Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Je to fajn, ale zase to nie je až tak kúl ako konkurencia na súkromnej TV stanici. Po ironickej poznámočke na úvod by som odporúčil osobe za objektívom nech popracuje na pevnejšej ruke alebo nech si zaobstará stabilizátor.
    Ináč formát je fajn, nebolo to ani dlhé ale ani príliš krátke. Je vidno, že skúsenosti z level TV pretrvaly :)
    Nech sa vám darí.
  • Jak tady uz nekolik lidi rikalo, kdyby Lukas mluvilspisovne, bylo by to lepsi. A kameraman by mel zabirat vic z vrchu; takhle to nevypada moc lichotive. Jinak docela dobry.
    • risa2000
      Souhlas. Ve FC mi to nevadí, ale v pořadu, který moderuje, mě to tahá za uši tak, že si raději pustím re-play (a ten už jsem hodně dlouho nepustil).
  • Pro příště prosím spisovnou češtinu. Teď to rvalo uši.
    • Přesně tak musíte si uvědomit že se na pořad nedívají jen čecháčci.
      • Raziel_cz
        Jsem čecháček a taky mě to sere.
  • Taky jsem pro spisovnost, zvlášť pokud to není jen pro děcka :)
    • Souhlas, v takovém pořadu by se mělo mluvit spisovně. Já jsem díky "slovníku" ukončil sledování cca v 1/2, škoda. Takový styl mluvení mi nevadí při osobní diskuzi, ale strašně blbě se to sleduje a jen tak poslouchá. Nemusíte být přeci za každou cenu "in" u náctiletých...
  • Proč je ten pán, co to uvádí, tak nesympatický?
  • kaermorhen
    Tempo videa je optimální, podané informace pro představení her stačí a komentář je příjemný. V prověřování kvality her se pohybujete jako ryby ve vodě. Pořad má smysl, když v něm představujete hry, které doporučujete právě vy. Díky za to. Používat Oculus Rift při venčení psa si nechte patentovat *1*
  • Nikdy neuskodi mit pripravene mistecko pro chvili, kdy LEVEL pujde zase do kytek a ze se ta chvile blizi hodne rychle.
    • hmm nevim, LEVEL nikomu z nich nic nevydelava, takze to asi nebude ono
  • Strašné... Mikoláš Tuček se bude asi smát.
  • No obsahove proc ne, nic mene za mne kameramanovi trochu diazepamu a mozna je to tim ze mam Lukase naposlouchanyho i jinde, ale jemu ta tlacena nespisovna cestina podle mne vykozene skodi. Nerikam ze musi byt vsude spisovnej, sam tak taky nemluvim, ale v pulce pripadu to fakt dost skripe. *7*
  • flash789
    tak ono si clovek nevybere, spisovna cestina zni nekdy divne a nespisovna taky, myslim ze jde spis o člověka co to říká a jak to umi podat:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit