Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    "Tahle nádhera se objevila zkraje roku 1995 a už tehdy byla 3D a měla přes 200 MB, což je na svoji dobu nepředstavitelné."

Tyhle nove posily teda vali. Levis z EG (nebo alespon pendlujici a staro-novy) uz na Games svoji pocetnou skupinku fandu ma a Adam Homola zda se nechce zustat pozadu. Opet ex EG, asi slusnej oddil? ;)

3D a 200MB bylo v roce 95 neco nepredstavitelneho? Dovolim si pripomenout treba tankovy simulator Across the Rhine, rok 95, dva CD-ROM disky, paradni 3D grafika, dokonce s texturami. Nebo EF 2000 a Flight Unlimited, obe sice jen jedno CD, ale take v pekne 3D grafice. Toho roku vysla i Grand Prix 2, Comanche 2, MechWarrior 2, vsechno 3D hry, krasna grafika, dejme tomu simulatory, stovky MB dat. Hral se i prvni Need for Speed, Command & Conquer, Rebel Assault II, znovu stovky MB dat a klidne i dva disky. A co takovy 11th Hour na ctyrech CD-ROMech?

Vsechno asi bledne ve srovnani s Apachem od Digital Integration. Pokud maji byt tyhle legracni a senzacne pojate newsky dua Levis & Homola pravidelne, dejte vedet, zalozil bych si na to zvlastni sesit. ;D
    • Overwatch
      Máš recht Pane Klobouku, trochu se mi popletly roky, sorry. Viz. třeba Phantasmagoria, která vyšla taky 1995 a měla 1,6 GB.
      • Pan_Klobouk
        V pohode, stane se. To jen ze 3D a 200MB z roku 95 fakt pobavilo. A vidis, na Phantasmagorii jsem si vcera zase nevzpomnel ja, 7 cedecek... to byl taky slusnej nadstandard. ;) Konecne 1995 vysel i druhej Gabriel Knight, sest disku, Sierra tenkrat netroskarila.
        • Overwatch
          Jo jo, tehdy bylo dost těch "interaktivních filmů" nebo jak to nazvat, kdy byly hry z velké části jen filmečky, po kterých šlo rejdit myší. A takový interaktivní filmeček byl pak pěkný macek... A Sierra to tenkrát roztáčela ve velkém. Ach, to byly časy :)
    • Nesmíš jim to mít za zlé. Vždyť oni jen dělají reklamu a v té můžeš plácat cokoli a ještě máš pravdu *1*
  • 6 babek za hru z roku 95 a autor to oznacuje za ferovou cenu... no asi kazdej zijeme v jiny dobe :)
    • No rok 95 ještě září novotou , jsou tam i letitější pecky za "férovou cenu" ...:/
    • Alebo žijete v iných sociálnych vrstvách :P
      • je celkem jedno v jakych socialnich vrstach, protoze v zadny to neni "ferova" cena. takovyhle hry uz davno byvaji davany zdarma
        • Byvaji davany? Kde nekdo dava tuto hru zadarmo? Potazmo upravenou tak, ze jde na Win XP - Win 7? Prosim odkaz.
        • Největší pecka zadarmo je C&C:Tiberian Sun i s datadiskem ... to nejlepší z celé série .
          • Walldstein
            KDE? Mám doma sice origo C&C:Tiberian Sun ale datáč ne :)
            • Ringwraith
              http://games.tiscali.cz/tema/command-and-conquer-tiberian-sun-zdarma-35722

Je tam download odkaz.
  • Krutá nostalgie...pro nás virtuální letce *14*
    • Já bych to nazval spíš krutou realitou ... *7*
  • Taky si tuhle pamatuju i kdyz ja spis hral "Hind" coz byl zase simulator MI-24 Hind a byl naprosto uzasny a dokonce se tydle dva simulatory dali spojit a hrat proti sobe po siti(pokud si spravne vzpominam)
    • HIND byla epicky boží pařba. Ještě mám doma krabici s diskem, manuálem a krabicí. Nejlepší byla kampaň v Afghánu, ale KAzachstán měl taky šmrnc. A ty noční mise... A AI střelce co místo cílů zaměřoval mosty....
      • MrSanta
        Mosty jsou ku*evsky nebezpečný. To si nevěděl? *3*
  • boze toto ma vzdy tak bavilo. stare ale dobre
  • Odulin
    Jj pamatuju, chvíli jsme to doma taky mastili...hlavně táta. Pak v 95 vyšel Descent, kterej už naprosto jinak uspokojil naše touhy po akčním létání.
  • jo, tohle sem hrál s tátou :) mi sme takhle hrávali simulátory kdyz sem byl malej, LHX, Retaliator a jestě predtim jeden nejvíc oldskool simulator v monochromatickym zobrazení tečkovanym, kde se nestrilelo ale jen lítalo. Jo a pak ještě Aces over Europe, a pár co si nevzpomenu na název ale vsechno to byly pecky:)) Nejvic me ale bavil ten LHX, ale celkove... moc hezké vzpomínky :) ajjj retro jak ma byt
    • Jo tak LHX bylo uzasne, parival sem nejvic za LHX... to bylo neco a na speakru to byl masakr jak to piskalo a tak :-D
  • Simulátory jsem v té době nehrál (vlastně jsem je nehrál nikdy:), snad jenom v LHX jsem prožil pár neúspěšných přeletů, ale bratránek na to byl ujetej. Dodnes si pamatuju, jak jsme u něj s úžasem sledovali, jak v Apachy nebo HINDu nastartoval, hodinu a nekdy i vic nekam letel, tam ho treba sundala prvni stihacka a on reload, znova start, dalsi hodina letu a pak to treba vyslo :) ty zazitky se s dneskem asi srovnat nedaji, ale jsem rad, ze jsem to zazil... nejsem zase tak starej, ale na tohle si dovolim rict "jooooo to byly doby" :) a proto diky za podobny pripominky, pri pohledu na ty screeny me uplne prepadla melancholie :)
  • Digital Integration dělal parádní simy. Co já se nalítal v Tornadu a v Hindu.... *14*
  • OMG WTF? Jsem myslel, že hůř než Minecraft už nic vypadat nemůže! *1* *15* *2* *14*
    • epic rap battles of hystory : troll.diskuzni vs jindra.veliky *3*
      • spíše battle of hystery, ne?:)
      • I like hystory *1*
        • Feat: Radioaktivní surikata *1*
          • Já neřekl, že s ním souhlasím. Já řekl, že mě to sundalo ze židle *3* Mimochodem history se píše s "i" po h...
            • nějak se my to počeštilo *8* *7*
    • jindra.veliky
      to si jeste neslysel o Skyrimu? *8*
      • dám ti mínus z principu, ale u kohokoliv by to bylo na dvě pluska! pobavils :)
      • Tak tohle mě sundalo ze židle *1* *1* *1*
      • LOLz +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit