Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prey na PS4 jsem si včera zkusil a nijak zvlášť mě to neoslovilo...že bych se ale netěšil to říct nemůžu. Takže určitě bez předsudků. Ovládání je na PS4 jakési pomalé, přitom hra vyžaduje vcelku rychlé reakce a přesnost, ať jde o údery hasákem nebo i střelbu. Připadal jsem si jak se svázanýma rukama. Graficky je to také spíše průměr. Zatím neskáču do stropu :)
  • A konkrétní důvody? Mně třeba dost vadí technická stránka na PS4. Přijde mi to takové nějaké pomalé a nehezké. Nicméně mi to připomíná docela Bioshock, takže na PC asi pořídím pokud nezprasí optimalizaci i tam.
  • A jak dlouho jsi to hral? Kam jsi se az dostal?
  • Jenže já jsem myslel, že v té cílovce jsem... System shock, Deus Ex, Half-Life... to jsou moje srdcovky.
  • Gratuluji. Obcas je dobry si to uvedomit. Stejne jako je potreba si uvedomit, ze zrejme nejsi v cilove skupine hracu, pro ktere je ta hra delana. Spatnou hru to ovsem nedela.
  • XorxoxTalarius
    Jenze je rozdil s OS a aplikaci v OS bezici
  • Je to můj názor. Univerzální patent na pravdu nemáš ty ani já.
  • "poznám dobrou hru od špatné. "
    A veris, ze zrejme ne? Ohlasy to ma vyborny.
  • Coffin.Corner
    Nesouhlasím. Můžeš mít stejnou grafickou kartu, stejný procesor, ale jinou základní desku a už nastává problém. To se navíc násobí dalšími komponentami, jako jsou paměti, jiné verze ovladačů, BIOSů, přídavných karet, atd. a pro vývojáře softwaru vzniká opravdu neskutečný chaos.
    Ostatně aktuálně to potvrzuje varování od Microsoftu, aby si uživatelé neaktualizovali creator update pro Win10 sami, protože mají právě problém s různými konfiguracemi
    http://tech.ihned.cz/pocitace/c1-65710260-microsoft-nechce-abyste-si-instalovali-windows-10-creators-update-jsou-v-nem-chyby
  • To je pravda, ale lháři z CDP slibovali magickou optimalizaci na konzolích. Naštěstí hype byl tak učíný, že vymazal všem mozek z hlavy...
  • Nejsem ani profík, ani amatér, nenaprogramoval bych ani piškvorky. Přesto, světe div se, poznám dobrou hru od špatné. A dost se divím odvaze vydavatelů, že vypustili hratelné demo ještě před zahájením prodeje. Na statických obrázcích to nevypadalo vůbec zle, navíc se mi původní Prey moc líbilo, takže jsem se moc těšil. Bohužel to na mě nepůsobí jako áčkový titul, ale dílo partičky nadšenců. Jako fanda System Shocku, Half-Lifu, Deus Ex a podobných her dávám palec dolů. Je to takové neotesané, zoufale neoriginální (na rozdíl od Prey 2006), zamrzlé v čase mínus 10 let zpátky. Jsem zvědavý na recenze.
  • Jenze demo musi projit testovanim a pak schvalovacim procesem...
  • A ty jsi ten amater, kterej by takovou hru vytvoril, nebo profik, co by je strcil hrave do kapsy? :-D
  • Jo treba jako Witcher 3, uzasnych 20 fps na konzoli. *15*
  • Jo, protoze cracky se zkousi na demu, ktery vubec nemusi mit drm. Zacni pouzivat hlavu.
  • Cože...? To demo je děs, amaterismus první třídy. System Shock byl někde úplně jinde.
  • ringmancz
    jak jako optimalizovat demo? však to demo vyšlo týden před hrou, ta už musí být optimalizovaná dávno
  • To ty budes řádný myslitel, ze ano?
  • mne je to jedno.. so to sosnu jako PC hrac na Xbone a zkusim.. chapu, ze demo optimalizovat pro PC je zbytecne peklo..
  • Johnny
    ale houno. já mam 12Gb a ještě sem nezažil hru která by to vyčerpala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit