Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Um, tu babu by som inak vy*ebal :D :D
  • Kr.Pa
    Puritánští a konzervativní amíci, co dodat.
  • Gratuluju, také bych chtěl procestovat svět a všem asijským holkám na světě měřit velikost prsou, jseš dobrej, že si to zvládnul. Opravdu tyhle dětské kecy mám rád. Někdo má větší prsa a někdo menší jednoduché to by si ale musel vyjít do reálného světa. Nebo si snad myslíš, že všichni češi měří 2m? A k seriálu nevím neviděl jsem, ale je mě jasné že to bude nějaký fekální humor pro dnešní blbce. Zajímavé, že bělouši neustále ve svých komických seriálech zešměšnují ty druhé rasy asi mají komplex jinak si to neumím vysvětlit. Sranda je fajn trapnost je věc druhá.
  • Aha, to je ta jejich "politická korektnost"? Ve svobodné a civilizované společnosti může všechno být předmětem satiry.
  • Fakt nechápu odkud se berou kecy, že multikulti lidi nemohou mít rádi vtipy. To je imho výsostná blbina.
  • Seth Green? MacFarlana? To bude dobré, ne? Na co šáhli bylo vždy super, zatím.
  • Co kdybych vám řekl, že pos*ané číslíčko nic neznamená a že je dobré si číst ty texty.
  • Vrook
    Jo, takhle píšu schválně, abych nasral lidi, co furt nadávaj a brečej, že "máme češtinu a český výrazy a používání anglickejch výrazů je úpadek češtiny" a podobný hovadiny. A když už použiju ten výraz v cizím jazyce, tak ho nebudu skloňovat ne? To je stokrát větší prasárna.

Praktikující rasista? Já nevim, co je na tom k nepochopení.. jsou lidi, který svuj rasismus držej na úrovni verbálních projevů v nějakym úzkym kruhu nebo jen ve vlastní hlavě a pak jsou lidi, kteří v tom jdou dál. Get it? Finally?
  • Za to může TV H*vna, poškozuje lidem mozek a pak už nevědí jaké Y/I psát. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942396_562805683760834_743691331_n.jpg
  • Chapu ze nekdy se prispevky ani nedaji kvuli hrubkam cist. Ale pozastavovat se nad jednou hrubkou a navic zrejme jen preklepem? Navic tvuj prispevek je cestinarsky mozna jeste horsi nez jeho preklep.
  • spoock
    asiatky jsou fajn, ale kypré češky taky, navíc asiatky nemaj prsa
  • TheGGG
    třeba je na asiatky a češka ho neuspokojuje.
  • Fíha amíky nikdy nepochopím . Je amorální ukazovat realitu i když to bude 100 x pravda ...
  • firebug
    To jako vážně každou chvíli odstartutuje sitcom, který má na svědomí MacFarlane a hlavní role hrají Green a Ribisi?!? Vááá... splnil se mi sen! To, že se to po novinářské projekci nevynáší do nebes je jedině dobře - zpomeňme na Family Guy a South Park a jejich "přijetí" novinářskou veřejností. Škoda, že trailer působí fakt divně, ale držet palce tomuto seriálu rozhodně budu dále!
  • XorxoxTalarius
    No myslim ze to moc nepasuje do konceptu USA, hlavne ta levicacka chatra :)
  • Tvůrci Family Guye jsou kapustňáci!
  • "To chtej totiž všechny ty zensky a podobny organizace"

Hah, tak to si asi zarámuju. "všechny ty ženský" prej.
  • Bud rad ze ted netrollil a nevsimej si pravopisu.
  • tak to tady bude za chvily všude, diktat prava a korektnosti. To chtej totiž všechny ty zensky a podobny organizace
  • Tak pred deseti lety jsme tady meli amika pracovne na par tydnu, z velke spolecnosti, propirane i v CZ mediich. V te dobe jsme blahoprali kolegyni k narozkam, padala nejaka pusa sklenka vina na pracovisti. Amik zpanikaril, uplne na nervy, a zdrhal pryc. Pozdeji vysvetloval ze se bal z obvineni z sexualinho haraseni a s opilstvi na pracovsti. Jsou na nas moc svobodny :-] , prestante se tomu divit.
    A hlavne, nepomahejte importu jejich demogracie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit