Přejít na výpis diskuzí
Na disku Mass Effectu 3 byl (prý) objeven obsah Omega DLC
25.9.2012 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Když pominu, ty jejich špinavé praktiky (na Capcom už lidi pomalu najímali vrahy, ale tady to asi tak nevadí), tak DLC do ME3 mě fakt vůbec nezajímají. A to proto, že svou cestu v ME univerzu už považuju za uzavřenou. Konce se mi líbily furt a přišlo mi, že dobře uzavírají celý můj zážitek (hlavně tedy extended cut). To, že bych se k tomu měl vracet u mě nepřipadá v úvahu. Možná bych o tom uvažoval, až si budu za pár let připomínat celou trilogii, ale takhle fakt ne.
-
tvl, tohle je soucast EA, zadnej pohadkovej dedecek s kouzelnou hulkou
kdo by se namahal s (novyma) koncema, kdyz konzolema odkojeny ovecky koupi kazdy "dlc" -
Krásně jsi to vystihl. *1*
-
Cahir už loví peněženku, aby si mohl unlocknout dalších 5 % ze hry na svém disku. *5*
-
Ta hra jeste nekoho zajima? Ty hloupe konce to stejne nezmeni tak co. *16*
-
S každým novým DLC by mohl přijít další způsob ukončení hry, včetně třeba kombinací pro vicero DLC.
-
Já původně očekával, že "retake omega" mise bude už přímo v ME3 a byl jsem pak dost zklamán, že tomu tak nebylo. Vůbec mě nepřekvapí, pokud se doopravdy v ME3 nachází některá data vztahující se k tomuto DLC, protože to bylo v plánu (respektive: už se na něm nejspíše pracovalo) dlouho před vydáním ME3.
Tuto misi ale nejspíše nestihli dodělat před vydáním samotné hry a dělali na ni ještě nějakou dobu poté, takže mě to zase neštve tolik jako třeba v případě "From Ashes" jehož velká část byla obsažena už na instalačním disku hry a bylo k dostání hned v den vydání. Mě samotného to nijak zvlášť nezasáhlo, protože jsem měl v CE From Ashes obsaženo, ale už z principu je to strašná sviňárna.
Zpět k Omeze:
Mluvilo se i o tom, že se v této misi nebude hrát za Sheparda, ale přímo za Ariu, což může být zajímavé zpestření single-playerové kampaně. -
dyt je to jasný že všechno maj připravený, ne li už udělaný dopředu. Udělaj nějakou hru, něco z ní vyříznou a hle DLC PYTCHO!!!
-
jak se zdá tak se DLCčka od bioware daj převídat na deset let dopředu