Přejít na výpis diskuzí
Na disku Mass Effectu 3 byl (prý) objeven obsah Omega DLC
25.9.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
"DLC je obecně zlo, které si vývojáři vymysleli aby z hráčů dostali další peníze. Před několika lety neexistovalo něco jako DLC." - Tobě tohle nepřipadá jako jednoduché, černobílé, primitivní a naprosto generalizující?? Já nikde nepopírám, že cílem DLC je vydělat (ježíši, každej chce přece vydělat, když nejde o charitu *7* ...), ale nezlob se na mě, tohle odmítání věcí z principu a prohlašování je za zlo, je prostě ubohé. Jde jen o obchodní koncept, u něhož (jako všude) záleží na specifickém provedení. Odmítat ho z principu je unáhlené. OWB, Dead Money, Honest Hearts, Lair of the shadowbroker, Overlord atd. atd., jsou DLC, na kterých je vidět spousta práce. Zaberou i několik hodin, jsou v nich nové charaktery, nové lokace, nové textury apod., tedy žádná recyklace. A to vše za 8-15 dolarů. A argumenty protistrany?? Všichni tady začnou kvákat něco o tom, že miluju nové oblečky, že mluvím o 1%, ale že 99% je špatných. No co je to za žvásty?? To nevidíš, že ten první "argument" mě úplně míjí, protože o těchto přídavcích jsem vůbec nemluvil a ten druhý je (jak je zde dobrým zvykem) ze špinavého palce vytažená statistika, která se neopírá o žádná fakta (prove me wrong pls...)?! Jsou hry, které nemají gameplay ani 10 hodin (60 dolarů), jsou datadisky, které nemají ani 5 (40 dolarů), jsou DLC, která mají 5-15(15 dolarů). To jsou prostě fakta, a proto je průpovídka: "DLC je obecně zlo, které si vývojáři vymysleli aby z hráčů dostali další peníze. Před několika lety neexistovalo něco jako DLC." prostě mylná, primitivní a naprosto nezohledňující fakta.
Ano, přiznávám, že včera jsem byl nas*án, takže za formu svých včerejších příspěvků se omlouvám. Za obsah ale nikoliv, za tím si stojím. -
Cahire já jsem nic takového neřekl. Řekl jsem, že mi nepřipadá správné, aby na původním disku bylo buď celé DLC, nebo jeho části a za tím si stojím. To, že si něco špatně přečteš není můj problém.
Edit: Navíc čerpám z toho článku na Games.cz. Pokud mají mylné informace, tak si stěžuj jinde. -
Chtěl jsem tím říci, že tvoje žvásty o tom, že DLC bylo hotové a vystřižené z původní hry, nejsou pravda...
-
To přesně myslím - ukázkový příklad rejžování peněz vydáním DLC, které mohlo být součástí hry, v den vydání hry. From Ashes bylo uděláno pro N7 edici, takže součástí hry bylo. Možnost dokoupení pro majitele standartní edice bylo něco navíc. Přirovnání s teleshopingem kulhá, protože nikdo neříkal, že je to zdarma. Je to součást N7 edice, jako další jiné věci.
-
Ukázkový příklad čeho? Já jsem psal o tom, za co je ještě spotřebitel ochoten platit zvlášť, i když to mohlo být součástí základní hry. From Ashes mi přišlo hodně na hraně. S tou N7 edicí jsi mi připomněl Horsta Fuchse: "A zavoláte-li do 40 minut, dostanete k naší žehličce na záclony za dvacet tisíc sadu kuchyňských nožů ZCELA ZDARMA." Akorát že ne...
-
Jaký Day-1 DLC u ME3? Co já vím, tak tam bylo akorát From Ashes a to bylo zdarma pro N7 edici. Majitelé "normální" verze dostali možnost si ho dokoupit. Tady mi to zrovna jako ukázkový příklad nepřijde.
-
To jsou ale chudáci, protože jsou jediní na světě, kteří pracují 90 hodin týdně (pochybuji, ale dejme tomu). Co by sis představoval, abychom s tím udělali? Máme jim dávat bonusy? Jako trochu nechápu, co tím chceš říci.
-
Podle Cahira to tak není. V Cahirově světě jsou totiž vývojáři dobré víly, které nechtějí naše peníze, ale chtějí jen naši spokojenost. A hráčova ignorace jim v tom brání. A proto si nestěžujte, kupujte předražená DLC s oblečky a ještě si toho važte, protože to naše dobré víly vůbec dělat nemusí.
Takhle na mě působí jeho příspěvky. Asi nejsem sám. -
Chlapče Cahire. Já se nemůžu a ani nechci vyjadřovat k něčemu, o čem jsem v životě neslyšel a jméno té věci slyším poprvé. Možná ty to děláš, já to ale dělat nebudu. Stačí k OWB?
Nevím, co máš za problém s generalizováním. Ono je problém, že jsi mi chtěl nějakým mně záhadným způsobem dokázat, že se mýlím a to na příkladu KaL. Bohužel pro tebe jsi jen potvrdil má slova. 50 dolarů za 4 hodiny zábavy je podle mě krádež a je to ten samý princip jako u DLC. Co nejvíce peněz za co nejméně práce a mně se tento princip, jako zákazníkovi, nelíbí. Neříkám, že některá DLC za ty peníze nestojí, ale drtivá většina za ně nestojí, viz. oblečky a kloboučky atd. Už chápeš Šmoulo? -
Chlapče Cahire. Napsal jsi to tak, že to vývojáři nedělají pro peníze, ale pro zábavu. To je blábol a moc dobře to víš. Pravda je, že né všichni to dělají jen, opakuji jen, pro peníze, ale většina to dělá jen pro peníze. Na tom nic nezměníš. Nemusíš si to chtít přiznat, ale je to tak. Abych podepřel své tvrzení, tak ti uvedu příklad. Bylo zjištěno, že člověk, ať už má plat 10 000 nebo 1 000 000, chce vždycky přidat zhruba 1/3 svého přijmu. Pokud říkáš opak, tak jsi naivní.
Teď ke gramofonu. Já opakuji to samé jen proto, že jsi mi zatím nic nevyvrátil ani si pořádné argumenty nepředložil a když ano, tak nic nevyvrátili. Proto jsem nemusel měnit formulace svých slov.
A pokud já mám něco s mozkem, tak ty ses předvedl jako největší naivka a hlupák na světě. -
Jojo, je to všecko spiknutí. Fragment obsahu DLC na disku znanemá, že DLC bylo celé hotové již před vydáním hry. To je přece logické. Zlí, zlí herní vývojáři. A nejhorší ze všech je Obisidan, ten měl obsah DLC pro Kotor II taky na disku a nakonec ani ta DLC neudělali. Bejci jedni korporátní. Už si od nich v životě nic nekoupím. A v dalším životě taky ne. I ten Project Eternity si stáhnu, protože to je jediná cesta jak těm zlej pracháčům ukázat co si o nich myslím.
*7* -
Hele, přiznej, že se "zvratky" jsi to silně přestřelil. Obecně mám dojem, že jsi včera přišel na fóra přednas..nej a pak už lítaly rány hlava nehlava. *4*
-
Chudáci, chtějí si vydělat a tak musí pracovat, zvláštní kombinace *15*
-
Hezky si tu notujete *11* ... Vyjádření od producenta ME Mika Gambla šulíni: "The 'leaked' DLC plan is nothing but FanFic. I'm sort of glad too. That plan has us all working 90 hour weeks until February :P" *3*
-
Místo argumentů zase nadávky. Chlapče, chlapče.
-
Nemá smysl se sním hádat :(
-
Chlapče uklidni se. OWB je jeden z tisíce DLC a ano ten stojí (stejně jako většina DLC na Skyrim, Fallout) ovšem zbylích 99% zato nestojí. A když nechceš slyšet argumenty tak prosím mlč a nevyjadřuj se. Protože jinak se fakt bavit nedá. Ovšem jak koukám tak s tebou to opravdu nejde. Taže otevři peněženku a nezapomeň si příště koupit obleček za 4 dolary, 1 misi za 15 dolarů jo ale musíš si ještě pořídit hru za 50 :(
-
Výjimka potvrzuje pravidlo. Až budou všechna DLC jako OWB.... no, jenže ona nebudou. *9*
-
Proč zvratky? Samozřejmě, že DLC se dělají proto, aby hráči vynaložili další peníze. Otázka je spíš, co si ten který spotřebitel ještě nechá líbit. "Aféra" s Day-1 DLC u ME3 nám však ukázala, že spotřebitel si toho nechá líbit dost. *4*
-
Cahir, si neskutocny hlupak a vytrhavas veci z kontextu, to, tie DLC vo F3 a FNV nie su ziadne DLC ale su to fakticky samostatne datadisky, vo Fallout serii vzdy vychadzali taketo datadsiky, rovnako aj v Elder Scroll, len dnes je to IN volat miesto datadisku DLC, tak nevytrhavaj veci z kontextu, ako sa ti hodi, preco nespomenie dlzku ostatny datadiskov ku FNV? Tak drza chrapu, obranovat DLC ako ty moze len idiot, chod si kupit Elite aj Premium a nesmard tu.