Přejít na výpis diskuzí
Na Stream.cz vyšel první díl herního pořadu Games TV
5.9.2014 | Redakce Games.cz
125 příspěvků
-
mělo by to moderovat něžnější pohlaví... já navrhuju Karla Drdu s parukou, blond s copánkama.. a jako product placement by při moderování mohl jíst uherskou klobásu
-
-
co maj všichni na Drdovi?
-
-
drdol
-
-
-
Škoda té "pražštiny" a rozevláté kamery.
-
Skoda ze stopaz neni aspon 15min. Jinak se me to libi, urcite pokracujte,fandim vam.
-
-
Asi to být jen doplnění games. Ten krátký čas mi vyhovuje. Rychle se někdo podívá co se chystá a uvidí jednu vybranou hru a na games by jsi měl zjistit více.
Jo, klidně bych se díval na delší pořád s tématy, ale tohle je vhodné pro lidi kteří se o hry tak často nezajímají.
Tedy vypadá to tak.
-
-
Uznávám, že civilnější Grygar by mi seděl více, ale zase chápu, že se to musí uživit, a že Stream bude mít nějaké požadavky na sledovanost a výdělečnost projektu.
Určitě bych tedy snesl méně Re-play feelingu, ale i tak chválím, že jste se do něčeho podobného pustili, protože Lukáše mám v oblibě.
Držím Vám palce. -
-
Jo a ta hovorová čeština trhá uši, to jako fakt. Kór u Lukáše, který je spíše intelektuálnější typ.
-
-
K té češtině ještě...
na ten pořad se budou dívat i Moravané a Slezané, takže si s neutrální, spisovnou češtinou určitě netrhnete ostudu ani u mladšího publika.
-
-
-
Bylo to lepší, kdybyste mluvili spisovně, hovorová čeština by měla zůstat tam kde má a ne v pořadech, no prostě to zní divně. Také by jste mohli dělat menší přestávky ve výkladu a proboha neházejte s tou kamerou jako ožralý(to už je lepší se u toho procházet než mávat s kamerou). Jinak to na první díl není špatné a doufám že příští trochu pozměníte.
-
-
Přesně moje slova.
-
-
Teda byl jsem nadšen když jsem přečetl nadpis - konečně nějaká odnož herní televize? V 21. století už by bylo načase.. reportáže, rozhovory, novinky, dojmy..? Klidně s reklamou, proč ne.. Ale jakmile jsem uviděl stopáž, začal jsem se smát. To se tam Lukáš představí, řekne ať chodíme na Games.cz, kupujeme Level, a titulky ne? Vzhledem k vaší minulosti s Level TV jsem prostě čekal něco trochu více propracovaného.. a vtípek na závěr: na první díl Games TV se podívám hned, jak budu mít více času, asi si na to vyhradím sobotní večer... *triple facepalm*
-
Kluci fandím vám, tak si dovolím nějakou tu konstruktivní kritiku.
Dělate to zbytečně moc akční, ty gesta, kamera, důrazy na slova, působí to lacině a odvádí to pozornost od obsahu, je to jak ... no jak ze streamu. *15*
Lukáš působí v podkastech jako v pohodě týpek, a tenhle akční styl se k němu moc nehodí. Skuste zůstat sví, tak jako víc v pohodě a podle mě to pujde *3* -
Mně to jede s adblockem normálně. Jinak myslim že je to v pohodě, stručný, krátký. Jen mi přijdu některý kamerový záběry na Grygara trochu zvláštní, a ne všechny jeho průpovídky nezbytný. Pro člověka, co tu sleduje články běžně to asi podnětný nebude, ale svoje lidi by si to najít mohlo.
-
Je to dobrý, těším se na příští díl. Snad se mi ale příště pan moderátor trefí do vkusu. Z mýho pohledu to byl příšernej výběr.
-
Lukáš mi tu připadá takovej..nepřirozenej, i když je jasný že tohle je ten typický způsob moderátorství který asi funguje na většinou diváku Streamu.