Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tobě ..
  • vYdel...wow
  • "...v comedy vůbec ... jako entertaiment obor ... nějaký stand-up shows ... nejlepších imo.. ... co se týče racial stereotypes humoru ..."? No ty vole, Bůh s námi a zlé pryč! Jelikož má čeština pádů sedum, je tohle germanismus jako prase (s prominutím). Můžu vědět, co je "praktikující rasista"? XD
  • cerny a rasisticky, to je naemlich to samy *5*
  • Viktor_H
    Justin přeřadil na vážnou kolej. A má to hlavu a patu.
  • Viktor_H
    Jaké nám to v té největší demokracii bují totalitární tendence! Všechno samozřejmě v zájmu humánního a korektního zacházení. *11*
  • https://www.youtube.com/watch?v=BIx1vDKCmuU
  • to by sis ho měl buďto vy*onit a nebo si najít přítelkyni
  • A tak levičácká chátra a multikulturní politruci možná odstřelí dobrý seriál jenom prot, že jsou to idioti.
  • Tři důvody proč to bude zábavné:

1. Dělali to lidé co dělali Family Guy!
    2. Dělali to lidé co dělali Family Guy!
    3. Dělali to lidé co dělali Family Guy!

Stačí?
  • musel jsem zascrollovat dolů abych se nemusel dívat na ten dekolt a byl schopný si přečíst celý článek :)
  • csfd je jen dukaz ze nejlepší sou autorsky recenze a ne ze se nekde sejde banda pozeru
  • Pilgrim66
    Ditto... nestacim zirat.
  • Lidi stále zapomínají na fakt, že nejlepší humor je ten černý a rasistický :) humor je stále humor
  • TheGGG
    anime šílenců? WTF spíš haterů co anime kritizují a nikdy neviděli ani díl.
  • Že by to mohlo být zábavné? Viděli jste ten trailer? Mně to přijde dost chabé.
  • XorxoxTalarius
    Jelikoz South Park je de facto nezavisly, jenom s tim rozdilem ze prednostni vysilaci prava ma Comedy Central
  • Magister_Peditum
    ČSFD nemá smysl řešit.
  • CSFD je plné anime šílenců... hodnocení je často hodně zvláštní
  • Vrook
    Já měl nějradši ten, kde dostanou černoši v US reparace za slavery a překvapivě se tim vyřeší finanční krize. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit