Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kickasl
    Ctyrka byla rozhodne krok kupredu oproti trojce, ale porad to byla "jenom" fajn akcni hra. Dvojka mela k tomu skvely pribeh a atmosferu. Ve ctyrce by se sice taky dalo o atmosfere mluvit (o pribehu moc ne), ale nebyla to takove. Takze u me to porad je (serazeno od nejlepsiho) 2-1-4-3.
    • kickasl
      1 se strasne opakovala, ale ta atmosfera a pribeh... proste neco co si pamatuju do ted. Ale mozna to bude i tim, ze jsem ji hral docela "davno" a dneska bych treba taky hodnotil jinak.
      Znova bych to asi nehral, ale vzpominky mam krasny. Taky 1 na me dost zapusobila graficky. 3 a 4 ne. Tu grafiku jsem tak nejak uz cekal a navic dneska uz to neni tak unikatni takova grafika.
      • Jack1947
        Ten Dabing... citelne mi chybel jedna z mala "novych her" . Byl to 1dil... jeste netknuty. Prave no Znova bych asi nehral pac neni motivace a vzdy te bude cekat to same, coz ostatne u vsech i posleze vydanych assassinu... Skoda. *9*
    • Ristoro
      U mně je jednička nejnudnější díl série dodnes. Atmosféra a příběh byl výborný, ale ten gameplay, co se pořád opakoval tu hru prostě zabíjel. Navíc 1čka ani nebyla tak těžká jak o ní někteří mluví. Ano, je to nejtěžší díl série, kde se dalo i umřít, ale pořád je to lehké.
      • Pilgrim66
        1 byla super dokavad clovek nezjistil, ze delat furt jednu a tu samou vec dokola aby mohl pokracovat v pribehu. A to na tom byla PC verze lip nez konzole (mela nejaky novy ukoly atd).
      • Jack1947
        Hlavne tam se teprve "rozkoukavaly" aby ve 2jce to udelali jak mydlovou operu. Trochu. Spis bylo zklamani ze to bylo takove striktne samouecelne a kratke skoncilo drive nez vubec zaclo. Neco jako prvni Hobit.
  • Jeden odehrávající se v Egyptě, druhý v Japonsku. Pěkně prosím, Ubi.
    • ja chci v Cechah. ve 4 na ne bylo dost narazek.
      • Kozy
        Fakt tam jsou nějaký narážky?
        • Nechce se mi to hledat, ale co si pamatuju tak minimálně 3-4 hacky se týkaly Čech, točilo se to okolo Edwarda Kellyho, Johna Dee, Vojničova rukopisu, Golema a Jonh Dee měl Jablko ráje, které dal Jane Westonové, nevlastní dceři Kellyho, takže jeden z dílů by se klidně mohl odehrávat za Rudolfa II.
          • Tilwaen
            Samá taková česká jména *2*
            • Rudolf II. Habsburský si rád zval lidi odevšaď. Do Čech. A zrovna Kelley a Dee byli dvorní alchymisti Rudolfa. I když to teda byli Angličani.
            • Tilwaen
              Máš pravdu, byla zde spousta Němců...
            • A že v těch dobách tady bylo Česky mluvících lidí. On nepsal o Češích, psal o Čechách.
          • Kozy
            Díky moc, já jsem to ještě nehrál, tak mě to zajímá. I když teda AC moc nemusim tak ta doba Rudolfa II. mě taky napadla a přijde mi naprosto geniální.
        • No já jsem si akorát všiml předělané pověsti o Golemovi. Myslím že se zpřístupnila po "hecknutí" nějakého počítače.
      • Jack1947
        Vavrovo dilo bude v cechach. Jo a jake ? Zadne tam nebyl. Trollting flail. *5*
        Kdyby jo tak napis co a nepis blbosti, max tak na templare ale Cechy ? *7*
        • Vis ani se nedivim ze o nich nevis pac dneska není modni ve hrach cist. A podle toho jak mas potrebu se ke vsemu vyjadřovat a jakym stylem tipuju ze ti je tak 13. Ale abych odpověděl při hackovani pocitacu v dokumentech se o tom několikrát zminujou.Pokud te to zajima najdi si to
          • Jack1947
            Ja myslel ze se jedna o fail trail... tak sry. Jo jasny je mi 13. Ja jsem nehackoval takze jsem myslel ze si ten tom "trololol fail". Tak sry mozna jsem se mylil. Kdybys mel i nejakej link. Nemusis hned vse hrotit. *3* Kdyz mi nic nenapises... mohl by to napsat kazdy. (minusy se nepocitaji za nevedomost).
    • Lawliet
      Ja bych bral Tatooin.
  • Miserius
    Dva? Proč né hned 5?
  • Je potřeba to dojit, dokud to ještě může nést. Myslím, že už si to dneska klidně může podat ruku s Call of Duty.
  • No mne sa štvorka zdala horšia než jednotka... veľmi zjednodušili celý gameplay na súši, námorné bitky sú hrozne repetitívne a 99% story misií od hráča chcú aby niekoho sledoval... podla mňa je veľké sklamanie.
    • Presne ... kdyz plnis misi na zabiti, tak je to 5 radek nejakyho nesmyslnyho textu, quickmove na misto ...dobehnout, zapichnout. Zase, resit, ejstli to udelas potichu nebo ne ... je uplne putna, klidne tam muzes nabehnout a vybit vsechno co se na tebe zle podiva, zadnej problem.
  • mě tak napadlo,co takhle Francie za doby Napoleona ? Napoleonova smrt je dost záhadná.
    • Souhlasím :)
  • Nemělo by v článku místo prvního PS3 spíš PS4? (...jeden zaměřený na PS4 a Xbox One... místo ...jeden zaměřený na PS3 a Xbox One...)
  • Pro Ty, kteří tada nadávají na AC a celou tuto serii. To Vaše COD apod. jde totálně do kopru. AC si alespoň zatím drží standard a snaží se v každém díle něco přidat. Ostatní hry stagnují a přešlapují na místě. Asi tak *7*
    • Jsi tupec.Asi tak *7*
  • TheGGG
    Black Flag zatím nejlepší díl, námořní bitvy dodali sérii grády.
    • jo ty bitky je dobrá novinka tolik hodin na vodě jsem si opravdu užil..ale ikdyby tam v další sérii nebyly asi by se nic moc nestalo *3* museli by to něčím vykompenzovat. Osobně bych děj zasadil k Rudolfovi II. ten taky shromažďoval různé poklady třeba i nějaký to jablko:) Golem,šém, tucet alchymistů a jiných řemeslníků..kurňa vždyť máme tak bohatou historii byly by tupý nás vynechat.
  • Trochu oftopic,ale teď mají v rámci 12 vánočních dárků na PSN Assasina IV za necelých osm stovek.kdo ještě nemáte a přemejšlíte o koupi;-)
    • ROFL LOL OMG už běžím ..................

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit