Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je právě ten rozdíl, tobě těch 60 dá maminka, já si je musel poctivě vydělat, takže mi je líto vyhodit je za úplnou blbost, děcka si peněz neumí vážit, pak jen kazí herní průmysl pre ordery různých hovadin
  • XorxoxTalarius
    Dneska uz nemas X-tisic konfiguraci. Vse je standartizovane, takze reknes ze podporujes vsechny karty od technologie X-nahoru a procesory to same. Takze mas tech variant opravdu par.
  • XorxoxTalarius
    Jenze to mas 16 GB pro hru :D
  • 16GB ram to je dnes pro kazde rozumne PC minimum
  • Jack1947
    To už je docela dost... + Denuvo to je taky pěknej žrout.
  • no je fakt ze i takovej ID soft klidne vydal Rage aniz by to nekdo skusil aspon na jedne jedine ATI karta a vono to pak jeste cele dva mesice po vydani vubec nejelo NIKOMU s ATI/AMD kartou...a rok tomu doskakovali textury s pulminutovym spozdenim.... je fakt ze dneska stoji vyvoj her obrovske penize a usetrit za testery je pak "super" napad *11* *12* *16*
  • Ja to uz hraju. Ty zatim popros maminku o kapesne at nemusis brecet ze to nemuzes hrat
  • XorxoxTalarius
    Vazne? Nerikali ze nebudou podporovat mody? Aspon nejaka dobra zprava.
    Pro mne je to 4/10 pri cene 60 Euro, pokud to bude stat 20 Euro tak tech 6/10 je adekvatni
  • Aspoň to má od launche podporu Steam Workshop, tak je aspoň trochu naděje, že po pár modech a DLC se to trochu zlepši, teď je to tak 6/10 hra
  • Coffin.Corner
    Bojí se tak, že vydali demo na milióny konzoli, to dává smysl... :)

Být vývojář tak mám z vydání dema na PC taky strach, jednoduše proto, že je téměř nemožné demo vyladit na x - tisíc konfigurací. A jak už jsme mohli vidět, v dnešní době stačí pár nespokojených uživatelů, aby způsobili PR katastrofu.
  • XorxoxTalarius
    No ja si precetl recenzi na Eurogameru a tak jsem se zacal tesit na recenze na ostatnich serverech, jelikoz to bude posusnanicko *5*
  • stejně tomu smutný napálí devítku, recenzi ani netřeba číst :D
  • Hrozny demo. Na PC nastesti bude taky "demo", za tohle si Bethesda/Arkane prachy nezaslouzi.
  • XorxoxTalarius
    To neni potreba, vsichni vi ze vysel Warhammer 40000: Starcraft of Dota
  • TheGGG
    není o co stát, tak o tom radši ani nemluví...
  • když už se zmiňuje že vyšlo demo, bylo by fer zmínit že vyšla i plná hra dow 3
  • ringmancz
    PC demo není, protože se bojí. stejně jako se bojí rozesílat kopie na recenze před vydáním.

nároky jsou stejný jako u Dishonored 2, jen grafika bude prý třeba o třídu nižší, tak si to nějak přeberte
    https://games.tiscali.cz/datum-vydani/dishonored-2-predstavuje-sve-celkem-rozumne-hardwarove-naroky-a-povedene-video-288222
  • Aneb jak odradit (možná i velkou) část PC hráčů ještě před vydáním. *1* Jejím myšlenkovým pochodům bych chtěl fakt rozumět... hlavně nezapomeňte vrazit velký prachy do reklam... super marketing. *1*
  • XorxoxTalarius
    Doporucene HW naroky, 16 GB RAM? WTF? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit