Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Fakt tam jsou nějaký narážky?
  • Pilgrim66
    1 byla super dokavad clovek nezjistil, ze delat furt jednu a tu samou vec dokola aby mohl pokracovat v pribehu. A to na tom byla PC verze lip nez konzole (mela nejaky novy ukoly atd).
  • Lawliet
    Nebude. Tipuji to na mnichy ze Shaolinu.
  • Další díl bude určitě v Egyptě. No a také francouzská revoluce by podle mě byla super *6*
  • Jack1947
    Hlavne tam se teprve "rozkoukavaly" aby ve 2jce to udelali jak mydlovou operu. Trochu. Spis bylo zklamani ze to bylo takove striktne samouecelne a kratke skoncilo drive nez vubec zaclo. Neco jako prvni Hobit.
  • Jack1947
    Ja myslel ze se jedna o fail trail... tak sry. Jo jasny je mi 13. Ja jsem nehackoval takze jsem myslel ze si ten tom "trololol fail". Tak sry mozna jsem se mylil. Kdybys mel i nejakej link. Nemusis hned vse hrotit. *3* Kdyz mi nic nenapises... mohl by to napsat kazdy. (minusy se nepocitaji za nevedomost).
  • Ristoro
    U mně je jednička nejnudnější díl série dodnes. Atmosféra a příběh byl výborný, ale ten gameplay, co se pořád opakoval tu hru prostě zabíjel. Navíc 1čka ani nebyla tak těžká jak o ní někteří mluví. Ano, je to nejtěžší díl série, kde se dalo i umřít, ale pořád je to lehké.
  • Vis ani se nedivim ze o nich nevis pac dneska není modni ve hrach cist. A podle toho jak mas potrebu se ke vsemu vyjadřovat a jakym stylem tipuju ze ti je tak 13. Ale abych odpověděl při hackovani pocitacu v dokumentech se o tom několikrát zminujou.Pokud te to zajima najdi si to
  • Jack1947
    Vavrovo dilo bude v cechach. Jo a jake ? Zadne tam nebyl. Trollting flail. *5*
    Kdyby jo tak napis co a nepis blbosti, max tak na templare ale Cechy ? *7*
  • Tilwaen
    Ani CoD snad nevycházelo dvakrát do roka *2*
  • Jack1947
    No tak, da se to chapat i tak ze pujde o 2dily, Jeden graficky vyspelejsi a druhy chudsi. Ne snad ze by Next gen mel neco jineho i co se tyce pribehu. *4*
  • ja chci v Cechah. ve 4 na ne bylo dost narazek.
  • Lawliet
    Ja bych bral Tatooin.
  • Bože neee, neudělejte z mé nejoblíbenější série Codko -_-
  • Jeden odehrávající se v Egyptě, druhý v Japonsku. Pěkně prosím, Ubi.
  • ?
  • kickasl
    Ctyrka byla rozhodne krok kupredu oproti trojce, ale porad to byla "jenom" fajn akcni hra. Dvojka mela k tomu skvely pribeh a atmosferu. Ve ctyrce by se sice taky dalo o atmosfere mluvit (o pribehu moc ne), ale nebyla to takove. Takze u me to porad je (serazeno od nejlepsiho) 2-1-4-3.
  • to je málo
  • Lawliet
    .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit