Přejít na výpis diskuzí
Na prodejích Ouya her se zatím moc zbohatnout nedá
19.7.2013 | Adam Homola
63 příspěvků
-
Vestil jsi z koule nebo cajove usedliny?
-
Božinku proč si všichni myslí, že každá nezávislá strategie kombinujíce s rpg je hardcore. Takhle si hardcore hru rozhodně nepředstavuji. Smejki? to má být jako vtipné? Pokud si to myslíš tak není, spíše poněkud infantilní a trapné *3*
-
Typ špuntu? Promiň, v těch se nevyznám. Gumovej, černej, copa já vim.
-
Expeditions: Conquistador
-
Nějaký typ na hardcore hru pouze pro pc z poslední doby? *5*
-
Rád bych podotknul, že jsem říkal, že OUYA bude katastrofa už od začátku jejího Kickstarteru.
Normálně bych s tím nemachroval, ale činí mi potěšení, že se moje předpověď vyplnila. *3* -
Kup si špunt, přestanou unikat.
-
http://www.twncommunications.net/Other/FlightSimSetup.jpg
-
Vesko ja hraju hry od roku 90 a taky si tu nehonim brko .
-
většinou všechny hardcore simulátory a strategie
-
V tomhle případě jsem měl na mysli Darwinův omyl, podle jehož teorie přežijí jen ty nejpřizpůsobivější druhy podle zásady selekce. Nejdůležitějšími faktory evoluce je mutace, přirozený výběr a izolace. Uživatel hoho je jasným důkazem toho, že na Zemi nikdy nevládla rovnoměrnost, ale chaos. Náražím tím na jeho inteligenční kapacitu, která je hodně omezená, vzhledem k tomu, že spadá pod rod homo sapiens sapiens .
-
Takže neznáš Atari 2600, ani domácí počítače a konzole té doby, ani herní produkci 80 let a prakticky ani nástup her na pc, neznáš zásadní tituly, které formovaly herní scénu natož ty méně významné. To mnohé vysvětluje.
-
Ty máš co povídat.. Klikač vyčítá udajně druhému... trochu soudnosti
-
Dekuju.
-
Ono je tak humorné, když během minuty z +6 skočí na -7 hodnocení Jejdásku. Já hry hraji od 94;)
-
Mě pořád unikají ty hardcore hry only pro pc. Můžete mě zasvětit.
-
Hardcore hráč hraje všechny zasadní tituly na všech platformách. Ten kdo má jen jednu platformu a na ostatní se dívá opovržlivě a shazuje je trouba, osel, nýmand, mešuge a tak dále. Prostě k smíchu.
-
"Ouya má tu výhodu, že si ji už koupila fůra lidí přes Kickstarter a navíc je hrozně levná." Za tú cenu sa dá dostať Xbox 360 alebo PS3... Fakt ťažké rozhodovanie.
-
Psychopat Veskoslav ma neustalou potrebu vsechny kolem sebe napadat, asi mel moc osklivy detstvi, chudacek. Mimochodem, ja jsem hral hry v dobe, kdy ty sis hral s panenkama.
-
Skús si zahrať napr. DCS Black Shark na gamepade *1*