Přejít na výpis diskuzí
Na rok 2014 se možná plánují hned dva díly série Assassin's Creed
19.12.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
Co všichni furt maji s tím jak je Black Flag nejlepší? Je to díl který od dvojky nejmíň stagnuje. Ale to je tak vše, jednoduchá arkáda kterou jsem neměl ani sílu dohrát.
-
Proč to byl ale nejlepší díl ? Protože vykradl všechny předchozí .. další díl nemá co se hratelnosti týče šanci. Museli by to celý překopat a dát tomu trochu jinej feel. Ten jejich stealth alá hluchý nepřítel a předurčené křoví je děs ( ještě se stím chlubí) .. ve trojce to bylo s křovím ale zase naopak nebyl nepřítel hluchý *15*. Uvidíme ale bojím se že to bude stejný .. jen pár efektu navíc tím pádem horší optimalizace (PC).
-
Takže už stýmiliontý AC? To je snad vtip? Tentokrát navíc dvakrát? První dva díly ještě šly, třetí už s bídou a od té doby se z toho stala jen tupá, dokola recyklovaná sériová dojná kr*va ála CoD.
-
ROFL LOL OMG už běžím ..................
-
No mne sa štvorka zdala horšia než jednotka... veľmi zjednodušili celý gameplay na súši, námorné bitky sú hrozne repetitívne a 99% story misií od hráča chcú aby niekoho sledoval... podla mňa je veľké sklamanie.
-
Trochu oftopic,ale teď mají v rámci 12 vánočních dárků na PSN Assasina IV za necelých osm stovek.kdo ještě nemáte a přemejšlíte o koupi;-)
-
Jenom 2 pokračování ??? Sakra tak to mě zklamali, já počítal s tím, že AC už bude vycházet jako měsíčník. Škoda, tak snad 2015.
-
Nemělo by v článku místo prvního PS3 spíš PS4? (...jeden zaměřený na PS4 a Xbox One... místo ...jeden zaměřený na PS3 a Xbox One...)
-
Spíše z "Bollywood"
-
Tak to vidím že tu máme novú sériu Call of Duty :D
-
Asi zda. Ty spekulace se tady řešili často už odjakživa.
-
A že v těch dobách tady bylo Česky mluvících lidí. On nepsal o Češích, psal o Čechách.
-
Francie 19.st a vrátit se k duchu starých dílů viz AC 1,2,Brot, a jsem spokojený :)
-
Ta představa jak hledáš na googlu nové avatary.. brrr. *12*
-
Takhle nějak si ho představuju:
http://www.youtube.com/watch?v=IaaB_gsS5GQ -
AC je plivnutim do tvare hracum. Vetsi kravinu aby clovek pohledal. Nehatuju, fakt, me to nebavilo hrat, a zkousel jsem to zweimal (PC, X360)
-
Connor byl proste vymaz, jeho nazory byly k smichu a jeho tupy vyraz sem nesnasel.
-
Carský rusko a říjnová revoluce, to by byl náhodou skvělej podklad pro AC zápletku. Bylo by zajímavý sledovat, na který strany by postavili templáře a assassiny. A nějak barvitě tam sehrát popravu carský rodiny bolševikama, který už se klepali strachy páč se carovi na pomoc blížily čs. legie.... vono teda čs. legie by byly zajímavý samy vo sobě, už třeba jenom jak to bylo s ruskym státnim pokladem. Ale tohle téma vod Ubisoftu teda moc nečekám. *15*
-
Chce to nějakého assassina z Bollywoodu *1*
-
Nemělo by se zabrousit někam do číny, už tu byl lítací vrah běloch, indián i černoch, chybí trochu šikmoočko ne? Pro změnu by mohl lítat na drakovi a skákat z mraku na mrak a v těsném závěsu za ním opičí král, že.