Přejít na výpis diskuzí
Na seriál o herních vývojářích Dads se sesypala kritika
6.8.2013 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Tak tobě ..
-
vYdel...wow
-
"...v comedy vůbec ... jako entertaiment obor ... nějaký stand-up shows ... nejlepších imo.. ... co se týče racial stereotypes humoru ..."? No ty vole, Bůh s námi a zlé pryč! Jelikož má čeština pádů sedum, je tohle germanismus jako prase (s prominutím). Můžu vědět, co je "praktikující rasista"? XD
-
cerny a rasisticky, to je naemlich to samy *5*
-
Justin přeřadil na vážnou kolej. A má to hlavu a patu.
-
Jaké nám to v té největší demokracii bují totalitární tendence! Všechno samozřejmě v zájmu humánního a korektního zacházení. *11*
-
https://www.youtube.com/watch?v=BIx1vDKCmuU
-
to by sis ho měl buďto vy*onit a nebo si najít přítelkyni
-
A tak levičácká chátra a multikulturní politruci možná odstřelí dobrý seriál jenom prot, že jsou to idioti.
-
Tři důvody proč to bude zábavné:
1. Dělali to lidé co dělali Family Guy!
2. Dělali to lidé co dělali Family Guy!
3. Dělali to lidé co dělali Family Guy!
Stačí? -
musel jsem zascrollovat dolů abych se nemusel dívat na ten dekolt a byl schopný si přečíst celý článek :)
-
csfd je jen dukaz ze nejlepší sou autorsky recenze a ne ze se nekde sejde banda pozeru
-
Ditto... nestacim zirat.
-
Lidi stále zapomínají na fakt, že nejlepší humor je ten černý a rasistický :) humor je stále humor
-
anime šílenců? WTF spíš haterů co anime kritizují a nikdy neviděli ani díl.
-
Že by to mohlo být zábavné? Viděli jste ten trailer? Mně to přijde dost chabé.
-
Jelikoz South Park je de facto nezavisly, jenom s tim rozdilem ze prednostni vysilaci prava ma Comedy Central
-
ČSFD nemá smysl řešit.
-
CSFD je plné anime šílenců... hodnocení je často hodně zvláštní
-
Já měl nějradši ten, kde dostanou černoši v US reparace za slavery a překvapivě se tim vyřeší finanční krize. *15*