Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    nejde to bez vypnutia Ad blocku..hhehe...takže môj záujem opat opadol na bod mrazu, ale pokus dobrý, chcel som si to pozrieť :!
    • ale jde, staci prehodit na nizkou kvalitu (nejvyssi jsem nezkousel, stacilo mi, ze se to rozjelo) *5*
      • Hnisavec
        jop na nižšej kvalite to ide...
    • no zaujmave ze mne to ide bez vypnutia ad blocku :D
  • misho8723
    Tak áno, pár chýb by sa našlo ale zatiaľ to vyzerá sľubne.. ale inak, čo je to vlastne ten Stream.cz ? Iba teraz som to objavil, vidím tam pár relácií či čo, niektoré aj dosť dobré (slávne dni, katastrofy, športové okamžiky), ale prečo som o tomto doteraz nikdy nepočul?
    • Miserius
      Tak je to hlavně českej web, taky bych nevěděl o nějakym slovenskym "Streamu"... Ale slavne dny jsou supr :)
      • misho8723
        Tak jasne, ale ja chodím na české stránky a dosť ich poznám, ale o Stream.cz som nikde nikdy nevidel dačo napísané alebo spomenuté.. ale fajn stránka a to fakt kvôli tým slávnym dňom :)
        • Stream zná v ČR snad úplně každý. Je to daný taky tím, že se v ČR ještě pořád hodně používá k vyhledávání seznam.cz, což je služba, která tu kupodivu umí soupeřit i s googlem a právě na seznamu jsou hodně viditelné odkazy na službu stream.cz. *3*
          • Miserius
            Seznam že muže soupeřit s Googlem? Ty jsi taky něco *1*
            • MickeyMutant
              Miserius: Na faktech, to je ta nejlepší droga.
            • Tilwaen
              Miseriusi, Ty se tomu směješ, ale ono to tak u části starší generace opravdu je. Je to zakořeněné z dob, kdy nadneseně platilo internet = seznam.cz, a na spoustě kurzů počítačové gramotnosti pro starší ročníky je seznam první webovou stránkou, se kterou se ti lidé seznámí (a také jedinou, kterou kdy budou potřebovat).
            • Miserius
              To myslíš vážně? Nějakej českej vyhledávač s Googlem? Na čem to jedete?
            • Thorar
              U nás, bavíme se u nás v ČR.
  • Hrozný.
  • Mart9
    Je to dobrý, těším se na příští díl. Snad se mi ale příště pan moderátor trefí do vkusu. Z mýho pohledu to byl příšernej výběr.
  • Teda byl jsem nadšen když jsem přečetl nadpis - konečně nějaká odnož herní televize? V 21. století už by bylo načase.. reportáže, rozhovory, novinky, dojmy..? Klidně s reklamou, proč ne.. Ale jakmile jsem uviděl stopáž, začal jsem se smát. To se tam Lukáš představí, řekne ať chodíme na Games.cz, kupujeme Level, a titulky ne? Vzhledem k vaší minulosti s Level TV jsem prostě čekal něco trochu více propracovaného.. a vtípek na závěr: na první díl Games TV se podívám hned, jak budu mít více času, asi si na to vyhradím sobotní večer... *triple facepalm*
  • petr.moutelik
    Naprosto výborný! Jen tak dál! :)
  • Thorar
    O čem to mluvíte? Pouštim si to potřetí a nepřijde mi na jeho mluvě nic pražskýho nebo nespisovnýho. To to tady ovládnul nějakej troll či co?
    • Matthew1J
      Děláš si pr*el? Spisovně neřekl snad ani slovo. Obecná čeština celů dobu, trochu mně to rve uši... Tady bych to ještě pochopil, ale když jsem to viděl aj na "veřejnoprávní TV" bylo mně opravdu smutno. Pak už to lidi ani nepoznajů. (viz tvůj příspěvek).

Spisovně je pražského nebo nespisovného.
    • Tilwaen
      Celkem často mu nějaký nespisovný výraz ujede. Ve Fight Clubu to nevadí, ale zde (rozuměj dospělý "televizní" pořad s adekvátním vystupováním a mluvou) je to pro mě dost rušivé.
      • ja jsem rad, ze do toho netaha moravstinu, mlejn je mlejn, zadnej priteplenej mlyn *5*
        • Tilwaen
          Jestli je pro Tebe "moravština" ekvivalentem spisovné obecné češtiny, tak nezbývá než Ti doporučit výlet na Moravu a popřát hezkou cestu.
          • jasny, ze polopolska ostrava tim nemluvi, ale jizneji mluvi jak kniha *5* (okolo zlina napr.)
            • Moravskoslezsko má naopak "nejspisovnější" hovorovou mluvu v ČR, když pomineme tu šílenou krátkou intonaci a nedostatečný důraz na rozlišení "i" a "y". Jinak i v hovorové mluvě často skloňují naprosto správně, což se o jižní moravě a čechách říct nedá. A na "vokno" si nezvyknu asi nikdy.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Dá si někdo smaženej hermelejn s rejží?
    • Z jakého kraje jsi?
  • Uznávám, že civilnější Grygar by mi seděl více, ale zase chápu, že se to musí uživit, a že Stream bude mít nějaké požadavky na sledovanost a výdělečnost projektu.

Určitě bych tedy snesl méně Re-play feelingu, ale i tak chválím, že jste se do něčeho podobného pustili, protože Lukáše mám v oblibě.

Držím Vám palce.
    • Jo a ta hovorová čeština trhá uši, to jako fakt. Kór u Lukáše, který je spíše intelektuálnější typ.
      • K té češtině ještě...

na ten pořad se budou dívat i Moravané a Slezané, takže si s neutrální, spisovnou češtinou určitě netrhnete ostudu ani u mladšího publika.
  • Skoda ze stopaz neni aspon 15min. Jinak se me to libi, urcite pokracujte,fandim vam.
    • Keyz
      Asi to být jen doplnění games. Ten krátký čas mi vyhovuje. Rychle se někdo podívá co se chystá a uvidí jednu vybranou hru a na games by jsi měl zjistit více.

Jo, klidně bych se díval na delší pořád s tématy, ale tohle je vhodné pro lidi kteří se o hry tak často nezajímají.
      Tedy vypadá to tak.
  • Super! Mělo to svůj styl a v žádným případě to nebyla nuda. Určetě se to nelíbilo každýmu, ale všem se zavděčit opravdu nejde. Těším se na další díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit