Přejít na výpis diskuzí
Na nákupy a pivko s kolegy vás tvůrci Star Citizen pustí ještě v srpnu
12.8.2015 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Díky, jdu to vyzkoušet. BTW opět bych tě zkusil zneužit pro radu namísto Googlu, mám takový pocit, že tam mám nějaký FPS lock, protože nehledě na detaily nebo rozlišení se nedostanu nad 30FPS resp. to za jakýchkoli okolností drží 29-30 snímků. Nesetkal jsi se s tím někdy? Díky za info
-
Jinak pokud by si někdo chtěl zadarmo zkusit alpha testovací modul Arena Commander, tak je teď Free Fly Week... do 19. Srpna
Na stránce https://robertsspaceindustries.com/promotions/gamescomflyfree2015 stačí zadat kód: GAMESCOM2015
Každému to otevře (i těm co mají nějaký balíček s lodí) všechny lodě. Nevím, jak je to s přístupem do MP, ale SP je tam určitě. -
No jde o to ze tohle neni komercni masina jako EA , Activision atd.. tady jsou programatori a hraci a tohle je pratelske pokecani u ukazka v realne akci s aktualnim progresem o hre. Neni to jako na E3 kde das za prezentaci 2 miliony, oni ty penize radeji daji do hry nez aby byla hyper super bombasticky videoklip pro deti :) Pochop tady neni zadny vydavatel jen vyrobce a diky tomu 99 procent penez jde do vyvoje a ne ze 50 na propagaci a 50 na vyvoj. Dost z nas je uz starsiho veku a navstevnici tam chodi popijet pokec osobne s vyvojarema vyfotit se a je to pratelske setkani lidi co maji radi tuto hru a jednou na stejne vlne :) a vedi o cem to je co tam bude atd.. TAK ASI TAK :)
-
Vsetko ok, ale nechapem ako mozu robit prezentaciu s interlace-ovanym videom...navrat do 2003.
taketo veci by mali mat s tym rozpoctom co maju a za ten cas co to robia, zmaknute. -
A to já zase chodím do kina když je tam co nejmíň lidí. *1*
-
Ale jo, jen prostě musíš lítat spíš menší lodě a na obsluhu těch stanic si najmeš NPC.
-
Jenom porad cekam na pana XY :))) to zase bude hlina :)
-
No ale na kazde akci ad fotbal hokej nebo gamescom lidi vzdy kvicej to je normlani dokonce si prectav i ve kine je lepsi zazitek kdyz je vice lidi :) vitej na planete zemi :)
-
Tak dokazu si predstavit, ze si to na 2h zapnu, sednu do stihacky a splnim nejakou jednu nebo 2 mene narocne mise. Nebo kamosovi pomuzes s doprovodem jeho ,,nakladaku,, skrz nebezpecnou oblast. Samozrejme si asi nezalitas s nicim vetsim nez byly ty lode v ukazce a i tak ,,efektivita,, nebude diky NPC posadce 100% ale porad to muze byt super zabava.
Nehlede na to, ze jeste pred multiplayerem vyjde single pribehova kampan, coz bude asi takovy hlavni ukazatel toho jak se cela vysledna hra povede. -
To doufám ne, protože třeba z tebe ta debilita přímo cáká
-
Já nevim, na jednu stranu to zní úžasně, ale na druhou stranu hrozně HC. Kdyby se v tý hře dalo žít, tak ok, ale takhle...nějak si nedokážu představit, že by si člověk mohl SC zapnout jen na 1-2 hodinky denně, aby si zahrál.
-
Ups *1* No já vlastně vždycky věděl, že jsou všichni lidi debilní stejně *13*
-
Většina těch lidí jsou Evropani. *1*
Akce byla na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.
Ale můžu nabídnout soupis informací z prezentace... http://www.star-citizen.cz/gamescom-2015-prezentace/ -
Bože dobrý, proč jsi stvořil tak debilní národ jako jsou Američani? Proč proboha musí kvičet, řvát a pískat při každým slově? Nedá se na to video koukat, jak tam furt ten dav vygumovanejch palic vydává zvuky jak v nějaký zoo. Nebo byli vstupenky zlevněný pro tmavší obyvatelstvo?
-
Jinak tohle je video, které z poslední Prezentace oslní mnohem víc, než to planetside. https://www.youtube.com/watch?v=1qLcXt9Hxxo
První ukázka multicrew + large world. Je to verze pro tisk, takže bez nějakého komandování a režírování od Chrise.
Pokud bás zajímá přímo to co bylo na prezentaci a bylo hráno na živo, tak tady: https://www.youtube.com/watch?v=a9rqPp_Cyk4 -
Nikdy jsem o takové dohodě neslyšel.
Technicky by musel CryTek za takovou technologii celkem zaplatit, ale pochybuju, že by to CIG pustilo z ruky a pomáhalo tak konkurenci. -
On se ten přechod na 64bit čísla nebude zaintegrovávat zpátky do původního Cryenginu? Já si vždycky myslel, že je tam nějaká dohoda, že jim to pak dají nazpátek...
-
A to všechno co si tam viděl byly celkem prvnotní placeholdery.
Opravování lodních systémů bude často zahrnovat víc, než otočení kolečkem, ale půjde o diagnostiku a následnou výměnu součástek. A pokud ty součástky u sebe nemáš, tak ti zbude maximálně nahodit beacon a modlit se aby ti někdo přiletěl na pomoc. *1*
Ty stanoviště na modulaci budou různé ... Máš štíty, zbraně, energii, komunikaci, skenery. A každá bude mít podobnou obrazovku. Takže velké lodě už budou zábava spíš pro větší organizovanou skupinu. -
Na podpoře DX12 už pracují ve Frankfurtu ... čeká se jen na implementování poslední verze Cryenginu do hry.
Což je celkem složitá operace, kvůli tomu kolik toho už ve vlastní verzi Cryenginu upravili.
Jakmile bude tahle verze ve hře, tak by měla fungovat nativní podpora DX12. -
podpora DX12 100% bude, je jen otazka jestli vzejde od tvurcu enginu, nebo si to ve SC vytvori sami