Přejít na výpis diskuzí
Na nákupy a pivko s kolegy vás tvůrci Star Citizen pustí ještě v srpnu
12.8.2015 | Honza Konfršt
45 příspěvků
-
Vskutku krása. Co mě ale zvedlo ze židle ale nebyl Social modul, ale ukázka rychlého cestování vesmírem a obsazení opuštěné multi-crew lodi. Upřímně jsem hýkal nadšením, když ukázali, že je nutné manuálně nahodit několikery systémy, aby bylo možné s lodí něco dělat.
Naprosto mě také okouzlilo stanoviště zaměřené na modulaci štítů (engineering?), kde se naplno ukazuje to, co Star CItizen má a většina ostatních her ne - téměř žádný prvek ve hře není jen tak ze srandy. Všechny ukazatele mají svůj smysl a designové vychytávky, které sice hezky vypadají, ale v jádru jsou tam jen pro potěchu oka, jsou omezeny na minimum. To zahřeje u srdce. -
@ walltar: Vzhladom na to že máš asi najväčší prehlad, nevieš či už niekde vývojári potvrdili/vyvrátili podporu DX12?
-
No zatím podle všeho nezměnili plány na vypuštění plné verze PU na konci roku 2016.
I když až tak moc tomu nevěřím.
Zatím jsou na podobný projekt na velice dobrém časovém horizontu... 3 roky na takovouhle hru není ani zdaleka dlouhá doba. Pokud to zvládnou do 5 let (konec 2017) tak ještě budou na celkem dobrém čase. -
Zajímalo by mě, jestli ta hra vůbec někdy vyjde. *4*
-
No len aby...:D