Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    konzoláci jsou mnohem jednodužší. těm stačí i pro většinu PC masterace špatná hra
  • Hral jsem. Za me super. Od System Shocku 2 jsem si tak dlouho nezahral. Nicmene SS2 mel take vlazne prijeti. Firma nakonec zavrela.
  • TheGGG
    no plynule...
    https://www.youtube.com/watch?v=bG5sJAFeRhE
  • Jo.. vždycky mě dostane když vidím, jak se nějaká flashová indie 3,14čovinka (v horším případě unity engine) seká na několika GB paměti a moderním x jádrovém procesoru, přitom to vypadá hůř jak hry před 20 lety kde byl výkon setinovej...
  • Jenomže to není proto, ža má každý jiný hw, ale protože na to dlabou, hlavně když to jede na konzolích. Na gtx 1080 jede na maximum plynule i Star Citizen a to v alpha verzi (lol). Tady je pěkně vidět ten rozdíl vyvíjet primárně pro PC a pro konzole...
  • TheGGG
    ne v poslední době prostě optimalizace u hodně her stojí za prd... když se hry sekají na pc s gtx 1080, něco je špatně... a to nemluvím jen za sebe, na YT je spousta videí kde si lidi u hodně her stěžujou...
  • Fakt mě baví tahle představa jak je to v pořádku...když se podíváte co běželo na 32MB RAM v minulosti, tak si uvědomíte že hry nejsou ve většine případů ani náhodou komplexnější. Jen vývojáři jsou líná prasata co naprosto kašlou na jakoukoliv optimalizaci. A když si vemu že mě běží naprosto plynule třeba GTA 5 na notebooku střední třídy z roku 2010 (i5 2,26GHz, 4GB RAM, Radeon M5650), tak by se vývojáři opravdu měli zamyslet....leze mi to krkem poslední dobou ta jejich rozežranost. Už jenom minimální požadavky které si můžete vydělit dvěma, protože je to kvůli pár chvilkám ve hře kde jede neoptimalizovaný skript. *11*
  • Jack1947
    Nojo, ale minimálně ani standartně nikoliv
  • Jack1947
    DayZ si bralo/bere 3m5gb to e jedna z nejnáročnějších her co jsem asi hrál.
  • Star Citizen s 8k texturama...
  • Kecy. Nic ladit nemusí... většina problémů je na straně uživatele (zajebaný systém, neaktualizovaný ovladače, nesplňuje min. configuraci atd.). Pokud je nějakej bug ve hře, tak to většinou dělá všem a není to problém toho, že má někdo jiný hardware...
  • Simtě, jako bys nevěděl, že doporučený nároky jsou přestřelený. Ve finále si to vezme 6, a to ještě kdo ví jestli. Stačí nemít komp zaplevelenej bordelem.
  • Tak jsou i takové výjimky kde se vice jak 8GB urcite vyuzije i u starších her je to ospravedlnitelné... napr takova 4X RTS Sins of Solar Empire kde zejmena u Star Trek Armada III je pro velke mapy s vice hraci 8GB rozhodne nedostacujici... ale jinak souhlasim ze 16GB pro FPS neni zrovna malo. Na druhou stranu vývoj jde kupředu, žijeme ve spotřební ekonomice a RAM moduly jsou celkem držáci, které "odcházejí" spíše z morálního opotřebení, přičemž výrobci HW přeci potřebují konstantně rostoucí kladné ekonomické výsledky... sečteno a podtrženo se zdá že vše je v nejlepším pořádku *16* Nyní je potřeba jen doufat že na hráče se v celém tom procesu úplně nezapomenulo a z hlediska hratelnosti snad nakonec bude v Prey skutečně i něco zajímavého pro nás *3*
  • oprava - 'day one'...
  • presne koli takym zlodejom ako ty sa upustilo od vydavani dema na PC, ziadneho vyvojara nepotesi day on crack...
  • Jack1947
    Jsou to fluktuanti a hra bude neoptimilizovaná bude mít bugy a graficky bude o třídu hnusnější než jsme viděli.
  • Jack1947
    Bob ale nemá rád kreslené Moba hry takže nevím jestli so to užije, i když možná ho to i baví kupodivu.
  • Jack1947
    Standart je 8gb, 16 gb minmum pro slušmné pc rozhodně není ukaž mi hru která využije vííc jak 4gb *12*
  • TheGGG
    bobánku, ta hra je skutečně jak dělaná pro tebe... kreslená moba omalovánka co si hraje na strategii a warhammer... to si užiješ....
  • XorxoxTalarius
    Bobe, Bobe ... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit