Přejít na výpis diskuzí
Na sejmutí prvního "živého" cíle v Hitmanovi máte 48 hodin a jen jeden pokus
13.5.2016 | Adam Homola
31 příspěvků
-
Tak to bude dobrá hovadina....
-
Najvacsia blbost na svete rozkuskovat hru ako Hitman....fook u IO
-
První Elusive target splněnej hezky zakrvácel plátno obrazu :D
-
Mě tenhle systém příjde dobrý :) Mám aspoň čas projít celou lokaci a splnit všechny úkoly hlavní i vedlejší a mám čas zabít na všechny způsoby. A poslouchání dialogů různých postav abych se víc nenápadněji či třeba převlečen za cvokaře dostal k cíli je boží. Navíc Elusive Target přídavné mise Hardcore :), jeden pokus a žádný save a load :))
-
na prvni pohled se tak muze zdat. Ale sam predpokladam, ze to budou jednoduche genericke mise, vsecky stejne. Jediny rozdil bude v tom, ze se budes muset prokousat casti mesta, kterou tak moc jeste neznas. Nechavat je tam, za chvili bys tam mel deset naprosto stejnych misi, ktere by te brzy nudily. Predpokladam to bude vse na stejny brdo, jen lokace se bude menit a par jednoduchych skriptu.
-
super. Docela dobrej napad. Jen doufam, ze se jim tato podpora vyplati a bude ji mit co nejdele.
-
Nejsem si jistý, jestli jsem to nepochopil špatně, ale připadá mi velmi zajímavé, že každá epizoda má nějaké město, ve kterém se můžete volně pohybovat a splnit misi. A další mise je další epizoda a další město, jako byste tam s tou postavou skutečně přicestovali. Velmi se mi tento systém zamlouvá.
-
A co přesně se ti na tom nelíbí? Z toho textu jsem to nějak nepochopil. O koupi uvažuji, tak se ptám.
-
blbost... bohužel jsem na to přistoupil a koupi za plnou cenu... a? Hrál sem jenom Paříž a už s už se ani neobtěžoval znovu nainstalovat(jelikož 2 měsíce opravdu nebudu mít na disku hru, co už nehraju ani když někdy v budoucnu vyjde nová "mapa"), když vyšla druhá epizoda. Odpad a ukázka jak se to opravdu nemá dělat. HNUS
-
Autorům přeji jen to nejhorší *7*
-
Takže ten, kdo si hru koupí za rok, prakticky bude bez části obsahu? Parádní design....