval. Nechci se dožít toho, že, obrazně řečeno, dostanu v základní edici detektivní hru a v rámci zakoupeného DLC se pak dozvím, kdo byl vrah.