Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem celkově s hrou spokojený. Dungeony jsou většinou těžké, lidi musí vědět co dělat a parta lidi co tam nebyla tam akorat furt umira. Sice pokud máte nejlepší výbavu, tak se vyplatí chodit dungy aby jste si ji vzhledově vylepšili. Vyhovuje mi, že hra neni o equipu, ale o skillu oproti ostatnim mmorpg. Nejvíc mě baví asi pvp jumping puzzle což je skákačka která by byla normálně na cca 7-10min, ale díky nepřátelům z ostatních serverů se kterýma cestou bojuješ/shazuješ se to může protáhnout i na hodinku zákeřného pvp :D
    • jj jumping puzzle ve wvw je nejvic :-D
  • Expení má smysl i po 80lvl pokud chcet craftit top itemy. Protoze za kazdej level na 80 dostanete skill point. A za skill pointy se kupují suroviny. Na legendarku potrebujete i 100 mapu a tokeny z wvw to už je na mě asi moc hraju to od vydání a mám mapu na 50 procent a prošlí dva dungy...je ale fakt že jsem dost hrál pvp.
    • A k čemu ty top itemy jsou?

V pve jsou příjemným bonusem, ovšem ničím zásadním, bez čeho by se nedalo hrát. I v dungu rozhoduje především schopnost ovládat postavu, reagovat na útoky bossů a na kooperaci. Ani sebelepší gear nepomůže, když člověk nezareaguje včas na nějaký silný útok bosse.

V spvp gear neznamená nic.

V www má gear smysl leda v boji menších skupinek a při podpoře. Při velkých bojích může být drobnou výhodou, není ale ničím výrazným. Zerg rozhodně nepřežije ani ten nejlepší guardian v nejlepším gearu.

Kromě toho ostatní hráči ani nevidí, jaké máš statistiky. V některých jiných MMO lze ihned jasně vidět, zda-li jde o dobrou či špatnou postavu. To může hráče motivovat na své postavě makat, aby si nepřidali jako noobové se špatnou postavou. Nic takového v GW2 není. Charaktery ani nejsou k náhlednutí online, takže odpadá soutěživost. To je ovšem základ GW2 = gear nicmoc neznamená, soutěživost se omezuje na spvp a to především na turnaje.
      • sám jsi říkal že nemáš rád hru kde jde o každé číslíčko ve statech (teda pokud jsi to byl ty, pokud ne tak se omlouvám) :)
        • reaguji na Z.Z
      • ano a vracíme se zpě k zásadní informaci, že GW2 je os killu hráče a né o itemech i když rozdíl mezi masterwork a exotic je dost znát.....dám příklad za ranfgera jsem s burst skillem dal o 2k větší damage místo 10 dávám za 12 cože je docela dost, ale to vám tady asi nevysvětlím.

U hry kterou koupíš a je pak zdarma mě to příjde teda dost přísné hru kritizovat za něco co třeba já považuji za plus.
  • GW2 celkově není dobré MMO. 100 hodin hry mě o tom přesvědčilo.

Jistě, má dobré aspekty, už jsem je v jiných doskuzích desetkrát zmiňoval, ale celkový dojem není dobrý.

(Dal bych tady někomu své 3 pozvánky do free trialu, ale už jsem je rozdal jinde.)
    • skoda, zrovna free trial bych nekde rad sehnal, o koupi hry uvazuju velmi vazne a chtel bych vedet, jak mi poslape
    • oafkajhfl asdlkf jahsef laskdjhf omg! Proooč :(:D
  • No hral sem to za paladina a prislo mi to takovy nedotazeny jako kdyz pejsek a kocicka vari :D PVE par dungeonu pro 5 se da jit tak jednou pak je to nuda WvWvW hrozne zdlouhave kazdej si stejne dela co chce jediny co lidi drzi sou ty eventy co kazdej mesic vydaj jinak neni co delat *11*
    • Aion nebo L2 je určitě lepší :)))))))
      • Aion me bavil nez presel na free to play ale vadi mi ze eu verze je vzdy o krok pozadu pred us servery no a hrat na us serverech nema moc cenu protoze tam si clovek koupi uplne vse za realne penize a to me moc nelaka a lineage jsem hral na c2-c4 a tehdy to bylo taky celkem super no kdyz se podivam zpet tak nechapu kde jsem bral tolik casu a to jsem jeste chodil do skoly (nekdy) hospody a za holkama kdy jsem spal??! xD
      • Veskoslav
        Aion není špatný, ale je pár velkých ale. Evropský Aion je nehratelný v rámci F2P, protože to není F2P......Craftění, výroba a sběr je šíleně zdlouhavý a pomalý a člověk, co si vyrábí oranžové zbraně to má tak na 30 let pomalu:(, nudná příběhová linie. Naopak jedna z nejlepších grafik v rámci MMO, zajímavý systém bojů v rámci létaní, různorodí nepřátelé,
    • Veskoslav
      Myslíš Guardian Paladin? Nebo někoho jiného?
  • tak to je AWESOME uz se nemuzu dockat na ten !!!!D LOST SHOES!!!! *1*
  • Škoda, že si na psaní komentářů najdou čas většinou jen hateři či nespokojení lidé...
    Mno je pravda, že ta zbylá většina ví jak lépe trávit čas *1* *2*
    • Nejvíce příspěvků tu mám já (jsem na noční a nudím se) a nemyslím si, že by šlo o hate. Píšu jasné argumenty, co bych změnil. Také nepíšu, že je GW2 špatná hra. Dokonce jsem zmínil řadu pozitiv GW2. Takže věřím, že nemyslíš mě. *3*
  • Bohemund
    Tohle přišlo za pět dvanáct!!! Protože co vím, tak momentální endgame už docela nudil.
    • Tohle vase cekani na endgame obsah ktery delaji vyvojari jako na bezicim pase vas asi tezko bude bavit donekonecna ... Ja GW2 hraju ale ze bych si delal iluze ze budu litat kolem jako 80 a mit x hodin denne co delat si teda nedelam a hlavne nechci. Doufam ze nepujdou cestou WoW a mackat dopredu vybavu co tri mesice, pokud ano tak to smazu a velmi rychle.

Pokud vam neustale masirovani novych dungeonu a grindovani noveho equipu vyhovuje nechapu proc nehrajete WoW, ti delaji presne to co tu hledate.
      • Vrook
        Jasné.. všichni si tu stěžujem že to neni jak WoW.. v každý větě skoro.. wake up. *6*
        Mě je uplně jedno jestli je to jako WoW nebo jako chleba s máslem, kdyby mě to zabavilo ALESPOŇ na půlhodinku denně. Ale bohužel kdykoliv jsem za poslední měsíc zapnul GW2, tak jsem ho okamžitě zase vypnul, protože sem prostě zjistil, že tam neni žádná aktivita která by mě bavila. A tohle je problém většiny lidí, který přestalo GW2 bavit.
        Ale chápu, podle tebe jsou všichni, kdo jsou nespokojený s GW2, jenom zdegenerovaný WoWkaři, který čekaj identickou kopii wowka. *7*
        • O par postu vyse brecis ze jdes hrat radsi SWTOR, ehm. Proste hledas WoWko, je na case si to priznat. 80% lidi co tu neco napise mam dojem ze vadi ze to neni kopie wow - ano treba ty, a par lidi ze PvP neni propracovane coz je vec co si opravdu podle me zaslouzi pozornost.

Pokud bych chtel hrat nekonecne PvE tak bych opravdu hral radsi WoW. A doufam ze GW2 se touhle cestou nevyda.
          • Vrook
            Sorry, ale ty si fakt totální pacient.. Já píšu, že jdu hrát swtor kvůli příběhu, takže jdu vlastně hrát takový KotOR 3 singleplayer. A na GW2 mě sere vlastně právě to, že jediný co tam můžu dělat je do nekonečna farmit stejný dungy jako ve WoW (tam to bylo alespoň zábavnější to je fakt). Takže si přeber tu diskuzi znovu, protože máš očividně problém s chápáním cizích názorů a stanovisek.

Ale chápu.. jsem blbej WoWkař a v každý větě podtextově tvrdim, že WoWko je nejlepší a nikdy nebylo nic lepšího. Mentále...
            • Ja je cetl asi narozdil od tebe, jedina informace ktrera se tam vyskytuje je ze SWTOR je lepsi WOW je lepsi. A ze aby jsi si to zahral potrebujes novy PvE obsah. Sakra proste napsal jsi tu deset prispevku o tom jak jsou jine hry lepsi, tak ja ti nevim proc to pises vubec sem :D

U her se da najit obsah jineho druhu nez ty v nich hledas ..
    • Vrook
      Za pět dvanáct? Pro mě to třeba přišlo tak ve 4 odpoledne, protože sem GW2 už minimálně měsíc nezapnul. Počítám že s timhle updatem to zapnu sice jenom na chvíli, ale jo.. aspoň něco. *7*
      • story pujde hrat uplne zadarmo ale problem vidim v tom ze i kdyz jsem taky puvodne planoval ze pojedu vsechny class tak jsem to vzdal u 3 protoze se questy opakuji jedine co se meni je ten pribeh no mozna zase casem stale tu mam predplacene karty na 4 mesice toho ted trosku lituji nicmene po prvni postave jsem byl dost nadsenej i presto ze mi hra na mem slabsim pc uz nejela tak abych si hru mohl dovolit hrat na full kde hra podle me vypada celkem pekne :)
      • Já to s tímhle updatem už ani zapínat nebudu, kromě nové oblasti, kde stejně budou opět ti samí nepřátelé a ty stejné eventy, tak vlastně žádné pořádné novinky. A nějaký třídenní event už to opravdu nezachrání. Jako singleplayer na desítky hodin slušná zábava až do max. levelu. Jako MMO jen další šedá myš v řadě. Škoda, myslel jsem, že tvůrci mířili výše.
      • Bohemund
        No jo, já to začal hrát trošku později...ale rozumím ti!
        • Vrook
          Ale zítra vlastně začíná f2p SWTOR ne? Možná GW2 už odinstaluju úplně a projdu si radši všechny class story v SWTOR. Co se týče levlování, story a atmosféry, tak tam bylo SWTOR jednoznačně lepší. Endgame stojí za prd u obou.
          • A kolik jsi z toho end game hrál? SWTOR už dávno má hodně co nabídnout. Ale chápu, že jednou se došíst, že není co hrát a pak to jen papouškovat dá o poznání méně námahy než si aktualizovat fakta.
            • Viktor_H
              Přibylo něco flashpointů a operací, ale to má člověk relativně rychle hotový. Jestli nejsi z těch, co baví farmit novej gear, tak pro tebe přibylo jen něco málo obsahu na pár hodinek.

Já po dohrání Jedi Knighta a Imperial Agenta taky skončím. Nejsem MMO hráč a nebaví mě ani třískat se s ostatníma ani několikrát procházet ty samé operace/flashpointy. Dobré je, že ty operace jsou příběhové, takže až vyjde nová, jednou si ji zahraju a zas to nechám být. Každopádně teď hraju class story Jedi Knighta, pak se vrhnu na IA a už to samo o sobě mi zabere tak dva měsíce (nemám přes den moc času).
            • Vrook
              SWTOR jsem hrál od bety asi 3-4 měsíce. Takže očividně ne.. nechápeš. Mluvim ze zkušeností. Leveling a story dobrý, po doexpení to prostě byla nuda. Jak je to teď je mi fuk.
          • Keyz
            Ten model hraní zdarma je ve SW dost omezený.
            http://www.swtor.com/free/features

Co jsem pochopil tak Cartel Coints jsou za reálné prachy.

I když jsem hru nehrál tak nevím jaký to má dopad v praxi.Možná menší než se zdá.
            • Viktor_H
              Vrook: Ano, class story jsou bez omezení, to bylo potvrzeno. Platí se za warzony, flashpointy a operace.
            • Vrook
              Aha.. no nějaký cartel coins bych měl mít díky tomu, že sem si tu hru už koupil a možná i nějaký navíc, že jsem jí měl subscribnutou a zaplacenou na pár měsíců.
              Tak snad alespoň ty class story si budu moct projít bez nějakejch výrazně nasírajících omezení.
  • Vegen
    Mě původní GW nebralo, ale asi u toho měli zůstat. Tohle je na půl kočka na půl pes :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit