Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jo jasny, aby to nebylo o kvantite ale kvalite souboju ty jsou vazne dost chabe. Dost se to bije se zbytkem hry, pravda.
  • Ristoro
    Souhlasím. Ten soubojový systém je už třeba změnit, udělat ho těžší. Taky bych dal více stealthových možností.
  • Já bych dál 12 dílů. Každý měsíc jeden :D:D
  • Jsi tupec.Asi tak *7*
  • Pro Ty, kteří tada nadávají na AC a celou tuto serii. To Vaše COD apod. jde totálně do kopru. AC si alespoň zatím drží standard a snaží se v každém díle něco přidat. Ostatní hry stagnují a přešlapují na místě. Asi tak *7*
  • jo ty bitky je dobrá novinka tolik hodin na vodě jsem si opravdu užil..ale ikdyby tam v další sérii nebyly asi by se nic moc nestalo *3* museli by to něčím vykompenzovat. Osobně bych děj zasadil k Rudolfovi II. ten taky shromažďoval různé poklady třeba i nějaký to jablko:) Golem,šém, tucet alchymistů a jiných řemeslníků..kurňa vždyť máme tak bohatou historii byly by tupý nás vynechat.
  • TheGGG
    Black Flag zatím nejlepší díl, námořní bitvy dodali sérii grády.
  • Mně se ta série líbí víceméně, s myšlenkou, kterou assasins creed přinesl je docela zajímavá ale ten combat system bych fakt poupravil, trošku větší challenge to chce, ne že to pobiju všechno s prstem v zadku a druhým si dělám kafe..chce to novej interface, něco co mně posadí na péérdel a řekne : tak poď dej si to!!V současnosti se to nese v duchu Nothing new everything is crippled.Uvidíme...
  • Tahle série je takový exkrement ... Herní hodnota na úrovni CoD.
  • Presne ... kdyz plnis misi na zabiti, tak je to 5 radek nejakyho nesmyslnyho textu, quickmove na misto ...dobehnout, zapichnout. Zase, resit, ejstli to udelas potichu nebo ne ... je uplne putna, klidne tam muzes nabehnout a vybit vsechno co se na tebe zle podiva, zadnej problem.
  • Rudolf II. Habsburský si rád zval lidi odevšaď. Do Čech. A zrovna Kelley a Dee byli dvorní alchymisti Rudolfa. I když to teda byli Angličani.
  • I pomerne velkej tupec chape, ze vykradat lze i sam sebe...
  • Pravdu dis ... piratska tematika je fajn, ale jeste sem nepotkal hru, kde by to bylo zpracovano jakkoli rozumne. Ostatne, kdyby z toho vyhodili naprosto nesmyslny sber kravin (bedny ...) a rozsirili prave tu namorni cast = zredukovat pocet spawnovanych lodi (napr proc chodit do hospody, kdyz staci oplendovat na jednom miste a potapet jednu lod za druhou) ... ocekaval bych moznosti prodeje zajate lode ... proste je tam sposta veci, ktere by tam byt mohly, nebyly by narocne na realizaci a udelaly by z toho opravdu dobrou hru.

Ja to teda dohral, ale ve finalni casti uz sem nemel silu ani chut se na lode nalodovat .. porad totez dokola, takze sem je rovnou vsechny potapel. Rychlejsi, efektivnejsi ... Jop, bedny sem cca od 1/4 prestal sbirat ... protoze dostat kilo za jednu ... dtto okradani mrtvol, nac? Kvuli 5ti penizkum? Ani dustojnici nemaj vic ...
  • Miserius
    Dva? Proč né hned 5?
  • Ristoro
    Vykradl jo... Aha... Takže když si hra, která mimochodem patří pořád pod stejné studio a navíc má právo brát si prvky ze svých předchůdců, "vykrade" nejlepší prvky z předchozích dílů a dají dohromady vynikající hru, je to vykrádání... Zní to logicky. Bojím se, že Witcher 3 vykrade předchozí díly a Thief taky :/.
  • Souhlasím :)
  • Tilwaen
    Máš pravdu, byla zde spousta Němců...
  • To těžko. Viděl si někdy jak vypadá ruské "město" ? Tam není po čem skákat *1*
  • Tilwaen
    Pravdu díš, jedno L uteklo.
  • mě tak napadlo,co takhle Francie za doby Napoleona ? Napoleonova smrt je dost záhadná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit